رایزنی هند با آمریکا برای ادامه واردات نفت از ایران

کد خبر: ۸۸۹۲۱۳
|
۱۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۰ 04 April 2019
|
3741 بازدید

در حالی که تنها چند روز تا پایان معافیت 8 کشور از تحریم‌های ایران باقی مانده هند اعلام کرد در حال تعامل با واشنگتن برای ادامه واردات نفت از ایران است.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، در حالی که معافیت هشت کشور از تحریم‌های نفتی ایران ماه آینده به پایان خواهد رسید، هند روز پنجشنبه اعلام کرد که در تلاش است تا با دولت آمریکا درباره تمدید این معافیت گفت‌وگو کند.

نوامبر گذشته آمریکا به هشت کشور هند، چین، یونان، ایتالیا، تایوان، ژاپن، ترکیه و کره‌جنوبی ۶ ماه معافیت از تحریم‌های ایران برای واردات نفت اعطا کرد. این معافیت‌ها ۲ می (۱۲ اردیبهشت) به پایان خواهد رسید.

«راویش کومار» سخنگوی وزارت امور خارجه هند روز پنج‌شنبه در یک کنفرانس خبری گفت: «در حال تعامل با آمریکا هستیم و موضوع مهم این است که ما به تعامل با آمریکا درباره این موضوع ادامه می‌دهیم.»

اردیبهشت سال گذشته بود که آمریکا تحریم‌هایی را که به واسطه توافق هسته‌ای تهران با گروه ۱+۵ برداشته شده بود علیه ایران بازگرداند.

آمریکا به هند و دیگر کشورها هشدار داده بود که باید واردات نفت از ایران را به صفر برسانند یا آنکه با تحریم‌های آمریکا مواجه شوند، اما پس از آن و با توجه به افزایش قیمت‌های جهانی نفت، واشنگتن ۸ کشور را به مدت ۶ ماه از تحریم‌های نفتی معاف کرد.

هند که پس از چین دومین خریدار بزرگ نفت ایران به شمار می‌آید، حجم خرید نفت خود را به ۳۰۰ هزار بشکه در روز کاهش داده، این در حالی است که پیش از تحریم‌ها، ۴۵۲ هزار بشکه نفت از ایران می‌خرید.

هند سومین مصرف کننده بزرگ نفت جهان به شمار می‌آید و ۸۰ درصد از نیاز خود را از طریق واردات تامین می‌کند. ایران پس از عربستان و عراق سومین تامین کننده بزرگ هند به شمار می‌آید.

دهلی‌نو اعلام کرده در صورتی که نتواند تمدید معافیت‌ از تحریم‌ها را از آمریکا دریافت کند به دنبال افزایش واردات از کشورهایی نظیر عربستان و امارات خواهد بود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟