«خندوانه» چه نیازی به این دارد که در برنامهای با عنوان «خندانندهشو» فردی بیاید شوخیهایی را مطرح کند که حتی در پایان اجرایش، خانم داور به او تذکر دهد که برخی از مواردی که گفتی حتی مناسب سن تو نیست!
به گزارش فارس، مدتی است برخی شوخیهای مستهجن در برخی شبکههای تلویزیون جمهوری اسلامی به ویژه در شبکه نسیم و برنامه خندوانه به نحو عجیبی افزایش یافته و این در حالی است که چنین شوخیهایی اصلا نباید در تلویزیون وجود داشته باشد.
اما شوخیها و حرفهای مشمئزکننده جنسی واقعا در جایی که به تعبیر حضرت امام باید دانشگاه باشد، رواست؟
1) بیتردید شأن بیننده ایرانی بسیار بالاتر و والاتر از این است که حتی اندکی از زمان خویش را صرف شنیدن اینگونه کارهای سخیف کند؛ ضرورت نهی از منکر نیز الزام میکند نسبت به ترویج خواسته یا ناخواسته بیحیایی در تلویزیون اعتراض کنیم.
البته وجود شوخیهای منحرف فقط محدود به این شبکه و این برنامه نیست؛ اما اینکه در شبکهای بخواهند همه کار برای خنداندن ملت انجام دهند؛ همه نوع مثال که به جُکهای زننده ارجاع میدهد، مطرح شود؛ هر حرفی که برای به اصطلاح شاد کردن مردم صلاح بدانند حتی اگر حرفی آلوده و ناپاک باشد، برانند و در واقع با توجیه «میخواهیم مردم تلویزیون مملکت خودشان را ببینند نه ماهواره را» کارها و شوخیهای ناپسند و مبتذل را عادی کنند، واقعا جای تذکر شدید و منع دارد.
2) برنامهای که واقعا مردم را به خوبی میتواند شاد کند و پیش از این نیز از پسش برآمده، چه نیازی به این دارد که در برنامهای با عنوان «خنداننده شو» فردی بیاید شوخیهایی را مطرح کند که حتی در پایان اجرایش، خانم داور به او تذکر دهد که برخی از مواردی که گفتی حتی مناسب سن تو نیست! چرا در میان استندآپکمدیها اجازه پخش به برخی داده میشود که موارد بسیار زشتی را عنوان می کنند؟ آیا قبحزدایی از ضدفرهنگها پیششرط خندیدن و خنداندن است؟
3) به نظر میرسد در شرایط کنونی و با توجه به تداوم رسواییهای پیش آمده، افرادی سعی دارند ضمن تمسخر فرهنگ اصیل ایرانی و الزامات شرعی و دینی، در دامن زدن به لجام گسیختگیها و بیبندوباریهای اخلاقی پیشی بگیرند؛ در حالی که صداوسیما باید مراقب چنین مواردی باشد و مخاطبان خود را که خانوادههای ایرانی هستند به واسطه این کوتاهیها از دست ندهد.