به گزارش تابناک اقتصادی، تاریخ اقتصاد ایران و جهان آینه ای است تمام نما از رویدادهای اقتصادی که در گذشته رخ داده است و بیانگر ریشه های تاریخی بسیاری از واقعیت های امروز ایران و جهان است. موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی ششمین روز شهریور ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
6 شهریور 1307، يكي از چاه هاي نفت خوريان واقع در سمنان فوران كرد.
6 شهریور 1314، عهدنامه اقامت، تجارت و دریانوردی بین ایران و شوروی منعقد شد.
6 شهریور 1332، لايحه خريد يك ميليون دلار ساز وبرگ مورد نياز ارتش از امريكا به تصويب مجلس شوراي ملي رسيد.
6 شهریور 1335، نخستین هواپیمای شرکت لوفت هانزای آلمان وارد کشور شد.
6 شهریور 1336، سرتیپ ضرغام، وزیر گمرکات، تاسیسات گمرک خسروی را افتتاح کرد.
6 شهریور 1342، هیات وزیران آئین نامه اجرایی قانون ملی شدن جنگل ها را تصویب کرد.
6 شهریور 1351، رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی به علت پایین بودن دستمزد و مزایا از بامداد امروز دست به اعتصاب زدند. برای حمل و نقل مسافرین هشتصد راننده ارتشی در شرکت واحد مشغول به کار شدند.
6 شهریور 1353، دولت اعلام كرد به دليل شرايط نامساعد زندگي در عراق تاكنون بيش از 70 هزار كرد عراقي به ايران پناهنده شده اند و دولت براي تأمين زندگي آنان تاكنون 650 ميليون تومان هزينه كرده است.
6 شهریور 1354، نتایج یک آمارگیری از کارکنان وزارتخانه ها و دستگاه های دولتی در برخی جراید منتشر شد. براساس این آمار وزارت بازرگانی با داشتن فقط 134 پرسنل دارای کمترین کارمند بوده و وزارت آموزش و پرورش با داشتن 164 هزار و 509 نفر کارمند و معلم دارای بیشترین پرسنل بوده است.
6 شهریور 1357، كاركنان بانك مركزي اعلام كردند در سال 1356، از سوي 177 نفر از مقامات رژيم طاغوت جمعاً دو ميليارد دلار ارز از كشور خارج شده است.
6 شهریور 1375، امروز رسماً از سوي وزارت كشاورزي اعلام شد 82 درصد نياز كشور به توليدات كشاورزي از داخل كشور تأمين مي شود.
6 شهریور 1389، رییس سازمان اقتصاد و دارایی استان تهران گفت: در آخرین مهلت ارائه شماره حساب های بانکی، ۷۴ درصد از خانوارهای تهرانی، شماره حساب های بانکی خود را جهت دریافت یارانه ها در سایت www.refahi.ir ثبت کردند.
6 شهریور 1392، اکبر ترکان که تاکنون از او به عنوان مشاور عالی یازدهمین رییس جمهور ایران نام برده می شد، به شورای هماهنگی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی رفت.
6 شهریور 1396، تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه آستان قدس بانک قرض الحسنه بدون ربا تاسیس می کند، گفت: در صحبت با آقای سیف درباره برنامه ریزی در برخی استان های کشور صحبت کردیم و عنوان شد که باید در برخی نقاط کشور مانند خراسان جنوبی توجه ویژه شود.
منابع: موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی و روزنامه دنیای اقتصاد