فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: اعضای باند هکرها به سرقت اطلاعات دو هزار و 800 حساب بانکی و هک سایت ها و اکانت های شبکه های اجتماعی اعتراف کردند.
به گزارش خراسان، سردار کیومرث عزیزی گفت: با طرح شکایت توسط یکی از شهروندان اراکی با موضوع برداشت غیرمجاز از حساب بانکی اش، رسیدگی به پرونده در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
وی افزود: با ارجاع پروندههای مشابه در دیگر شهرهای استان به پلیس فتا مشخص شد، یک باند حرفهای تحت عنوان نرم افزارهایی جعلی با نام کمیاب، صیغه یاب، همدم یاب، ماهواره جیبی و ماهواره اندرویدی تبلیغات گستردهای رادر شبکههای اجتماعی انجام میدهند.
سردار عزیزی با اشاره به جزئیات این سرقتهای اینترنتی یادآور شد: شیوه این باند به این گونه بوده است که کاربر با نصب این برنامهها برای فعال سازی و پرداخت وجهی ناچیز به درگاه جعلی یک بانک هدایت و به محض واردکردن اطلاعات، کلیه اطلاعات و مشخصات حسابش سرقت و از آن برای برداشتهای غیرمجاز استفاده میشده است.
این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: در روند تحقیقات کارشناسان پلیس فتا مشخص شد که اعضای این باند هک سایبری، به منظور پول شویی و فرار از قانون، از شگردهای بسیار پیچیدهای برای ناشناس ماندن استفاده میکنند که با ادامه یافتن اقدامات تخصصی کارشناسان، سرنخهایی از اعضای این باند به دست آمد.
وی اظهار کرد: سرانجام با ادامه اقدامات تخصصی پلیس، ۴ نفر از اعضای این باند هک سایبری که در ۳ استان مختلف زندگی میکردند، شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضایی هر ۴ نفر در عملیاتهایی جداگانه دستگیر شدند و تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی که برای اقدامات مجرمانه شان مورد استفاده قرار میگرفت، ضبط شد.
سردار " عزیزی"خاطرنشان کرد: این هکرها در بازجوییهای پلیس اذعان کردند که در فضای مجازی و از طریق شبکههای اجتماعی با یکدیگر آشنا می شدند و ارتباط برقرار میکردند.
وی اظهار کرد: پس از انجام تحقیقات تخصصی روی تجهیزات رایانهای و مخابراتی اعضای این باند، اطلاعات ۲ هزار و ۸۰۰ حساب کشف و همچنین در بررسیهای انجام شده، مبلغ برداشتهای غیرمجاز بیش از ۷ میلیارد و ۲۳۰ میلیون ریال برآورد شد که تاکنون با اقدامات انجام شده مبلغ ۵ میلیارد ریال از مبلغ مذکور به مال باختگان برگردانده شده است.
فرمانده انتظامی استان تصریح کرد: در تحقیقات تکمیلی پلیس مشخص شد، اعضای این باند علاوه بر عمل مجرمانه در خصوص برداشت وجه، در حوزه هک سایتهای اینترنتی نیز فعالیت داشتند و در فعالیتهای مجرمانه آنان ۸ هزار و ۸۵۵ سایت داخلی و خارجی و ۶ هزار و ۸۰۰ اکانت اینستاگرام هک شده بود.
سردار عزیزی در پایان گفت: کسانی که به این روش از آنان سرقت شده است، برای طرح شکایت از طریق شماره تلفنهای ۰۸۶۲۱۸۴۰۶۸ و ۰۸۶۲۱۸۴۰۶۹ با پلیس فتای استان مرکزی تماس برقرار کنند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.