آتش سوزی در کرج ۹ نفر را روانه بیمارستان کرد

کد خبر: ۸۵۰۸۶۶
|
۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۸ 12 November 2018
|
13973 بازدید

رئیس مرکزفوریت های پزشکی استان البرز اعلام کرد که بر اثر اتصال برق و به دنبال آن آتش سوزی یک واحد مسکونی در کرج 9 نفر از ساکنان آن، روانه بیمارستان شدند.

به گزارش ایرنا، دکتر مهرداد بابایی شامگاه یکشنبه اظهار داشت: این حادثه ساعت 19:29 امروزدر یک واحد مسکونی در منطقه شاهین ویلای کرج رخ داد.
وی خاطر نشان کرد: پس از اعلام حادثه بلافاصله چهار دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.

این مسئول بیان داشت: علت حادثه اتصال برق در سیم کشی ساختمان بود که در اثر استنشاق دود حاصل از آتش سوزی 10 نفر از ساکنان واحد مسکونی را دچار مشکل تنفسی کرد.

وی ادامه داد: آسیب دیدگان این حادثه شامل سه نفر مرد و هفت نفر زن پس از خدمات درمانی پیش بیمارستانی اورژانس، 9 نفر از آنان به منظور ادامه درمان به بیمارستان های شهید رجایی، کوثر و البرزکرج منتقل شدند.
به گفته وی، هیچ یک از مصدومان حادثه دچار سوختگی نشده بودند.

وی افزود: تا پایان عملیات اطفاء حریق و به منظور امدادرسانی به مصدومان نیروهای عملیاتی آتش نشانی و نیروهای امدادی اورژانس البرز در محل حادثه حضور داشتند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟