۱۳۶ هزار برده در انگلیس وجود دارد

کد خبر: ۸۶۰۴۲۶
|
۲۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۱ 14 December 2018
|
4688 بازدید

کمپین مقابله با برده داری انگلیس اعلام کرد ۱۳۶ هزار برده در حال حاضر در انگلیس وجود دارند و بخش عمده‌ای از صنعت تولید مواد غذایی این کشور از طریق این افراد به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

به گزارش میزان، کمپین مبارزه با برده داری از گرفتار بودن ۱۳۶ هزار نفر در دام برده داری در انگلیس پرده برداشت.

خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشته است که کمپین مقابله با برده داری انگلیس اعلام کرده ۱۳۶ هزار برده در حال حاضر در انگلیس وجود دارند و بخش عمده‌ای از صنعت تولید مواد غذایی این کشور از طریق این افراد به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

«تالنز» یکی از محققان دانشگاه هال انگلیس گفت: "ما به عنوان مصرف کننده غالبا در مورد منشا و سلامت مواد غذایی مورد مصرف خود نگران هستیم؛ در حالی که بسیاری از ما ممکن است آگاه نباشیم که این مواد غذایی برای رسیدن به میز ما هزینه‌های انسانی را در پی داشته اند. "

تالنز که در موضوع امکان برده داری در کسب و کار مطالعه می‌کند، ادامه داد:" بخش‌های مختلف زندگی ما تحت تاثیر برده داری مدرن است؛ این برده داری مدرن به صورت گسترده در کار اجباری در زمینه‌های پرستاری، کارهای خانگی، زیبایی و صنایع ساختمانی وجود دارد. "

قانون ضد برده داری انگلیس مصوب سال ۲۰۱۵، شرکت‌هایی که حجم معاملاتشان بیش از ۳۶ میلیون پوند (۴۶ میلیون دلار) است را موظف به تهیه گزارش سالانه اقداماتشان در راستای مبارزه با برده داری کرده است. این قانون شامل نهادهای دولتی نمی‌شود.

براساس اعلام یک پایگاه داده‌ای در انگلیس، تنها نیمی از ۱۹ هزار شرکت مشمول این قانون، این گزارش را تهیه کرده‎اند.

براساس پژوهشی که موسسه ویلبرفورس دانشگاه هال در این زمینه انجام داد، یک سوم از بزرگسالان انگلیسی شرکت کننده در این نظرسنجی از استفاده از برده‌ها برای تولید مواد غذایی تازه بی اطلاع بودند.

این گزارش افزود: از هر پنج انگلیسی که در این پژوهش شرکت داشتند، یک نفر معتقد بود برده داری امروزه در انگلیس وجود ندارد. این در حالی است که از هر ۱۰ نفر یک نفر بر این باور بودند که اگرچه برده داری در گذشته در انگلیس وجود داشته، اما در حال حاضر دیگر اتفاق نمی‌افتد.

بر اساس برآورد سازمان بین المللی کار (ILO) و گروه حقوقی بنیاد والک فری (Walk Free)، بیش از ۴۰ میلیون نفر برده در کار اجباری و ازدواج اجباری به دام افتاده‎اند. بیشتر این افراد زنان و دختران هستند.

سازمان بین المللی کار می‎گوید: تقریبا ۲۵ میلیون برده در کارخانه‎ها، کارگاه‌های ساختمانی، مزارع، قایق‌های ماهیگیری و کارهای خانگی و جنسی مجبور به کار هستند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟