جهانگیری: آمریکا تنهاست

معاون اول رییس جمهوری گفت: در مساله اقتصادی که به تعبیر آمریکا جنگ اقتصادی علیه ایران است، ملت ما به دنیا نشان داد که در مقابل یک جانبه گرایی امریکا ایستادگی خواهد کرد.
کد خبر: ۸۴۸۵۷۲
|
۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۱ 03 November 2018
|
4656 بازدید

ایرنا نوشت: معاون اول رییس جمهوری گفت: در مساله اقتصادی که به تعبیر آمریکا جنگ اقتصادی علیه ایران است، ملت ما به دنیا نشان داد که در مقابل یک جانبه گرایی امریکا ایستادگی خواهد کرد.

اسحاق جهانگیری روز شنبه در مراسم معارفه فرهاد دژپسند به عنوان وزیر امور اقتصادی و دارایی، افزود: امروز امریکا برای اعمال سیاست های خود تنهاست و ما هم به جهت سیاسی موقعیت برتری داریم و هم از نظر اخلاقی به دنیا نشان دادیم که کشوری قابل اعتماد هستیم و آمریکا کشوری غیرقابل اعتماد است که نمی شود با آن توافق کرد.
وی با اشاره به اینکه در آستانه 13 آبان هستیم، ادامه داد: این روز هم از جهت تاریخی برای ملت ما روز مهمی است چرا که اتفاقات سرنوشت سازی در این روز افتاده و در سال 43 زمانی که امام را تبعید کردند برای خیلی ها باور کردنی نبود که نهضت اسلامی بتواند به مسیر خود ادامه دهد و به پیروزی برسد.
معاون اول رییس جمهوری اضافه کرد: امریکایی ها در تبعید امام نقش تعیین کننده داشتند چرا که امام در ارتباط با لایحه مصونیت امریکایی ها که در مجلس آن زمان مطرح شد، موضع گیری کرده بود.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟