میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

قدردانی دانش‌آموز یزدی از وزیر برای حذف مشق شب

کد خبر: ۸۵۳۹۱۲
| |
6882 بازدید

یکی از دانش آموزان هنرمند یزد، با اجرای نمایش « مشق بی مشق» با لهجه شیرین یزدی توپ خود را به وزیر آموزش و پرورش اهدا کرد.

به گزارش ایرنا، نمایش یادشده از سوی سجاد اسماعیلی بازیگر و مجری خردسال ،چهارشنبه شب در نخستین همایش 2 روزه هویت ملی کودکان ایران اسلامی در یزد با حضور سید محمد بطحایی اجرا شد.

قدردانی دانش‌آموز یزدی از وزیر برای حذف مشق شب
در این نمایش به موضوع حذف تکلیف شب مدرسه در منزل و جایگزینی آن با تکلیف مهارت آموزی دانش آموزان پرداخته شد.
این نوجوان در پایان نمایش از تلاش ها و اقدامات وزیر آموزش و پرورش در حذف تکلیف شب مدرسه در منزل قدردانی کرد و توپی را که در اجرای نمایش در دست داشت به وزیر آموزش و پرورش اهدا کرد.

سجاد اسماعیلی از سن هفت سالگی در زمینه بازیگری تئاتر فعالیت دارد.

سیدمحمد بطحایی عصر چهارشنبه وارد یزد شد و پس سخنرانی در نخستین همایش ملی هویت کودکان ایران اسلامی یزد را به مقصد مشهد ترک کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات