غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه 98 در خصوص واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، گفت: مجلس قوانین متعددی را برای واگذاری شرکتها و مجموعههای وابسته به دولت مصوب کرده بنابراین ضرورتی نداشت که برای خصوصی سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در قانون بودجه، کمیسیون تلفیق مصوبهای بگذراند.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر ارادهای در واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس وجود داشت با همین قوانین موجود کار واگذاری این دو باشگاه تا امروز به سرانجام رسیده بود ولی به نظر میرسد این اراده نزد مسئولان وجود ندارد.
واگذاری سرخآبیها تبدیل به مطالبه عمومی شده است
وی با بیان اینکه واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تبدیل به مطالبهای عمومی شده است، افزود: قطعا خصوصیسازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس موجب ارتقای سطح کیفی دو باشگاه میشود و علاوه بر کاهش هزینههای دولت به رشد این دو باشگاه کمک میکند.
حذف مصوبه در صحن حامل پیامی منفی به جامعه خواهد بود
عضو فراکسیون ورزش مجلس اضافه کرد: تصویب این قانون نیازمند اصلاحاتی است که باید در صحن علنی نسبت به آن اعمال شود، برای نمونه تعیین بازه زمانی برای اجرای قانون و خارج کردن شکل این مصوبه از حالت آیین نامه به قانون دو اقدامی است که باید در صحن صورت گیرد. البته حذف این مصوبه در صحن با توجه به فضایی که در جامعه وجود دارد، این تلقی را ایجاد میکند که مسئولان قصد واگذاری ندارد.
جعفرزاده تأکید کرد: البته دولتها همواره در واگذاری این دو باشگاه توجیهاتی میآورند که تمام الزامات قانونی را زیر سئوال میبرد، لذا نظر شخصی من این است که حتی با تصویب این مصوبه در صحن علنی هم خصوصی سازی این دو باشگاه محقق نمیشود.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس افزود: همچنین در مصوبه کمیسیون تلفیق قید شده است که 5 درصد از سهام این دو باشگاه ابتدا برای کشف قیمت واگذار و پس از آن واگذاری مابقی سهام در فرابورس صورت گیرد که این مسئله نیز گویی برخی قوانین بورس و فرابورس را زیر سئوال میبرد که کارشناسان بورس نیز باید در این باره اظهار نظر کارشناسی کنند.