واکنش عسگراولادی به جوابیه بانک مرکزی؛

شصت سال است با یک شرکت صادرات دارم/ بیش از یک‌میلیون یورو صادرات نداشته‌ام/ سه ماه است که صادرات را تعطیل کرده‌ام/ بانک مرکزی می‌خواهد با این حرف‌ها، سربه‌سر من بگذارد/ دلار ۴۲۰۰ بزرگ‌ترین فساد بود/ بانک مرکزی بی شفاف‌ترین است

روز گذشته، بانک مرکزی در واکنش به اظهارات یکی از صادرکنندگان با سابقه و مشهور کشور، جوابیه‌ای خطاب به ایشان منتشر کرد. با نگاهی به متن این جوابیه، مشخص شد منظور از شخص مورد نظر، اسدالله عسگراولادی، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع ایران و چین بوده است. عسگراولادی که از تجار معروف و شناخته کشور است در گفت وگو با تابناک اقتصادی نسبت به این مطلب بانک مرکزی واکنش نشان داد.
کد خبر: ۸۷۹۷۱۸
|
۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۸ 19 February 2019
|
23507 بازدید
|
تابناک اقتصادیروز گذشته، بانک مرکزی در واکنش به اظهارات یکی از صادرکنندگان با سابقه و مشهور کشور، جوابیه‌ای خطاب به ایشان منتشر کرد. با نگاهی به متن این جوابیه، مشخص شد منظور از شخص مورد نظر، اسدالله عسگراولادی، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع ایران و چین بوده است. عسگراولادی که از تجار معروف و شناخته کشور است در گفت وگو با تابناک اقتصادی نسبت به این مطلب بانک مرکزی واکنش نشان داد.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ اسدالله عسگراولادی در گفت وگو با خبرنگار تابناک اظهار داشت: بنده شصت سال است که فقط با یک شرکت صادرات انجام می‌دهم و در تمام این مدت مشغول صادرات خشکبار بوده‌ام.
 
وی در پاسخ به این که چرا بانک مرکزی گفته شما دو شرکت دارید و تا پایان آبان امسال بیش از ۱۶ میلیون یورو نیز صادرات داشته‌اید که هنوز وارد چرخه اقتصادی نشده است، اظهار داشت: بنده سه ماه است که صادرات را تعطیل کرده‌ام و از طرفی تنها با یک شرکتی که دارم، در تمام شش ماه امسال، بیش از یک‌میلیون یورو صادرات نداشته‌ام که آن ‌هم هنوز سررسیدش نرسیده است. وی ادامه داد: این‌ها دروغ می‌گویند، چیکارش کنم؟ بانک مرکزی می‌خواهد با این حرف‌ها، سربه‌سر من بگذارد.
 
اسدالله عسگراولادی
 

وی در خصوص مشکلات کنونی صادرات اظهار داشت: وقتی اکنون صادرات داریم (صادرات خشکبار)، طرف خریدار (خارجی) به بنده می‌گوید، یک بانک معرفی کن تا پول واریز کنم. من هم می‌گویم نیما واریز کنید. در مقابل، طرف خارجی می‌گوید: نیما را نمی‌توانم واریز کنم. چقدر باید بگویم خارجی‌ها نیما را نمی‌شناسند.

حتی اگر اسم نیما را ببریم، حساب‌هایمان را می‌بندند، زیرا تحریم هستیم. با این شرایط، پیش‌بینی می‌کنم که صادرات کمتر شود؛ هرچند برای صادرات خشکبار در شرایط فعلی، کار بسیار سخت شده و به همین دلیل، سه ماه است صادرات خشکبار را تعطیل کرده‌ام.

عسگراولادی در پاسخ به این که چه باید کرد، اظهار داشت: به نظر بنده راهکار کنار گذاشتن سامانه نیماست، زیرا اگر راه را باز نکنند، صادرات روز‌های سخت‌تری را تجربه خواهد کرد و کمتر می‌شود. وی ادامه داد: باید نیما را حذف کنند و در مقابل، جواز صادراتی صادرکننده را تحت نظارت و کنترل بانک مرکزی به واردکننده بدهند تا کالای مورد نظر را وارد کند.

عسگراولادی در واکنش به این که بانک مرکزی در جوابیه خود گفته است: شفافیت هدف اصلی سامانه نیماست و برخی آقایان شفاف و صادقانه با مردم صحبت نمی‌کنند و این که تمایلی ندارند در فضای شفاف فعالیت کنند و طی سالیان طولانی، در اتاق‌های بسته حوزه تجارت خارجی کشور را قبضه کرده‌اند و صرفاً منافع شخصی و گروهی خود را می‌بینند" به خبرنگار تابناک اقتصادی گفتند: خود بانک مرکزی شفاف نیست و بی شفاف‌ترین است...

 
اسدالله عسگراولادی

عسگراولادی در پاسخ به پرسشی دیگر در خصوص اینکه آیا این امکان دارد که بانک مرکزی در سال آینده، نرخ ارز را تعدیل و کاهش دهد، گفت: خیر. بانک مرکزی نمی‌تواند با این برنامه‌هایش کاری کند.

به گفته عسگراولادی، بزرگ‌ترین فسادی که در نرخ ارز به وجود آمد، اعلام نرخ ارز ۴۲۰۰ تومانی بود. قبل از ۴۲۰۰ تومان، ما دو نرخ داشتیم، ولی بعد اعلام دلار ۴۲۰۰، ما با پنج نرخ ارز روبه رو شدیم. در این خصوص باید به گفت وگوی اخیر این فعال اقتصادی ۸۵ ساله در برنامه دست خط اشاره کرد. وی در آن برنامه گفته بود: نرخ اصلی ۴۲۰۰ تومان است. بعد نرخ نیما و سپس نرخ سنا است. نرخ هواپیمایی، نرخ دانشجو جداست، نرخ بیمار جداست، مسافر جداست. همه این‌ها نرخ‌های متفاوت است. یک نرخ نیست. این خیلی بد است. یک نرخ هم در بازار آزاد است. مردم بلاتکلیف هستند.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین در بخش دیگری از صحبت‌های خود در پاسخ به آخرین وضعیت همکاری بانک کونلون چین با فعالان اقتصادی اظهار داشت: کونلون در حال حاضر برای آن‌هایی که می‌توانند شرکت ثبت کنند، روبه‌راه و مشغول است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۶
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۸۶
ناشناس
|
United States of America
|
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
خجالت اوره. پارسال که خشکسالی بود سخنرانی و نظریه و .. که بله. امریکا و اسراییل با هزینه عربستان ابرها به سوی ایران را می ربایند! حتما امسلا که دویست درصد نسبت به سال گذشته بارندگی زیاد شده و برخی نقاط کشور سیل هم امده امریکا و اسراییل و عربستان با هارپ تغییر استراتژی از ابر دزدی به سیل کردند یا هارپ انتنش مشکل پیدا کرده. در مورد گوشت هم حالا که نمی توانند اداره کنند می گو یند عربستان با هزینه هنگفت گوشت و گوسفندان ایران را می رباید! حتما به زودی هم می گویند سرمایه داران اماراتی و صهیونیست و عرب پراید و پژو 405 را دارند قاچاق می کنند. ما هیچ. خودتان را چی فرض کردید. فقط از ذهنی که می گوید ابرها را می دزدند بر می اید که بگوید گوسفندان ایران را دو میلیون می خرند که هشت میلیون بفروشند. یعنی عراق و افغانستان و دبی قیمت گوشت چهار صد هزار تومن در کیلو است! حتما شاخشان طلا هست!
پاسخ ها
مهدی
| Germany |
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
من پیشنهاد دارم که برای آقای عسکر اولادی یک حساب کمک مالی تعیین کنید تا مردم به ایشان کمک کنند !
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۶:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
پس کی بود می گفت پارازیت نمیذاره بارون بیاد؟ خود شماها مگه نبودید؟
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
دشمان ملت ایران نقطه ضعف ایران را خوب پیدا کرده اند و بر گسترش آن دست گذاشته اند و با استفاده از تکنیک های داده کاوی بسیار راحت می توانند میزان فشاری که به مردم می آید را روز به روز رصد کنند
هر چه تاثیر گذاری کارهای آن ها برای بی ثبات کردن اوضاع کشور بیشتر شود آنها هم فشار بیشتری وارد می کنند
باید ریس جمهور با مردم شفاف صحبت کند و مردم در جریان تمام تصمیمات باشند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
بنده پیشنهاد دیگری دارم و آن اینکه برای هر کسی شغلی تعریف شود طبق سیستم الکترونیکی بصورت اصلی مثلا یکی گوسفند داری می کند 200 عدد. الان دو نفر از آشنایان خودم را می شناسم با اعضای خانواده خود و عیالش مشکل پیدا کرده می گویند چرا ما در این برو بیابان و کوهستان بمانیم و زجر بکشیم ما را هم ببرید شهر. مثلا یکی در شمال شهر تهران پز می دهد و میلیاردی به جیب می زند و یکی هم با گوسفندان خودش . منظورم قوانین و هر چی که ما اسم می گذاریم باید حمایت شود. الان طرف مجبور شده گوسفندان خود را بفروشد و گیج و منگ شده است. بهترین پزشک و ماهر باید برای دامدار و گندمکار اصلی باشد و نه داخل شهری .
دانشجو
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۴:۵۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۲
متاسفانه در این کشور نه مسئولی دلش برای ملت میسوزه و نه مردم به مردمی رحم نمیکنه!!!!!!! و
مهم اینه و تا آخرش رو بخون... حالا این آقا دلسوز شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علی امیری فراهانی
|
United States of America
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
نقدینگی در اسفند 1396 به 1500 تریلیون تومن رسید. درامد ارزی ایران در سال منتهی به 1396 به 130 میلیارد دلار رسید. از تقسیم این دو قیمت دلار به عنوان ارز اصلی به دست می اید که می شود 11500 تومن برای سال 1397. نقدینگی در اسفند 1397 می رسد به 1900 تریلیون تومن. باتوجه به تاثیر با تاخیر ششماهه تا هشت ماهه این افزایش نقدینگی و متاسفانه با توجه به تحریم خرید نفت که از اذر شروع شده درامد ارزی ایران در امسال به زیر 110 میلیارد دلار می رسد در نتیجه قیمت دلار می رسد به 17000 تومن. ولی باز هم قابل تحمل است. فکری به حال مهرماه 98 بکنید. چون با این کسری بودجه نقدینگی در مهرماه 98 حداقل میرسد به 2300 تریلیون تومن. و میزان درامد ارزی با توجه به تحریم در سال منتهی به شهریور 1398 در خوشبینانه ترین حد می رسد به 70 میلیارد دلار. یعنی قیمت دلار بالای 30 هزار تومن است. این رابطه ای است که در تاریخ ایران از 50 سال گذشته بر قرار بوده. حالا نه ترامپ و نه تمام نیروها وسلاطین بازار و دلالها و ... نمی توانند مثلا ناگهانی قیمت دلار را به بیست هزار تومن برسانند. ولی در برابر هم تمام کارشناسان بانک مرکزی و تمام دولت و اقای جهانگیری و همه بگیر و ببیندها هم نمی تواند قیمت دلار را به زیر مثلا 12 هزار تومن برای الان برساند و حرکت اخیر بازار فقط شروع و مقدمه تاثیر کاهش درامد نفتی ایران برای بهار 98 هست.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
شما که اینقدر متن طولانی نوشتی من در یک جمله جواب شما را می دهم
در کشورهایی مثل اروپایی و یا ژاپن نقدینگی در عرض ۵ سال تقریبا بیش از ۲ برابر شده
و این چیزهایی که نوشتی دلیل اصلی نیست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
نرخ دلار را با استفاده از تورم داخلی و خارجی محاسبه می کنند جانم
علی امیری فراهانی
| United States of America |
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
دوست 1420 و 1423. در کجا این امار رشد نقدینگی را در کشورهای پیشرفته اورده اید که مثلا ژاپن هر پنج سال نقدینگی در ان دو برابر می شود؟ شاید بعد از بحران اقتصادی 2009 این کشورها و امریکا برای خارج شدن ار رکود اقتصادی بسته های محرک نقدینگی و بودجه برای حرکت اقتصاد به کار گرفتند ولی برای دوره محدود و با بر گرداندن ان نقدینگی و کنترل ان در مسیر تولید صنعتی و بازرگانی. شما اقتصاد منحصر به نفت و صادارت نفتی ایران را با اقتصاد دانش بنیان و نجارت و صنعت محوری مانند ژاپن یا امریکا یا المان و حتی چین قیاس می کنید؟ در این پنج سال گذشته به طور متوسط اقتصاد ایران رشد تقریبا صفر داشته و رشد سرانه و در نتیجه مصرف سرانه منفی بوده. ولی در همین شش سال دولت محترم روحانی رشد نقدینگی را تقریبا به پنج برابر افزایش داده که بیشتر ان هم با تدبیر غیر علمی وزیر اقتصاد دور اول اقای روحانی صرف بالا بردن سودهای موهوم بانکهای خصوصی به بالای 28 درصد شده است. در کدام یونیورس و رد کدام علم اقتصاد و در کدام مکتب اقتصادی شما می توانید وزیر اقتصادی بیابید که نسخه افزایش نقدینگی به پنج برابر را انجام دهد در حالیکه رشد اقتصادی سرانه منفی و میزان ارز وارده به سیستم هرگز حتی به سال 90 که بالای 150 میلیارد بود نرسیده و در حد همان 120 میلیارد دلار سالانه باقی مانده و اخیرا کاهش داده شده. می بینید که اقای همتی و اقای جهانگیری و نوبخت و همه تیم اقتصادی دولت هر کاری کردند ولی نتوانستند قیمت دلار را برای دوماه به زیر همان 11500 تومن برسانند و الان هم که می بینید که به بالای 13 هزار تومن رسیده. باور فرمایید که ما ممکن است مدیران اقتصادی متفاوتی و تافته جدا بافته از دنیا داشته باشیم یا به وزارت برسانیم ولی اصول اقتصادی در دنیا مانند قوانین جاذبه با نظرات مدیران متفاوت اقتصادی در ایران یا ونزویلا یا موزامبیک و البته ژاپن و المان تغییر نخواهد کرد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
دوستی که در یک جمله جواب دادند. البته جواب نیست. با فرض درست بودن این خبر اولا در 5 سال در آن کشورها دو برابر شده دوما تولید ثروت و اعتباری که دولت های آن کشور رو هم باید در نظر گرفت.
مثل دلار فراتر از پشتوانه ای که داره چاپ شده اما اعتبار آمریکا و کارهایی که انجام میده مانع از افت ارزش اون هست.
دوستی هم که گفته نرخ تورم رو بر اساس تورم داخلی و خارجی محاسبه می کنند یعنی چه؟
تورم رو بر اساس ارزش پول در ببرابر کالا حساب می کنند داخلی و خارجی ندارد دیگر!
حسام
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
به نظر بنده تا تو کشور قانون منع پس انداز اجرایی نشه بدبختیای ملت تموم نمیشه.
کسانی که صاحب هیچ بنگاه اقتصادی و تولیدی ها حتی خدماتی نیستند و یک کارمند وکارگر ندارد چن ده میلیارد تومن موجود تو
حسابشون هست و میتونن هر بخشی رو با هجوم های خودشون نابود کنن
باید برای هر فرد به فراخور کارش و تخصصش و میزان مالیاتی که میده اجازه ی پس انداز بدن.اینجور نباشه که طرف با سود پولش بتونه اصول اقتصاد رو جابجا بکنه.
باید سود حسابهای مدت دار رو بصورت کارت اعتباری اون هم فقط بصورت خرید پرداخت کنن.نباید کسی که 40 درصد مالیات نداده باشه بتونه پس انداز بکنه.الان بخاطر نبود ی همچین قانونی هستند
کسانی که پول دارن ولی دلشون نمیاد خرج کنن که بخش تولید و خدمات بهره مند بشن..نشستن سر گلوگاه های اقتصاد دو پدر مردم رو با پولی که ریالی مالیات ندادن درمیارن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
خلاصه گفتم دوبرابر شده ولی کاملتر ان این است که
اگر رشد دوبرابر و یا بیشتر در نقدینگی داشتند رشد تولید ان ها هم به اندازه این نقدینگی دوبرابر شده و رشد اقتصادی را تجربه کردند ولی در کشور ما که سه برابر شده این نقدینگی فقط کمتر از دوبرابر این رفته به سمت تولید واقعی و بقیه ان را امثال دیدین نمونه ان که کارهای غیر مولد مثل طلا و دلار و ماشین و مسکن چند برابر شده که از همین پولی که باید می رفته به سمت تولید رفته بو انجا و تاذزمانی که مالیات از خانه ها خالی و چند خانه و یا مالیات بر طلا و ارز گرفته نشود این پول های سرگردان به طور کامل به سمت تولید نمی رود و ضربه می زند به اقتصاد
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۲۲:۴۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
نقدینگی با رشد اقتصادی و اقتصاد پویا و مدیریت صحیح در ارتباط هست
اگر نقدینگی بالا باشد و مدیریت و رشد اقتصادی و اقتصاد پویا نداشته باشیم تنها باعث تورم و اختلاف طبقاتی میشه
ناشناس
|
United States of America
|
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
اگر اقای همتی و دولت و اصولا حاکمیت اقتصادی ایران می خواهد دلار و تورم را تثبیت کند چاره ای ندارد جز تثبیت رشد نقدینگی در حد 5 تا 7 درصد. و برای این لازم است که دولت بتواند کسری بودجه عظیم خود را با سیاستهای بسیار سختگیرانه و انضباط بودجه و کاهش یارانه و کاهش نهادها و پستها و شرکتهای دولتی بودجه خوار و از همه مهمتر کاهش نرخ سود و بستن یا ادغام بانکهای خصوصی و مدیریت انها کاهش دهد. ولی همه می دانیم که هیچ دولت و مقام سیاسی و رئیس جمهوری در ایران حاضر به قدم گذاشتن به این وادی نیست و حاضرند برجام را بپذیرند و لوایح پولشویی را که در این موقعیت تحریم یعنی خودزنی بپذیرند و یا برجام های دو و سه را غیر قابل اجتناب بدانند و صنعت هسته ای را سیمان کنند ولی هرگز و هرگز به طرف سیاست انضباط مالی و کاهش بودجه و تعدیل و بستن نیروها و پستهای نجومی بگیر شرکتهای دولتی مانند خودرو سازها دولتی نروند. نتیجه همین روند کنونی که در 50 سال گذشته برقرار بوده برای سالهای اینده است. ولی دو مسئله بسیار سرنوشت ساز است. ادامه این روند با تحریم خرید نفت دیگر امکان ندارد و اگر بخواهیم این مسیر را ادامه دهیم بدون تعارف ونزویلا شدن اقتصاد یاران کاملا قابل پیش بینی است. ولی شخصا اعتقاد دارم که همانطور که در برجام اتفاق افتاد و همانطور که ترامپ و امریکا هم انتظارش را دارند بالخره مقامات دولتی ایران راهی برای اداکه این روند ولو با پذیرفتن شرایط لوایح یا برجام های دیگر پیدا خواهند کرد چون هرگز قادر به انضباط مالی نیستند ولی تصمیم به مذاکره را انقدر دیر می گیرند که هم مردم را به عذاب اقتصادی علیم دچار می کنند و هم اعتبار خود و کشور را از بین می برند و هم دیگر اثر سابق را نخواهد داشت.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
ونزولا به خاطر این چیزها به حال نیافتاده بلکه به خاطر بدهی کلان خارجی و پول های بدون پشتوانه در کشورشان به این وضع افتادند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
مشکل راباوام گرفتن از روسیه حل کرددند و سلام
ناشناس
| United States of America |
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
یعنی شما می فرمایید افزایش نقدینگی در ایران از فروردین 92 تا اسفند 97 از 480 تریلیون تومن به تقریبا 1900 تریلیون تومن پول بدون پشتوانه نیست؟!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
همه ان که بدون پشتآانه نیست
ناشناس
| United States of America |
۱۸:۲۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
داداش تورم یعنی پول بدون پشتوانه! همینجوری که تورم پیش نمی یاد!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
همیشه و همه جا پیچیدگی قوانین عدم شفافیت و فساد به بار می اورد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
خوب پسته وگدو وبادومی که حق ملت ایرانه رو صادر میکنی حالبیش اینه که پسته ی ایران تو آمریکا ارزونتر از ایرانه یعنی حضرات خشکبار به مردم خودشون از عمد گرون میدم که کسی نتونه بخره تا صادر کنن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
احسنت
ناشناس
|
United States of America
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
اقای همتی با بستن حرکت بازار در این چند ماه سعی کرد که قیمت ارز را تثبیت کند. اما کارهای ایشان چنان غیر علمی و غیر واقعگرایانه بود که عملا دستور پخت یک کمبود بسیار شدید ارز و کالا و بالا رفتن قیمتها را اماده کرد. چه زمانی می خواهیم متوجه بشویم که کارشناس قابل نداریم یا به بازی گرفته نمی شوند. اقای همتی عملا با بستن معاملات و صرافیها هرچند به نظر خودش باعث شد که تقاضا را به صورت مصنوعی برای چند ماه کاهش داد ولی در برابر عرضه نیز به دلیل همین سیاستها به شدت کاهش یافت. صادرکننده ها و کسانی که دلار در خانه یا خارج از ایران دارند عملا عرضه را به دلیل این سیاستها شدیدا کاهش دادند. چو ن هم از نظر کارشناسی قیمتهای ده هزار و یازده هزار تومن بسیار زیر قیمت است و از طرف دیگر انها نگرانند که برای فروش چند هزار دلار در بازار بعدا مورد سوال و جواب دولت و سازمانها و نهادها قرار گیرند. از طرف دیگر با بسته شدن ثبت سفارش و واردات همه اجناس در بازار شروع به کاهش شدید فیزیکی کرده مانند خودرو و گوشت و همه چیز. نتیجه اینکه می بینید حالا بازار متوجه شده و انبارها خالی و در نتیجه قیمت مثلا خودرو و سایر اجناس به سرعت و جهشی دارند خود را به همان نرخ دلار واقعی که الان 15 تا 17 هزار تومن است می رسانند و اگر این سیاستهای وحشتناک غیر علمی اقای رئیس بانک مرکزی ادامه یابد شدیدتر هم خواهد شد. در کشوری که دچار خشکسالی دلار و ارز خارجی شده باید تمام تلاش از قیمت گذاری ارز تا واردت ارز و اسکناس به صورتی باشد که همه تشویق به عرضه ارز خود شوند نه اینکه از بیم و نگرانی عواقب بعدی یا پایین نگه داشتن دستوری نرخ ارز از عرضه ارز خود رد بازار خودداری کنند.

متاسفانه اقای همتی و اصولا سیاستمداران ما متوجه نیستند که در این دنیا شما نمی توانید که انچه به نفع سیاستهای ما هست را بپذیرید و از ان استفاده کنید ولی در برابر حاضر نباشید که در برابر دنیا و برای طرف مقابل هم بازار مساوی در نظر بگیرید. مثلا اقای همتی متوجه نیست که نمی شود از یکطرف همه مردم در ایران و ایرانیان خارج از کشور و شرکتها و کشورهای دنیا را به واردات ارز و سرمایه به ایران تشویق کرد و اعلام کرد ورود هر اندازه ارز و اسکناس به ایران ازاد است و از نظر گمرکی اشکال ندارد ولی در برابر از فروش ارز به متقاضیان یا خروج ارز و سرمایه جلوگیری کرد. امکان ندارد. در مورد همه سیاستهای اقتصادی هم همین استدر ضعف مدیریت و دانش اقای همتی همین اندازه بس که ایشان با بستن پوزهای خارج از کشور و جلوگیری از تراکنشهای بانکی و اهسته کردن ان تصور نمودند می توانند بازار ارز را کنترل کنند. ولی ایشان متوجه نیستند یا هستند ولی می خواهند از این ستون به ان ستون اداره کنند . مهم نیست که شما تراکنشها و پوز ها خارج از کشور را ببندید مهم انست که این تقاضا وجود دارد و ان را باید چاره کنید. حالا بعد از چند هفته از بستن این پوزها دوباره تقاضا راه خود را یافته ولی اینبار به مراتب بدتر چون تقاضا خارج از کشور سویتچ کرده در بازار داخل که همین الان هم به خاطر محدودیتها مالی و تحریمی به شدت دچار کمبود فیزیکی اسکناس ارز خارجی است و شما می توانید تصور کنید چه روزها و هفته هایی در پیش است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
آفرین و هزار احسنت به شما
ولی کو گوش شنوا !!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
آقای همتی صرافی ها را نبستند. اینکار را جناب سیف کردند و البته جناب همتی انها را باز کردند. حرف های جناب آقای عسکر اولادی هم شبیه کسی است که اصلا نمی داند نیما چیست. مگر نیما یک حساب است که شما آن را به کشور خارجی معرفی کنی؟ شما جنسی را صادر می کنی مثلا 5000 دلار. در سامانه نیما می گی من 5000 دلار در چین دارم. من وارد کننده هستم می گم آقا این 5000 دلار را می خرم با هم توافق می کنیم. شما 5000 دلار را در چین به من می دهی من هم معادل ریالی را در ایران. حرف آقای عسکر اولادی نادرست است. ایشان نمی خواهد اطلاعات صادراتش را بدهد که احتمالا مالیاتی چیزی بدهد. باید مجوزهای صادراتی به افراد بیشتری بدهند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
نیما که بانک نیست! شما در خارج از کشور یک حساب بانکی داری مثلا در چین به یوان، با وارد کننده مذاکره میکنی وارد کننده به شما ریال میده و از اون پول استفاده میکنه قرار نیست که به ایران چیزی انتقال داده بشه!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
نخیر. بانک مرکزی میدونه نفت تحریمه. میخواد هرجوری هست از صادرکننده ارز را بگیره بیاره داخل. نمیخواد بیرون باشه و در مقابل واردات بشه
ناشناس
| France |
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
احسنت.ایشون فکر کرده ده سال پیشه هر چی گفت باور کنن.اگه چند ماهه خشکبار صادر نمیکنی چرا قیمتش لحظه ای با دلار تغییر میکنه؟مگه مردم داخل کشور به دلار پول خشکبار میدن؟چند تا بی سرو ته سمبل کردن که نشد جوابیه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
صادر کننده از تسهیلات و منابع و امکانات اولیه این کشور استفاده کرده و ارزش افزوده ایجاد کرده و محصولی را صادر میکند، بنابراین باید ارز صادراتو وارد کشور کنه. این حقی هست به گردن صادر کننده اس و هیچ منفعت شخصی برای بانک مرکزی ندارد. این وظیفه هر صادر کننده وطن دوستی هست، اونم توی این شرایط ویژه اقتصادی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰


وقتی تحریم هستیم چجوری ارزو وارد کشور کنه؟؟؟؟
ناشناس
|
United States of America
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
فضا را باز کنید برای دیگران
پاسخ ها
دانشجو
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۴:۴۶ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۲
مگر ندیدی برای خیلی ها باز کردن ولی دلار 4200 تومانی گرفتند و کالا رو با قیمت دلار 17000 تومان به بازار ریختند یا دلار رو بالا کش کردن. میونشون هم خیلی هاشون ژن برتری بودن که از فیلتر بابا جونشون رد شدن و تنها عده ایی رو تو دادگاه در همین سایت با چهره های خندان مشاهده کردیم!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
حقيقت در مورد نيما اينکه ، نيما يه سيستم داخلي و ارزي واريز نمي شه فقط اونجا ثبت ميشه که من اين قدر ارز دارم آن هم در يک حساب بانکي خارجي که هر کشوري ميتونه باشه بعد صرافي داخلي پولش را به ريال ميده و از اون جساب به يه حساب خارجي ديگه حابجا ميشه ... ولي قيمت ، مقدار ... در نيما ثبت ميشه ..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
به نظرم من نباید بانک مرکزی اون جوابیه را میزد.
کار شایسته ای نبود.
با صادرکننده ها وقتی اینگونه برخورد بشه، نتیجش این میشه که در آینده دیگه بازارهای صادراتی نخواهیم داشت.
پاسخ ها
سارا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
تو رو خدا بس کنید کدوم صادرکننده یک مشت ادم مالدوست پولدوست بی احساس بدون رحم. که با کوچکترین تغییرات اول کارگر بدبخت رو میندازن بیرون. اینقدر الکی جو صادرات ندین
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
سلام آقای عسکر اولادی ببخشید که بهتون برخورد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۳۰
صادرات باید از مازاد مصرف داخلی انجام بشود نه این که سهم مردم ایران را ببرن خارج بفروشن دلارش رو بیارن اینجا 13000 تومان بفروشن واسه ما ژست مظلوم هم بگیرن. دعوا سر اینه که پول دلار صادرات رو کی بالا بکشه. هیچ کددوم هم پشیزی برای ایران و ایرانی ارزش قائل نیستن. همین و بس
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟