اعتراضات دنباله دار دانشجویان صنعت نفت و مدیرانی که در آتش بحران می دمند!

بیش از دو هفته است، دانشجویان مهندسی دانشگاه صنعت نفت آبادان در اعتراض به آنچه از بین رفتن فلسفه وجودی دانشگاه و عدم تعهد وزارت نفت به استخدام آنها پس از فارغ التحصیلی عنوان می کنند، در دانشگاه و نیز رو به روی ساختمان وزارت نفت تحصن کرده اند؛ اعتراض های دنباله داری که واکنش مسئولان نه رسیدگی به مطالبات دانشجویان، بلکه تعطیلی دانشگاه تا اطلاع ثانوی بود.
کد خبر: ۷۵۲۰۵۰
|
۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۲ 04 December 2017
|
116622 بازدید
|

اعتراضات دنباله دار دانشجویان، دانشگاه صنعت نفت را به تعطیلی کشاند!بیش از دو هفته است، دانشجویان مهندسی دانشگاه صنعت نفت آبادان در اعتراض به آنچه از بین رفتن فلسفه وجودی دانشگاه و عدم تعهد وزارت نفت به استخدام آنها پس از فارغ التحصیلی عنوان می کنند، در دانشگاه و نیز رو به روی ساختمان وزارت نفت تحصن کرده اند؛ اعتراض های دنباله داری که واکنش مسئولان نه رسیدگی به مطالبات دانشجویان، بلکه تعطیلی دانشگاه تا اطلاع ثانوی بود.

به گزارش «تابناک»؛ چند سالی هست که وزارت نفت کشور بر خلاف تعهدات سابق خود به دانشگاه صنعت نفت و دانشجویان این دانشگاه از قبیل بورسیه کردن دانشجویان و نیز استخدام آنها پس از فارغ التحصیلی، رویه جدیدی را آغاز کرده است که بی شباهت به سایر دانشگاه های دولتی و زیر مجموعه وزارت علوم نیست؛ وضعیت جدیدی که اکثر دانشجویان دانشگاه صنعت نفت به آن معترض هستند و آن را بر خلاف تعهدات وزارت نفت در قبال خود عنوان می کنند.

هرچند پرهیز وزارت نفت از پرداخت هزینه های تحصیلی دانشجویان ویژه دانشجویان دانشگاه صنعت نفت و نیز عدم استخدام آنها پس از فارغ التحصیلی مربوط به سال جدید نیست و در سال های گذشته نیز رخ داده است، اما سخن دانشجویان کنونی دانشگاه که ورودی های سال های گذشته اند و در شروط پذیرش آنها به مسائلی مثل پرداخت شهریه و استخدام آنها پس از فارغ التحصیلی اشاره شده بود، چرایی لغو این تعهدات بر خلاف قانون های مصوب پیشین است.

این اعتراض ها زمانی در سال جاری بالا گرفت که وزارت نفت در اقدامی قابل تأمل، فراخوان آزمون استخدامی جدید خود را اعلام و فرایند ثبت نامی آن را آن هم با شروط جدید آغاز کرد؛ شروطی مثل داشتن سابقه کار در حوزه نفت و نیز معدل و رتبه عالی دانشگاهی که اکثر دانشجویان کنونی صنعت نفت را از این فرصت استخدامی محروم می کند.

نکته جالب تر ماجرا آنجاست که در سال گذشته و در جریان اعتراض های مداومی که دانشجویان داشتند، هیأت رئیسه دانشگاه به دانشجویان قول دادند مسأله را از طریق وزارت نفت و نهاد ریاست جمهوری پیگیری کنند و شرایط را به حالت سابق بازگردانند؛ مدیرانی که متعهد شدند اگر این مسأله رخ ندهد، دسته جمعی استعفا خواهند داد.

اکنون که وعده هیأت رئیسه دانشگاه محقق نشد و وزارت نفت بدون توجه به تعهدات پیشین، فراخوان آزمون استخدامی خود را نهایی کرد، مدیران دانشگاه از عمل به قول خود که خواسته اکثریت دانشجویان نیز هست، امتناع می کنند و رئیس این دانشگاه در سخنانی استعفای خود را مقابله با نظام و احقاق حقوق دانشجویان عنوان کرد.

تحصن و اعتراضات دوگانه دانشجویان در تهران و آبادان، در شرایطی به روز پانزدهم خود رسیده است که نه مدیران دانشگاه و مسئولان ارشد وزارت نفت، نه تنها پاسخ قانع کننده ای به این مطالبات نداده اند، بلکه راه صحیح را در تعطیل کردن دانشگاه تا اطلاع ثانویه دیده اند؛ وضعیتی عجیب که شرایط را از آن چیزی که هست بحرانی تر خواهد کرد.

خبرهای رسیده از دانشگاه صنعت نفت، حکایت از قطع شدن آب، برق و گاز دانشگاه و تحصن شبانه روزی دانشجویان در محوطه دانشگاه دارد. دانشجویان بدون توجه به تصمیم ریاست دانشگاه مبنی بر تعطیلی دانشگاهی بنایی برای خروج از دانشگاه ندارند و اعتراضات خود را ادامه می دهند.

حراست دانشگاه نیز با قفل کردن ساختمان ها و نمازخانه های دانشگاه، دانشجویان را مجبور کرده است در محوطه باز شب را به صبح برسانند.

نکات مهمی که از فرایند اعتراضات کنونی برمی آید، نخست اینکه همچون بسیاری از فضاهای مدیریتی که مدیران ارشد کشور توان و سواد مدیریت بحران را ندارند و یا با مجموعه اقدامات نسنجیده خود بر افزایش بحران دامن می زنند، اینجا نیز شرایط همانند سایر شرایط های بحرانی کشور است.

مدیران ارشد وزارت نفت و نیز مدیران دانشگاهی به جای پاسخ های قانع کننده به دانشجویان و شنیدن حرف های آنها و نیز رسیدن به یک فهم مشترک از بحران که حل مشکل را ممکن می کند، با دستورهای نسنجیده ای مثل تعطیلی دانشگاه نه تنها بر آتش اعتراضات می دمند، بلکه ضربات سنگینی را بر پیکره علم، دانش و پژوهش وارد می کنند.

موضوع مهم دیگر اقدام و نوع عملکرد دانشجویان است که یک اعتراض صنفی را به حوزه علم و پژوهش کشاندند و در حالیکه تصمیم گیر اصلی در رابطه با وضعیت پیش آمده کنونی مقامات ارشد وزارتخانه هستند، با مخاطب قرار دادن هیأت رئیسه دانشگاه، نه تنها رسیدن به هدف صنفی خود را سخت تر کردند، بلکه آنها نیز در تضعیف جایگاه علم و دانش و خسارتی که از این طریق به حوزه وارد خواهد شد، با مدیران دانشگاه و وزارتخانه سهیم شدند.

مسأله مهم دیگر که نباید از آن غافل شد و این روزها زیاد به چشم می خورد، ورود برخی جریان ها و شخصیت های متفاوت سیاسی به مسأله است که همچون دایه مهربان تر از مادر، هرازگاهی سخنانی در حمایت از دانشجویان صنعت نفت بر زبان می رانند، اما نه تنها در مقام عمل کار مشخصی نمی کنند، بلکه بیشتر به دنبال بهره برداری سیاسی از شرایط پیش آمده کنونی هستند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱۴۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
این دوستان دانشگاه نفت هم بجای اینکه عملا با شرکت در آزمون سوادشون را نشان بدهند میخواهند با فرار به جلو از رقابت با سایرین فرار کنند. همهی ما ایرانیها ترس از رقابت داریم. برخی خبرگزاریها هم بجای ارزیابی واقعی مثل شما تنها سیاسی به قضیه نگاه میکنند. الان 70 درصد کشور به نفت وابسته است پس جذب بهترینها واقعا منطقیه ولی افرادی با اغراض سیاسی این کار درست زنگنه را سیاه جلوه میدهند. آیا سیار فارغ التحصیلهای شریف و تهرانم حتما بعد از اتمام درس جایی جذب میشوند. سال 94 وزارت نفت پیان دوران بورسیه را اعلام کرده. الان مشرق مینویسد دانشجویان جدید مشکل انضباطی برخورده اند. اصلا دانشجوهای سالهای 94 95 و 96 حق اعتراض ندارند. قانون اساسی نبوده که باید هرکه میرود دانشکده نفت استخدام شود. قانونی بوده که حذف شده و الانم تنها ورودی های 93 که امسال فارغ التحصیل میشوند حق دارند اعتراض کنند. این همه بوق و کرنا برای چیزی که حقی ندارند!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
گه آزمون پارتی بازی نبود که اینقده واسه کارمندان و فرزندانشون امتیاز در نظر نمیگرفتن
پاسخ جامع منتقدین
| United States of America |
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
آقای محترم . شما هم اگر میتونستی دانشگاه نفت رو باید میزدی چون حقی بود که برای همه کنکوری ها در رشته ریاضی یکسان بود . پس هیچ انحصاری در کار نیست بلکه شرایطی مساوی بود در هنگامی که باید انتخاب رشته میکردی ولی منتها یا علاقه نداشتی به رشته نفت و یا رتبشو نیوورده بودی و یا به فکر آینده کاری پس از فارغ التحصیلی نبودی . گناه اینا که مردم عادی هستن و این شرایط رو با باهوشی خودشون کسب کردن چیه . کم کاری خودتونو لطفا به گردن دوستان دانشگاه نفت نندازین
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
مسئله اینه که امکان شرکت در آزمون فقط برای عده خیلی کمی فراهم شده
اگه وزیر راست میگه امکان شرکت رو برای همه آزاد کنه تا هر کی که شایستگی داره بتونه قبول بشه نه هر کسی که تهران بوده
رامین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
دوست عزیز در نظر دادن خود سعی کنیم به حقوق دیگران تعرض نکنیم که فردا روز قیامت برای کوچکترین اعمالمان بازخواست میشویم. به صورت خیلی ساده دیوان عدالت اداری با توجه به مسندات حق را به دانشجویان تا ورودی 94 داده است و این فارغ التحصیلان نیز ورودی های قبل می باشند که با خلف وعده وزیر نفت مواجه شده اند. چرا وقتی شما تعهد دو طرفه وزارت به دانشجویان را ندیده اید حکم صادر میکنید؟ چرا فکر میکنید که دانشگاه های شریف و تهران حقشان ضایع شده است؟ دانشگاه صنعت نفت هفتمین دانشگاه برتر نفتی جهان شناخته شده که این موارد هیچ کدام توجیهی نیست برای جذب. دلیل موجه تعهد دو طرفه طبق روند سالهای قبل بوده. همین الان هم پس از سه سال عدم جذب ایشان تعدادشان 900 نفر می باشد. بهتر است بخل و تنگ نظری را کنار بگذاریم و با دیده عدالت محوری و حق طلبی و نوع دوستی نظر بدهیم
امیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
بزرگوار
دانشجویان دانشگاه نفت یکبتر در کنکور سراسری با شماها رقایت کردند. یکبار هم در خود دانشگاه نفت رقابت کرده اند که بین خودشون هم گروه الف بشن تا از آزمون استخدامی معاف بشن. چند بار این بندگان خدا باید آزمون بدن؟
اطبق نص صریح دفترچه این دانشجویان اولویت استخدام بدون آزمون به هنگام نیاز دازند. الان هم حتما نیاز هست که آزمون گذلشته شده است. پس مشخص است که حقی از این بندگان خدا ضایع شده است.
بیایید با بالا بردن سطح آگاهی از اعتراض دانشجویان دانشگاه نفت، نمک به زخم اونها نزنیم. اگر اعتراضشون بی ربطه، پس چرا دیوان عدالت اداری به نفعشون رای صادر کرده؟
محمد
| United States of America |
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
آقای محترم . شما هم اگر میتونستی دانشگاه نفت رو باید میزدی چون حقی بود که برای همه کنکوری ها در رشته ریاضی یکسان بود . پس هیچ انحصاری در کار نیست بلکه شرایطی مساوی بود در هنگامی که باید انتخاب رشته میکردی ولی منتها یا علاقه نداشتی به رشته نفت و یا رتبشو نیوورده بودی و یا به فکر آینده کاری پس از فارغ التحصیلی نبودی . گناه اینا که مردم عادی هستن و این شرایط رو با باهوشی خودشون کسب کردن چیه . کم کاری خودتونو لطفا به گردن دوستان دانشگاه نفت نندازین
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
این پایانی که میگی رو در تاریخ 27 دی 94 ابلاغ کرد یعنی 4 ماه بعد از ورود دانشجویان ورودی 94 بعد این همه تو این دوسال اعتراض و تجمع توسط فارغ التحصیلان شد مگه کسی بهشون گوش کرد تمام بهونه وزیر سر این بود که میگفت ظرفیت مازاد داریم حرف الان صنعت نفتیا اینه که میگن اگه ضرفیت نداری پس آزمونت به چیه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
مثل اینه که بگی باید با امارت سر جزیره های ایرانی وارد مذاکره و دادگاه بشیم اگه نشیم یعنی به حق نیستیم و این جزیره ها حق ما نیست
میثم
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
اینا از طریق کنکور پذیرش شده اند . مثل دانشگاه فرهنگیان. اونموقع در بین هم ترازان خودشون رتبه عالی داشته اند. در ثانی اشخاصی هم که در مقطع ارشد در این دانشگاه پذیرش شده انمد که دیگه صلاحیت علمیشون مشخص است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
اینو از وزیر بپرس که فقط ورودی 93 و 94 اونم گروه الفاشون اعتراض کردن بعد زده کل دانشگاه رو تعطیل کرده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
هم تحصیل رایگان هم شغل پردرآمد فقط بایک کنکور بیخایل بابا برید خونتون تا پول تحصیلتونم رو پس نگرفتن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
این همه بیکار .پس همه برن تحصن کنن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
این همه بیکار از همون اولی که نتیجه کنکورشون اومده بود معلوم بود بیکارن
ولی این وزارت نفت طبق تمام مدارکی که هست البته اگه خودتم کنکور داده باشی باید دیده باشی که شرط بورسیه استخدام رو واسه دانشجوهایی این دانشگاه گذاشته و الان هم داره میزنه زیرش
محسن
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
افراد بیکار هم اگر حقی داشته باشند می توانند اعتراض کنند. این دوستان رتبه های زیر 1000 هستند که چندین سال را در اب و هوای گرم و پرخاک اهواز گذرانده اند که می توانستند در شریف و تهران درس بخوانند و اکنون مملکت را به دیار کفار ترک کنند و فرار مغزها را دو چندان کنند. باید قدر بنهیم و نظر خود را با کمی تامل نسبت به واقعیات بیان کنیم
رضا
| United States of America |
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
چرا متوجه نمیشید اینها طبق قانون و طبق نظر دیوان عدالت ادرای باید تا ورودی 94 تمام گروه الف دانشگاه نفت به استخدام دربیان . شما هم اگر کنکور ریاضی میدادی و رتبتون خوب میشد و به فکر آیندتون بودید میتونستید این دانشگاه رو انتخاب کنید این دانشگاه متعلق به مردمه نه فرزندان نماینده مجلس
ramin
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
تابناک جان بچه های این دانشگاه که از بچه های شریف و امیرکبیر و تهران بهتر نیستند که، وزارت نفت اگه یه کار خوب کرده این بوده که سهمیه رو برداشته تا همه فرصت برابر داشته باشن، اگه ادعاشون میشه بسم اله بیان رقابت کنن.
پاسخ ها
رامین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
کار خوب وفای به عهد مسئولین است . چرا ارزش های انسانی را کنار مینهید تا حرف خود را تثبیت کنید؟
ارزیابی این دوستان طبق قانون گروه الف دانشگاه نفت بوده است که کسب کرده اند
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
این حرفت مثل اینه که بگی چرا ایران سر جزایر ایرانی با امارات وارد مذاکره نمیشه وقتی حقوشنه چرا باید بذارن یکی دیگه هم بیاد تو این قضیه بعدم اگه اونا هم دنبال استخدام تو شرکت دولتی بودن وقتی انتخاب رشته میکردن خوب دفترچه ر و میخوندن تا بدونن مزایایی دانشگاه نفت چیه می اومدن اینجا خودشون از 4 سال قبل قبول کردن که تعهدی به استخدامشون نباشه البته اینون واسه اونایی میگم که رتبه کنکورشون به دانشگاه نفت میخورد نه همه اینایی که اسم بردی
دانشگاه نفتی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
بچه جون موقع انتخاب رشته دستتو از پشت نبسته بودن که تازه اگه دستاتو بسته بودن چشات باز بودن میرفتی دفترچه انتخاب رشته رو میخوندی میدیدی که امتیاز دانشگاه نفت اولویت استخدامش بودش به همین خاطر ما اونجا رو انتخاب کردیم 4 سال تو بدترین شرایط زندگی کردیم دور از خانواده در حالیکه می تونستیم تو همین دانشگاه هایی که میگی درس بخونیم
وقتی از چیزی اطلاع نداری خوشمزگی نکن.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
کافیه یه نگاه به نتایج کنکور ارشد تو سال های گذشته نگاه کنی تا ببینی بچه های بقیه دانشگاه ها در حد بچه های دانشگاه نفت نیستن
ثانیا ما فقط برای اینکه اولویت استخدام داشت رفتیم دانشگاه نفت
میثم
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
وزارت نفت از اینا تعهد استخدامی گرفته اینا بورسیه دانشگاه بوده اند. اینا را استخدام کنه برا بعدش دیگه سهمیه را برداره
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
اگه صنعت نفت کاملا خصوصی بود بحث "اعتراض صنفی" بودن درسته ولی وقتی دولتی هستش عملا دانشکده زیر نظر هم سازمان وابسته محسوب میشه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
خوب واسه همینه که دانشجو ها هم به وزیر اعتراض میکنن هم از دولت میخوان که به وزیر عزیز یاد آوری کنه که راه درست کدومه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
دانشجویان به صرف تحصیل در دانشگاه صنعت نفت، نمی تونن حقی برای خودشون قائل باشن. متاسفانه خیلیهاشون توانمندی نداشتن و ما به چشم خودمون می دیدیم که به اجبار قانون میومدن و همکار ما میشدن، در صورتیکه مصاحبه هاشون مورد تایید نبود. به نظرم وزارت نفت باید محکم بایسته، کوتاه نیاد و با برگزاری آزمون حقوق کارکنان قراردادی رو احقاق کنه.
پاسخ ها
رضا
| United States of America |
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
توجه داشته باشید شما هم این حق رو داشتید که دانشگاه نفتی بشید . این حق انحصاری برای پسر نماینده و یا وزیر نیست . حقیه برای مردم عادی که شما میتونستید ازش استفاده کنید ونکردید .
جعفرخان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
به صرف تحصیل؟ بازم نظر غیرکارشناسی. به صرف گروه الف در دانشگاهی که بهشون تعهد داده زیباتر است. مسلماً بهترین های وزارت نفت و صنعت نفت ایران دانش آموختگان دانشگاه نفت هستند این مورد از فرسنگ ها دورتر هم عیان است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
هدف زنگنه از منتفی کردن آزمون هم هیمنه که دانشجوها رو روبروی قراردادی ها قرار بده این دانشجو ها نمیخوان حق تو رو بخورن میخوان حقی رو که داشتن و بهشون وعده داده شده بود رو احیا کنن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
کی گفته همه دانشگاه نفتیا حق استخدام دارن از بین گروه بندی الف و ب سی دی فقط گروه الف استخدام میشدن که اون هم به همت وزیر عزیز منتفی شد تازه خود دانشگاه هم شرط معدل 14 رو اذعان میکنه که به قول خودش واسه بالا رفتن سطح دانشگاه نمره میانگین هر کلاس باید روی 14 باشه یعنی اگه یکی بخواد 16 بگیره حتما باید یه معدل 12 هم تو کلاس باشه که جبران کنه
عزیز من اگه قوانین دانشگاه نفت رو درست بدونی اینجوری جانب دارانه نظر نمیدی
اینایی هم اینقده اعتزاض دارن همه گروه الف هستن اگه هم میبینی که تعدادشون زیاده
واسه اینه که از ورودی87 کارشناسی و ارشد 91 همه معطل استخدام موندن و الان اینجوری رو هم انباشته شدن تمام اینا خروجی بعد از 92 هستن یعنی شروع دولت تدبیر و امید و آغاز به کار زنگنه عزیز
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۴
دوست عزیز 14:42 من خودم نخبه بودم و جذب شدم، اما الان شرایط مثل فبل نیست ما داریم مثالهای عینیش رو می بینیم چون ما در یکی از مجموعه های دانش بنیان صنعت نفت هستیم و به چشم خودمون پایمال شدن حقوق همکارانمون رو می بینیم.
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
وزير معتقد است شغلش دانشگاه داري و باشگاه داري نيست. درست هم مي گويد. هركسي بايد كار خودش را انجام بدهد و در كار حاشيه اي وارد نشود. زماني كشور به دانشگاه نفت نياز داشت اما الان توان تربيت نيرو در اين زمينه در خيلي از دانشگاههاي كشور هست. !
پاسخ ها
امیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
کار جناب وزیر استخدام نماینده مجلس و جلوگیری از فساد آن ها نمی باشد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
هر اعتقادی که داره و هر نظری که داره دلیل نمیشه که بتونه این قوانین و مقررات رو واسه بقیه افرادی که از ورودی های قبل بودن عطف به ماسبق بکنه من خودم دانشجوی ورودی سال 88و فارغ التحصیل 92 هنوز منو به بهانه عدم ضرفیت در استخدام (نه عدم سواد و این چیزایی که شماها بدون اطلاع درمورد حرف میزنید) استخدام نکرده و الان اومده حرف از ضرفیت 2500 نفری میزنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۴
احسنت ، درود بر شما
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
صورت مسئله پاک شد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
این دانشگاه را ببندند تا حقی برای کسی متصور نشه اما وقتی میگی دانشگاه نفت پس باید در صنعت نفت از بقیه جلو تر باشند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۴
عجب استدلالی!!!!!!!
دانشجوی ارشد فیزیک ماده چگال
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
چرا باید توی کشور که اسلام و اعدالت توش سرلوحه همه چیز هست ملت برای نیاز اولیه خودشون دست به اینکارا بزنن
چرا نیاز اولیه هر انسان توی یه کشور اسلامی که داعی حکومت حضرت قائم(ص) هست هیچ امنیتی ندارهامنیت فقط جانی و حفاظت از مرزها نیست جایکه دست دولتی‌ها توش کوتاهه و بخوبی ازش محافظت میشه کسی جرات دست درازی نداره.اما نیاز اولیه یه انیان توی کتاب خدا برای داشتن یه سرپناه یه شغل با درامد مناسب نه زیر خط فقر ترسیمی خودتون یعنی نبود امنیت در جامعه. این نشونه چی می‌تونه باشه؟
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
اینا هم مثل همه توی آزمون شرکت کنند..خون اونا که از بقیه رنگی تر نیست...بهتره برخورد انضباطی بشه با این دانشجویانی که این تحصن را راه انداختن...اوتا مثل همه توی آزمون شرکت کنند و سوال علمی خود را نشان بدهند..
پاسخ ها
سعید
| United States of America |
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۳
خون مارنگی تر نیست . ما فقط زمان کنکورمون حواسمون جمع بود که چکار کنیم که آیندمون طبق قانون تضمین بشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۴
پس الان شرایط آزمون رو داری و میتونی با بقیه رابت کنی
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟