به گزارش ایرنا، ذخیره سد کرخه تا ساعت 16 روز جمعه، 6 میلیارد مترمکعب، ورودی به آن 2 هزار و 100 و خروجی آن 2 هزار و 400 مترمکعب درثانیه است.
متوسط خروجی سد کرخه در گذشته در حدود 500 مترمکعب در ثانیه بوده اما در سال های اخیر که کرخه با خشکسالی روبه رو بود، خروجی آن تا 150 مترمکعب در ثانیه نیز کاهش یافته بود.
بر اساس این گزارش حجم آب پشت سد دز در روز جمعه به 2.4 میلیارد مترمکعب رسید. ورودی به آن یک هزار و 500 و خروجی آن 2 هزار و 200 مترمکعب درثانیه است.
امروز در سد گتوند ورودی و خروجی برابر بوده و به یک هزار و 654 مترمکعب درثانیه رسیده و ذخیره آن 4.2 میلیارد مترمکعب است.
در سد مارون نیز حجم ذخیره یک میلیارد مترمکعب، و ورودی و خروجی سد برابر و 200 مترمکعب درثانیه است.
دبی کارون در اهواز نیز در ساعت 14 روز جمعه به 2 هزار و 900 مترمکعب درثانیه رسیده است.
همچنین در روز پنجشنبه ، خروجی سد کرخه یک هزار و 889 مترمکعب درثانیه، خروجی سد دز 2 هزار و 465 مترمکعب درثانیه، خروجی سد گتوند یک هزار و 473 مترمکعب درثانیه و خروجی سد مارون نیز 250 مترمکعب درثانیه بود.
دبی کارون در اهواز نیز در ساعت 11 روز پنجشنبه 2 هزار و 886 مترمکعب درثانیه بود.
در پی طغیان رودخانه های کرخه و دز، روستاهای منطقه بامدژ در بخش مرکزی اهواز، روستاهای بخش شعیبیه و شهر گوریه شوشتر و بخش شاوور شوش تاکنون زیرآب رفته اند و سیلاب به سمت پایین دست در شهرستان های دشت آزادگان و هویزه در حاشیه کرخه و کارون و باوی در حاشیه رودخانه کارون حرکت می کند.
سیلاب کرخه امروز جمعهبه حمیدیه رسیده و 13 روستای این شهرستان با جمعیت 13 هزار نفر تخلیه شده اند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفته است: سیلاب تاکنون هفت هزار و 400 میلیارد ریال خسارت به بخش های کشاورزی، دام، شیلات و تاسیسات این استان وارد کرده است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.