جانشین فرمانده ناجا با تشریح اتفاق رخ داده میان فرهاد مجیدی و مأمور نیروی انتظامی گفت: مگر نه اینکه هر چه آدم بزرگتر باشد باید خاضعتر باشد؟ مجیدی در برابر قانون مقاومت کرده و مأمور ما وظیفه خود را انجام داد نه توهین کرد و نه برخورد.
به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، چهاردهمین همایش سراسری روسا و مدیران پلیس راهنمایی و رانندگی سراسر کشور در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی برگزار شد.
سردار ایوب سلیمانی جانشین فرمانده ناجا در حاشیه این همایش در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسش فارس در خصوص اینکه پلیس در راستای مصونیت مأموران خود چه برنامهای در دستور کار دارد اظهار داشت: پلیس خدمتگزار با سعه صدر، فروتنی و تواضع در صحنه مأموریت حاضر میشود اما اگر کسی تعدی کند به پلیس یا تجهیزات پلیس صدمه بزند قطعا با قاطعیت پیگیری میشود.
جانشین فرمانده ناجا تصریح کرد: ما در هیچ جا در حمایت و صیانت از مأمور پلیس کوتاه نیامده و نمیآییم.
وی گفت: اگر در جاده شمال، شهریار، فرودگاه و استان فارس موردی برای مأمورمان به وقوع پیوست شکایت کردیم؛ پیگیریها انجام شد و در نهایت در خصوص جاده شمال، شهریار و فارس افرادی متعدی به پلیس محکوم شده و عذرخواهی کردند.
این مقام ارشد نیروی انتظامی در خصوص توهین نماینده بیجار اعلام کرد: در مورد نماینده بیجار ملاحظاتی داشتیم اما مصر ایستادیم و دست از اعتراض برنداشتیم.
وی تعرض یکی از بازیکنان فوتبال به مأمور پلیس که دو شب گذشته به وقوع پیوست پرداخت و گفت: مأمور پلیس ساعت یک نصف شب در کنار اتوبان ایستاده تا دور و دور و بدمستیها را کنترل کند، خودرویی میبیند که با سرعت بالا در حال تردد است؛ ماشین را متوقف کرده و میخواهد تست بگیرد که فرد مورد نظر میگوید من فلانی هستم مگر نه اینکه هر چه آدم بزرگتر باشد باید خاضعتر باشد؛ در نهایت در برابر قانون مقاومت کرده و مأمور ما وظیفه خود را انجام داد نه توهین کرد و نه برخورد اما در ادامه فیلمی از پلیس منتشر میکنند.
سردار سلیمانی تصریح کرد: پخش این موضوع اشاعه نافرمانی است چرا که یکسری افراد الگویشان این ورزشکار است و همزادپنداری میکنند از الگویشان.
این مقام ارشد نیروی انتظامی با تأکید بر این مطلب که طبق نص قانون مقابل مأمور قانون ایستادن خلاف، جرم و مستوجب کیفر است گفت: اگر یک نفر در مقابل مأمور قانون بایستد و با افتخار فیلم را منتشر کند آیا پدیده بد را منتشر نمیکند. آیا جریانسازی نمیکند.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه آیا فیلم گرفتن از پلیس قانونی است یا نه،گفت: از لحاظ حقوق شهروندی بدون اجازه نمیتوان از هیچ شهروندی فیلم و عکس گرفت و حتی آنها را دوباره بدون اجازه منتشر کرد؛ اینجا که سازمان و حیثیت سازمان در بین است و نباید متولیان اجازه دهند که فیلم بدون اذن منتشر شود.
سردار سلیمانی اعلام کرد: اگر تضعیف نقش مجری قانون در بین بوده که خلاف است؛ همچنین ترویج ضدقانونی نیز جرم است.
وی افزود: امروز قرار است در وقت اداری در این خصوص تصمیمگیری شود که آیا باید پلیس شکایت کند یا نه. این پدیده شایسته و زیبنده جامعه ما نیست که فردی مقابل مجری قانون بایستد و بعد فیلم منتشر کند؛ چنین فیلمهایی که در میآید اگر برخورد کنیم که میگویند اخلاق پلیس کجا رفته است.
این مقام ارشد نیروی انتظامی از مسئولان کشور درخواست کرد: اجازه ندهند که بدون اجازه پلیس فیلم گرفته و منتشر شود و باید مورد پیگرد قانونی قرار گیرد چرا که امروز این موضوع، موضوع پلیس است؛ فردا میتواند امنیت عمومی و آرامش مردم را در بر بگیرد.
جانشین فرمانده ناجا در ادامه صحبتهای خود در خصوص اینکه قوانین در تصادفات بازدارنده نیست، اظهار داشت: نمیگویم که جرایم را زیاد کنید چرا که همه چیز به جرایم ختم نمیشود؛ موضوع رعایت قوانین و مقررات و عدم توجه به آن است که هزینهاش بالا نیست و میشود خیلی از محرومیتها را برای عدم رعایت تعریف کرد.
سردار سلیمانی با انتقاد از این مطلب که به اندازه کافی آگاهسازی و فرهنگسازی نداشتهایم گفت: باید در اذهان جامعه این موضوع را منتشر کنیم چه رعایت نظم و قوانین به شخصیت اجتماعی افراد بازمیگردد.
این مقام ارشد نیروی انتظامی در پاسخ به سؤالی در خصوص اینکه آیا افزایش قیمت خودرو بر تصادفات تأثیر داشته یا نه، بیان داشت: عوامل ناشی از تصادفات عمیقتر از این مسأله است؛ عواملی مانند خودرو، راننده، جاده، محیط و مقررات در بروز تصادفات مؤثر است؛ البته گران شدن خودرو و موضوع حفاظت از آن و احتیاط بیشتر رانندگان نیز میتواند تأثیرات اندکی داشته باشد اما باید گفت که در حوزه خودرو کیفیت و استحکام خودرو در شدت و صدمات ناشی از آن میتواند مؤثر باشد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.