اقتصاد در گذر زمان

از وزیر دارایی شدن دکتر محمد سجادی تا رای اعتماد مجلس به 16 وزیر روحانی

موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی بیست و نهمین روز مرداد ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
کد خبر: ۸۲۶۷۴۴
|
۲۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۰۰ 20 August 2018
|
3633 بازدید

به گزارش تابناک اقتصادی، تاریخ اقتصاد ایران و جهان آینه ای است تمام نما از رویدادهای اقتصادی که در گذشته رخ داده است و بیانگر ریشه های تاریخی بسیاری از واقعیت های امروز ایران و جهان است. موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی بیست و نهمین روز مرداد ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.

 

29 مرداد 1334، حسین علا، دکتر محمد سجادی را به سمت وزیر دارایی معرفی کرد.

29 مرداد 1340، دریانی، بازرگان معروف طبق قرار بازپرس بازداشت شد. وی متهم به برداشت 23 میلیون تومان از صندوق شرکت «شهرآرا» شده بود.

29 مرداد 1353، درياي عظيمي از نفت و گاز در منطقه حد فاصل بوشهر و كنگان (70 كيلومتري جنوب شرقي بوشهر تا كوه هاي لرستان) كشف شد. اين منطقه 120 كيلومتر طول و 60 كيلومتر عرض دارد.

29 مرداد 1359، جنگی که رژیم بعث عراق به سرکردگی صدام تکریتی به ایران تحمیل کرد، به طولانی‌ ترین جنگ کلاسیک قرن بیستم تبدیل شد. این جنگ به ‌طور رسمی از 31 شهریور سال 1359 آغاز شد و سازمان ملل متحد، آتش‌بس آن را در  روز 29 مرداد سال 1367 اعلام کرد.

29 مرداد 1392، اسحاق جهانگیری، معاون اول رییسر‌جمهور در مراسم معارفه وزیر اقتصاد از تشکیل ستاد ویژه تصمیمات اقتصادی با محوریت مسوولان وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و سازمان مدیریت برای اتخاذ تصمیمات هماهنگ در دولت و حل مشکل معیشت مردم خبر داد.

29 مرداد 1393، طی احکام جداگانه ‌ای از سوی آیت ‌الله آملی‌لاریجانی، حجت ‌الاسلام محسنی ‌اژه ‌ای به سمت معاون اول قوه‌ قضائیه، حجت الاسلام رئیسی به سمت دادستان کل کشور و حجت ‌الاسلام کریمی به سمت رئیس دیوان ‌عالی کشور منصوب شدند.

29 مرداد 1396، کابینه دوازدهم ناتمام ماند؛ مجلس دهمی‌ ها در این روز و در پایان پنجمین روز کاری بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی حسن روحانی، درحالی که ۱۶ نفر از گزینه ‌های وزارت را با رای اعتماد خود راهی پاستور کردند، به حبیب‌ الله بیطرف وزیر پیشنهادی نیرو، مجوز حضور در کابینه دوازدهم را ندادند. بر این اساس، حسن روحانی که از ابتدا بدون آنکه گزینه ‌ای برای وزارت علوم معرفی کند، کابینه دوازدهم را با ۱۷ وزیر به نمایندگان پیشنهاد کرده بود، با رای منفی نمایندگان به بیطرف، جای خالی ۲ وزیر در این ۲ وزارتخانه را با انتصاب سرپرست پر کرد.

 

منابع: موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی و روزنامه دنیای اقتصاد

 

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟