به گزارش تابناک اقتصادی، تاریخ اقتصاد ایران و جهان آینه ای است تمام نما از رویدادهای اقتصادی که در گذشته رخ داده است و بیانگر ریشه های تاریخی بسیاری از واقعیت های امروز ایران و جهان است. موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی هفتمین روز اسفند ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
7 اسفند 1329، محمد ساعد مراغه، نخست وزیر، وزیران را به این شرح معرفی کرد: علی اصغر حکمت، وزیر مشاور- دکترسجادی، وزیر دادگستری- عباسقلی گلشائیان، وزیر دارایی- سپهبد یزدان پناه، وزیر جنگ- ابراهیم زند، وزیر کشور- دکتر زنگنه، وزیر فرهنگ- دکترعباس لقمان ادهم، وزیر بهداری- دکترمحمد نخعی، وزیر کار- سیدجلال تهرانی، وزیر پست و تلگراف- دکترتقی نصر، وزیر اقتصاد ملی- امیر اسدالله علم، وزیر کشاورزی- حسین علاء، وزیر امور خارجه. همچنین در این روز، آيت الله كاشاني طي اعلاميه اي از مردم خواست تا براي ابراز حمايت از ملي شدن صنعت نفت در مراسمي كه به دعوت جنبش فدائيان اسلام در مسجد شاه تهران (مسجد امام خميني (ره) - بازار) برگزار مي شود، شركت كنند.
7 اسفند 1330، هیاتی از ایران برای شرکت در کنفرانس اقتصادی به مسکو رفتند. دکترمتین دفتری ریاست هیات را عهده دار بود که ریاست کنفرانس نیز برعهده او قرار گرفت.
7 اسفند 1351، قرارداد تاسیس دانشگاه بوعلی در همدان با فرانسوی ها امضا و مبادله شد.
7 اسفند 1353، به دنبال مذاکرات سری اقتصادی مابین ایران و شوروی اعلام شد: توافق های مهمی بین دو کشور روی داده است و به موجب آن ظرفیت نهایی ذوب آهن ایران به هشت میلیون تن افزایش خواهد یافت. همچنین ایران برای تشکیل یک مجتمع بزرگ کاغذ به دولت شوروی اعتبار داد.
7 اسفند 1357، يك آمريكايي و سه انگليسي كه در غارت ثروت مردم ايران دست داشتند، حين فرار از كشور بازداشت شدند.
7 اسفند 1377، اولين انتخابات سراسري شوراهاي اسلامي شهري و روستائي برگزار شد.
منابع: موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی و روزنامه دنیای اقتصاد
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.