سرنوشت نامعلوم فارغ‌التحصیلات دکتری در جذب

کد خبر: ۸۶۲۶۷۴
|
۰۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۱ 22 December 2018
|
2570 بازدید

معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه حدود صدهزارنفر دانشجوی دکتری و ۲۴ هزار فارغ التحصیل دکتری در سطح کشور داریم، تصریح کرد: سالانه در بهترین حالت امکان جذب ۳ تا ۵ هزار نفر از این افراد وجود دارد و بقیه این افراد سرنوشت نامعلومی به لحاظ جذب در مراکز آموزشی و پژوهشی خواهند داشت.

به گزارش ایسنا، دکتر مجتبی شریعتی نیاسردر حاشیه نشست مشترک روسای دانشگاه های استان کردستان که در دانشگاه پیام نور سقز برگزار شد، درخصوص رتبه بندی دانشگاه ها اظهار داشت: این رتبه بندی هم کمی بوده و هم کیفی؛ در بحث کمی بیشتر امکانات و جمعیت دانشجویی و تیپ دانشگاه ها بررسی شده و در بحث کیفی نیز دستاوردهای پژوهشی و علمی مدنظر بوده است.

وی افزود: سیاست وزارت علوم بر توسعه دانشگاه ها و کیفی سازی آموزش بوده و با تکیه بر آمایش آموزش عالی، آن را ادامه می دهیم.

معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه توسعه مراکز دانشگاهی استان کردستان جزو سیاست های موکد این وزارتخانه است، گفت: باید تصمیم گیری‌های منطقه‌ای و استانی در حوزه آموزش عالی جایگزین تصمیمات متمرکز شود و دانشگاه کردستان به عنوان دانشگاه مادر استان در این راستا نقش محوری ایفا نماید.

وی ضمن انتقاد از رشد بی رویه دانشگاه ها در دهه ۸۰، گفت: تعداد فارغ التحصیلان حوزه مهندسی در کشور ما بسیار بالاتر از سایر کشورها بوده و بعد از روسیه و امریکا، مقام سوم جهان را داریم.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر شریعتی نیاسر خاطرنشان کرد: باید رویه ما در توسعه آموزش عالی و نگاه به مقوله تحصیل تغییر کند و متناسب با نیاز جامعه و بازار کار، آموزش های عالی را متحول نماییم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟