حریق گسترده انبار ابر در جنوب تهران

کد خبر: ۸۷۶۶۵۷
|
۱۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۸ 07 February 2019
|
3983 بازدید
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از حریق گسترده در یک انبار ابر و اسفنج در خیابان فداییان اسلام خبر داد.

به گزارش «تابناک» سید جلال ملکی در گفتگو با ایسنا در این باره گفت: وقوع حادثه حریق در یک انبار ابر و اسفنج در ساعت ۱۴:۴۹ امروز به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که در پی آن ستاد فرماندهی آتش نشانان پنج ایستگاه را به همراه تانکر آب و تجهیزات مربوطه به محل حادثه واقع در خیابان فداییان اسلام، بعد از بزرگراه آزادگان اعزام کرد.

وی با اشاره به حضور عوامل آتش نشانی در محل حادثه گفت: با حضور آتش نشانان در محل مشاهده شد که حریق در یک انبار به مساحت حدود ۵۰۰ متر مربع که مملو از ابر و اسفنج بود رخ داده است و دود ناشی از آن تا شعاع چندکیلومتری قابل مشاهده است.

ملکی با بیان اینکه عوامل آتش نشانی از چند جهت عملیات خود برای اطفای حریق را آغاز کردند، اظهارکرد: در حال حاضر عملیات اطفای حریق در این محل ادامه دارد و عوامل انتظامی و امدادی نیز در محل حضور دارند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟