اتهامات عضو شورای شهر کرج چه بود؟

کد خبر: ۸۷۶۰۸۹
|
۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۱ 05 February 2019
|
6874 بازدید
محمدحسین خلیلی اردکانی، عضو شورای شهر کرج و رئیس سابق حزب اتحاد ملت که روز گذشته پس از احضار به دادسرا بازداشت شده بود، با قرار کفالت آزاد شد.

به گزارش «تابناک» بر اساس آنچه روز گذشته (دوشنبه) ۱۵ بهمن در فضای مجازی منتشر شد، خلیلی اردکانی به شعبه هفتم بازپرسی دادسرای کرج احضار و سپس بازداشت شد.

مسئول دفتر خلیلی اردکانی در تماس خبرنگار ایرنا گفت که وی با قرار کفالت آزاد شده و اکنون نیز در جلسه کاری به سر می‌برد.

بر اساس آنچه در فضای مجازی منتشر شده، اتهامات خلیلی اردکانی تبلیغ علیه نظام و توهین به رهبری است، ولی هنوز هیچ یک از مقامات رسمی دستگاه قضایی، علت احضار و اتهامات تفهیم شده به این عضو شورای اسلامی شهر کرج را به طور رسمی اعلام نکردند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟