واکنش نیکی‌هیلی به تمدید‌نکردن معافیت‌های‌تحریمی

کد خبر: ۸۹۳۷۸۰
|
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۱ 22 April 2019
|
14100 بازدید

نماینده پیشین آمریکا در سازمان ملل در توییتی از اقدام ترامپ مبنی بر عدم ارائه معافیت‌های نفتی به سایر کشورها برای خرید نفت ایران تشکر و قدردانی کرد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، نیکی هیلی، نماینده پیشین آمریکا در سازمان ملل در واکنش به عدم ارائه معافیت‌های نفتی برای تجارت با ایران نوشت: از دونالد ترامپ و دولت برای عدم ارائه معافیت‌های بیشتر به سایر کشورها برای خرید نفت ایران تشکر ویژه می‌کنم. دورانی که به رفتار بد کشور دیگری پاداش داده می‌شد، باید به پایان برسد. حال وقت آن رسیده که به طور واقعی از تهدید ایران آگاهی یابیم.

کاخ سفید امروز (دوشنبه) با انتشار بیانیه‌ای به‌طور رسمی اعلام کرد معافیت‌های تحریمی که برای خریداران بزرگ نفت ایران در نظر گرفته بود، دیگر تمدید نخواهد کرد. بنابراین، این معافیت‌ها روز دوم ماه مه (۱۲ اردیبهشت ماه) پایان خواهد یافت.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟