میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سه مامور قلابی در ارومیه دستگیر شدند

کد خبر: ۷۹۹۶۹۳
| |
2609 بازدید

فرمانده نیروی انتظامی‌ارومیه از دستگیری سه مرد که با جعل عنوان ماموران امنیتی از مردم استان اخاذی می‌کردند، خبر داد.

به گزارش عصر ایرانیان، سرهنگ حسین صمدپور در گفت و گو با ایرنا افزود: در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر اخاذی سه مامورنما از وی، تیمی‌از عوامل انتظامی‌مجرب کلانتری 11 ارومیه جهت رسیدگی به موضوع تشکیل شد.

وی اضافه کرد: ماموران پس از بررسی دقیق اظهارات شاکی و با استفاده از بانک اطلاعات مجرمان سابقه دار این سه مرد را شناسایی و پس از کسب مجوز قضایی آنان را طی یک عملیات ضربتی دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی‌ارومیه ادامه داد: متهمان در بازجویی‌های پلیسی منکر جرائم خود بودند اما در مواجهه با شاکی و رویت ادله و مدارک موجود به 11 فقره اخاذی با کمک و همدستی همدیگر اعتراف کردند.

سرهنگ صمدپور افزود: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شدند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات