سفیر صلح جهان در 2018 معتقد است اگر رشته صلح در دانشگاهها ایجاد شود، میتواند بستر مناسبی را برای توسعه فرهنگ صلح و دوستی و زندگی مسالمتآمیز فراهم کند.
به گزارش ایسنا، محسن کریمی طبسی، در مراسم انعقاد تفاهمنامه با دانشگاه فردوسی مشهد که در این دانشگاه برگزار شد، با بیان اینکه هیچ چیز بهتر از زبان علم نمیتواند صلح را در دنیا محقق کند، اظهار کرد: پیشنهاد میشود که رشته صلح ابتدا در دانشگاههای ایران راهاندازی شود تا ما بتوانیم زمینه ایجاد آن را در سایر دانشگاهها دنیا فراهم کنیم.
وی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه با دانشگاه فردوسی، ادامه داد: ما تاکنون در حوزه علمی ورود نیافتهایم، اما از این پس بر خود واجب میدانیم که در این زمینه وارد عمل شویم و درنظر داریم اولین کار خود را با دانشگاه فردوسی در دنیا آغاز کنیم و آن هم معرفی این دانشگاه به دانشگاههای تراز اول دنیا خواهد بود.
کنسول افتخاری لیتوانی در تهران تصریح کرد: امیدواریم پس از این تفاهم نامه ما پیگیر برقراری ارتباط با دانشگاه خواهیم بود وکشور لیتوانی اولین هدف ما است. با وزیر علوم این کشور دیدار خواهیم کرد و از آنها دعوت میکنیم که از دانشگاه فردوسی بازدید داشته باشند. همچنین میتوان یک همایش مشترک بین ما، دانشگاه فردوسی و دانشگاه لیتوانی به صورت سه جانبه برگزار کرد.
کریمی طبسی با اعلاماینکه ما میتوانیم از دانشجویان ایرانی که رتبههای بالایی را کسب میکنند، حمایت تشویقی کنیم، اضافه کرد: طی چندسال گذشته بسیاری از دانشجویان ایرانی اختراعاتی داشتند که متاسفانه به دلیل برخی مشکلات نتوانستند آنها را ثبت یا تجاریسازی کنند. اما ما حاضر هستیم که از این اختراعات حمایت مالی و به ثبت جهانی آنها کمک کنیم.
وی با تاکید بر اینکه ما آماده حمایت مالی از دانشگاه فردوسی مشهد هستیم، گفت: ما میتوانیم ارتباط دانشجویان و اساتید دانشگاه فردوسی را در یک بستر قوی به بهترین مراکز علمی اروپا برقرار کنیم.
سفیر صلح جهان در 2018 یادآور شد: برای آنکه ما بتوانیم در راستای این تفاهمنامه به صورت سیستماتیک و هدفمند حرکت کنیم، پیشنهاد میشود در داخل دانشگاه فردوسی مرکز سفیر صلح بین.الملل ایجاد شود تا ما بتوانیم با دانشجویان در زمینه ایدههای علمی آنها تعامل داشته باشیم.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.