سیبزمینی از جمله مواد غذایی است که فواید بسیاری دارد بنابراین باید در رژیم غذایی افراد گنجانده شود.
به گزارش فارس، سیبزمینی مشهورترین ماده غذایی در رژیمهای سالم دنیا است اما سالم بودن این رژیم به نوع آمادهسازی سیب زمینی بستگی دارد.
براساس گزارش «مدیکال دیلی»، به طور مثال سرخ کردن با روغن زیاد، نمک و... آن را مضر و در حالت پخته سالم میسازد.
برخی مزایای این گیاه را در زیر بخوانید.
1-کاهش فشار خون
سیبزمینیها در زمینه تاثیر بر فشار خون همانند شمشیر دولبه هستند که نوع طبخ آنها بر میزان فشار خون تاثیر میگذارد.
روش بخارپز و قرار دادن سیب زمینی در فر بهترین روش طبخ سیب زمینی بوده زیرا مواد مغذی آن حفظ میشود.
2- احساس سیری
رژیم سیبزمینی میتواند به ایجاد احساس سیری کمک کند.
اگر شما تمام وقت اشتهای زیادی دارید سیبزمینی منبع خوبی است تا به شما در کاهش اشتها کمک کند.
3-مفید برای مغز
سبزیجات دارای نشانسته بهترین منبع ویتامین B6 هستند.در یک سیبزمینی متوسط به میزان تقریبا 0.37-0.60 میلی گرم نشاسته وجود دارد.
مطالعات نشان داده که این ویتامین نقش سودمندی در رشد مغز کودکان دارد و همچنین زوال عقل در بزرگسالان را کاهش میدهد.
4-تقویت ورزشکاران
بدنسازان برای افزایش حجم عضلات خود به مقادیر بالایی کربوهیدرات که به عنوان منبع انرژی عمل می کند نیاز دارند، سیب زمینی آب پز در حالیکه چربی ندارد می تواند پروتئین و کربوهیدرات مورد نیاز بدنسازان و ورزشکاران را تامین کند.
مواد مغذی مانند ویتامین ها و مواد معدنی موجود در سیب زمینی آب پز افزایش توده عضلانی را بهبود می بخشد؛ ویتامین C موجود در سیب زمینی آب پز آنتی اکسیدانی است که باعث افزایش انرژی بین تمرینات بدنسازی می شود.