«کانکس»، نیاز ضروری سیل زدگان / اقامت ۴۶۰۰ سیل زده خوزستانی در اردوگاه/ افزایش پانزده روزه سال تحصیلی در خوزستان

اگر سطح آب در خوزستان پایین برود و یا پاک سازی منازل و دایر کردن زیرساخت‌ها در پلدختر و معمولان و امثال آن‌ها پایان یابد، جمعیت بزرگی از کشورمان در ابتدای راه بازگشت به زندگی عادی قرار خواهند گرفت؛ اما این دلیل نمی‌شود که همه امور بازگشت به آن روز موکول شود؛ اموری ورای خسارات وارد آمده به کشاورزی و کشت و زرع مردم.
کد خبر: ۸۹۴۶۰۳
|
۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۱ 26 April 2019
|
5833 بازدید
|
۴
تابناک اجتماعی -
سطح آب در گلستان و خوزستان پایین رفته، اما نه آنقدر که بحران را تمام شده بخوانیم؛ بحرانی که حالا در مرحله‌ای جدید قرار دارد و ضرورت‌های مقابله با آن جدید شده است.

به گزارش «تابناک»؛ اگر سطح آب در امثال سوسنگرد و دیگر مناطق خوزستان پایین برود و یا پاک سازی منازل و دایر کردن زیرساخت‌ها در پلدختر و معمولان و امثال آن‌ها خاتمه پیدا کند، جمعیت بزرگی از کشورمان در ابتدای راه بازگشت به زندگی عادی قرار خواهند گرفت، اما این دلیل نمی‌شود که همه امور بازگشت به آن روز موکول شود.

آن گونه که از مناطق سیل زده خبر می‌رسد، نخستین نیاز بسیاری از سیل زدگان برای ازسرگیری دوباره زندگی، کانکس است؛ کانکس‌هایی که بتوانند در آن مأوا بگیرند و با یاری مسئولان و بالا زدن آستین همتشان، به بازسازی منازل مشغول شده و بکوشند از سیل و خساراتش عبور کنند.

دورنمایی که امیدواریم مسئولان از هم اکنون برای محقق کردن آن با تمام توان به میدان بیایند؛ هرچند شاید سخن گفتن از آن در شرایطی که هنور بحران ادامه دارد و برخی از مناطق در نبرد با سیلاب و در ترس از وقوع رویداد‌های تازه هستند، زود به نظر برسد.

 
محسن رضایی وضعیت اسکان آسیب دیدگان سیل خوزستان را بررسی کرد
۱۳۹۸/۰۲/۰۶ - ۱۷:۱۸

دبیر مجمع تشخیص با سفر به استان خوزستان به بازدید از مناطق سیل زده پرداخت و ضمن گفتگو با مردم، وضعیت مهار سیلاب‌ها، امدادرسانی و اسکان آسیب دیدگان را بررسی کرد.

به گزارش مهر، محسن رضایی که از صبح پنجشنبه ۵ اردیبهشت به خوزستان سفر کرده است از نزدیک وضعیت اسکان و امدادرسانی به روستاییان مناطق کوت عبدالله، سوسنگرد، دشت آزادگان و بستان را بررسی کرد و در گفتگو با مردم و گروه‌های جهادی بر تسریع کمک رسانی و اهمیت برقراری وضعیت پایدار اسکان و جبران خسارت‌ها تاکید کرد.

محسن رضایی همچنین با حضور در جلسات ستاد جهاد توانمندسازی محرومان، به تلاش‌ها در یاری رساندن به مردم خوزستان و برنامه‌های این ستاد بازسازی چند روستا در مناطق سیل زده نظارت کرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، روز ششم اردیبهشت پس از بازدید از مناطق سیل زده دشت آزادگان و روستای هوفل، در نمازجمعه شهر سوسنگرد حاضر شد و برای نمازگزاران سخنرانی کرد.

بازسازی مناطق سیل‌زده نیازمند حضور موثرتر خیرین مسکن‌ساز
۱۳۹۸/۰۲/۰۶ - ۱۶:۰۹

جمالی نژاد، معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور با قدردانی از انجمن خیرین مسکن‌ساز برای ساخت ۱۰۰۰ واحد مسکونی در مناطق سیل زده گفت: بار بازسازی مناطق سیل زده، بار سنگینی است و در این زمینه نیازمند مشارکت موثرتر مردم و خیرین در همه بخش‌ها از جمله خیرین مسکن‌ساز هستیم.بی کنیم.

تاکید رئیس سازمان محیط زیست بر ضرورت لایروبی رودخانه‌ها
۱۳۹۸/۰۲/۰۶ - ۱۵:۰۶

عیسی کلانتری در نشست با هیات رییسه شبکه ملی سازمان‌های مردم‌نهاد محیط زیستی که روز گذشته برگزار شد بر ضرورت لایروبی رودخانه‌های کشور برای پیشگیری از سیل‌های آتی تاکید کرد.

اعزام پنج تیم عملیات ویژه اورژانس به خوزستان
۱۳۹۸/۰۲/۰۶ - ۱۳:۴۴

سخنگوی اورژانس کشور از اعزام پنج تیم عملیات ویژه اورژانس به استان خوزستان، به خصوص مناطق آبگرفته این استان خبر داد.

مجتبی خالدی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد:‌ پنج تیم از گروه عملیات ویژه اورژانس کشور به منظور ارایه فوریت‌های پزشکی و درمانی و توزیع اقلام دارویی و بهداشتی به استان خوزستان اعزام شدند.

وی با بیان این تیم متشکل از پزشکان، تکنسین‌ها و پرستاران است، گفت: این تیم در مناطق آبگرفته این استان از جمله سوسنگرد، دشت عباس، دشت آزادگان، بستان و آبادان مستقر می‌شوند و پس از استقرار در این استان خدمات لازم را به هموطنان ارائه خواهند کرد.

تشکیل 98 هزار پرونده خسارت در مناطق سیل‌زده
۱۳۹۸/۰۲/۰۶ - ۱۳:۱۹

اسماعیل نجار، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در تشریح آخرین وضعیت سیلاب به فارس گفت: در حال حاضر سیل در اکثر استان‌های آسیب‌دیده فروکش کرده است و دبی آب کارون در استان خوزستان به 2700 رسیده است. و تقریباً می‌توان گفت که میزان بارندگی‌ها و سیل فروکش کرده است.

وی گفت: در حال حاضر تالاب شادگان پر شده است و با اقدامات صورت گرفته آب به شهر شادگان نفوذ نکرده است. دیگر جای نگرانی برای شهرها و روستاها وجود ندارد و بازسازی شهرها و روستاهای تخریب شده آغاز شده است.

نجار گفت: تا کنون 98 هزار پرونده در خصوص خسارات وارد شده در مناطق مسکونی تشکیل شده است. قرارگاه سازندگی مناطق سیل‌زده با توجه به فرمان مقام معظم رهبری با 5 کمیته تشکیل شده است در روزهای اول کمیته‌های برآورد و تخصیص اعتبار و کمیته بازسازی و نوسازی و همین طور کمیته اجتماعی و بهداشتی شروع به کار کرده‌اند و به طور دائم جلسات آن تشکیل می‌شود.

وی افزود: اولویت ما پرداخت خسارت‌های وارد شده است و تخصیص اعتبار برای بخش‌های کشاورزی و مسکن در مرحله نخست قرار گرفته و بخش اعظمی از اعتبارات مورد نیاز تأمین و مشخص شده است. 35 هزار میلیارد تومان در بخش‌های زیرساختی کمک‌های بلاعوض و همین طور تسهیلات اختصاص یافته است و دولت نیز با توجه به پیشرفت کار تأمین اعتبار می‌کند. 3 هزار میلیارد تومان کمک بلاعوض، 15 هزار میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته شده و امیدواریم از صندوق توسعه ملی نیز استفاده شود.

وی افزود: قطعاً‌ تا پایان اردیبهشت ماه بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی بارندگی‌هایی داریم و امیدواریم مشکل خاص دیگری نداشته باشیم. هم اکنون با شایعه‌هایی مواجه هستیم که درخواست می‌کنیم به این شایعه‌ها توجه نشود و اطلاعات دقیق را از رسانه‌های معتبر مردم دریافت کنند و از رسانه‌ها نیز می‌خواهیم برای انتشار اخبار دقت بیشتری داشته باشند.

افزایش 15 روزه سال تحصیلی در خوزستان برای جبران سیل
۱۳۹۸/۰۲/۰۶ - ۱۲:۳۷

محمد تقی‌زاده، مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان پیش از ظهر امروز در گفت‌وگو با فارس درباره شروع مجدد مدرسه در استان خوزستان اظهار کرد: با مجموعه شورای آموزش و پرورش خوزستان به این نتیجه رسیدیم که سال تحصیلی از 31 فروردین ادامه پیدا کند.

وی افزود: پس از درگیر شدن خوزستان با سیلاب، نماینده ویژه وزیر آموزش و پرورش در استان خوزستان حاضر شد و به همراه وی موضوع را رصد کردیم، همچنین استان‌های اصفهان، یزد، آذربایجان شرقی، هرمزگان، بوشهر، فارس، آذربایجان غربی، کرمان، اردبیل و تهران به‌عنوان معین آموزش و پرورش خوزستان تعیین شدند.

وی بیان کرد: بر اساس نیاز و موقعیت مناطق آسیب‌دیده و ظرفیتی که هرکدام از استان‌های معین دارند، مناطق سیل‌زده آموزش‌وپرورش خوزستان در میان آن‌ها تقسیم می‌شود و هر منطقه برای ارائه خدمات در حوزه‌های بازسازی مدارس، جذب کمک خیرین، کمک به فرهنگیان آسیب‌دیده و بسترسازی برای حضور دانش آموزان در کلاس‌های درس، برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی به‌صورت حضوری یا غیرحضوری تحویل استان‌های معین داده می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان عنوان کرد: در حال حاضر اولویت ما برگزاری کلاس‌ها و ادامه سال تحصیلی است به همین دلیل از دانش آموزان خواستیم برای ادامه سال تحصیلی به نزدیک ترین مدرسه به محل سکونت مراجعه کند. با توجه به سامانه یکپارچه آموزش و پرورش ما مشکلی در ثبت نام نداریم.

وی با بیان اینکه در مقطع ابتدایی و متوسطه اول مشکلی نداریم، اظهار کرد: بزرگ‌ترین مشکل ما دانش آموزان مقطع دوازدهم است که وزیر آموزش و پرورش قول داده که از آنها دو امتحان علاوه بر امتحانات خردادماه گرفته شود. پس از این امتحانات بالاترین نمره کسب شده به‌عنوان نمره خردادماه ثبت می‌شود.

گرم بودن هوا در خوزستان سبب شده که دانش اموزان این استان 15 روز کمتر از استان‌های سردسیر سرکلاس‌ها حاضر شوند که این موضوع علاوه بر تعطیلی اجباری به دلیل وقوع سیل سبب باز ماندن یک ماهه دانش آموزان از مدرسه می‌شود؛ تقی زاده در این باره گفت: ما برای جبران عقب ماندگی اخیر تصمیم گرفتیم که سال تحصیلی امسال را مانند نقاط سردسیر ادامه دهیم تا عقب ماندگی‌ها به نوعی جبران شود.

تقی زاده با اشاره به برنامه‌های آموزش و پرورش برای دانش آموزان مقطع ابتدایی اظهار کرد: نمره دانش آموزان ابتدایی توصیفی است و به همین دلیل تعطیلی اخیر تأثیر چندانی روی این مقطع ندارد اما باز هم ما تصمیم گرفتیم که از طرح «مداخله به هنگام» استفاده کنیم تا بتوانیم عقب ماندگی تحصیلی را جبران کنیم. براساس این طرح، معلمان دو هفته پس از پایان تحصیلی در کلاس‌ها حاضر می‌شوند و برای دانش آموزان کلاس‌های فوق برنامه برگزار می‌کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به امتحانات دوره متوسطه اول بیان می‌کند: امتحانات پایه نهم همیشه به صورت منطقه‌ای و هماهنگ برگزار می‌شد که امسال تصمیم گرفتیم این امتحانات به صورت هماهنگ برگزار نشود تا هر منطقه با توجه به تعداد ساعات آموزشی امتحانات پایانی را برگزار کند.

فیلم: روستای گرمه شادگان زیر آب
۱۳۹۸/۰۲/۰۶ - ۱۲:۰۲

روستای گرمه در بخش خنافره شادگان در روزهای گذشته به دستور مدیریت بحران تخلیه شد و درحال حاضر برخی افراد برای کمک در ساخت سیل‌بندها در روستا هستند.

تعداد بازدید : 163
هنوز پرونده قضائی برای سیل تشکیل نشده است
۱۳۹۸/۰۲/۰۶ - ۱۰:۲۰

هادی هاشمیان، رئیس کل دادگستری استان گلستان در جمع خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت اقدامات قضائی مرتبط با سیل گفت: هنوز پرونده‌ای در خصوص مقصرین سیل گلستان تشکیل نشده و منتظریم کار اسکان مردن به پایان برسد، چون این امر در اولویت ما قرار دارد. اقدامات ما انجام شده است و مستندات را جمع‌آوری کرده‌ایم و به محض اینکه شرایط بهتر شود و مردم در آرامش قرار گرفتند موضوع را رسانه‌ای خواهیم کرد.

به گزارش مهر، وی در مورد آخرین وضعیت مردم سیل‌زده استان گلستان گفت: در حال حاضر مردم از اردوگاه‌های موقت به منازل خود بازگشتند اما با توجه به اینکه منازلشان بیش از ۲۰ روز دچار آبگرفتگی بوده خراب شده و در چادرهای منازلشان زندگی می‌کنند.

این مقام قضائی در خصوص نحوه امدادرسانی به مردم گفت: امدادرسانی توسط دستگاه‌های مختلف از جمله سپاه و ارتش و همچنین خود مردم انجام می‌گیرد و شرایط رو به بهبود است.

مدیریت سیل با اخذ نظرات دانشگاهیان انجام شد
۱۳۹۸/۰۲/۰۶ - ۰۹:۲۲

به گزارش ایسنا، غلامرضا شریعتی در دیدار با اعضای هیات ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها، اظهار کرد: کاملا آماده همکاری با هیات ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها هستیم و اطلاعاتی که در اختیار است، در اختیار این هیات قرار خواهد گرفت و دستگاه‌های اجرایی را نیز موظف می‌کنیم که در سریع‌ترین زمان ممکن، همکاری لازم را داشته باشند تا روایت دقیقی از ماجرا، ثبت و تهیه شود. شورای تامین استان نیز کاملا در جریان اتفاقات بوده است و بسیاری از تصمیم‌گیری‌ها در این شورا اتخاذ شده است. اگر شاهد هستیم که در جریان سیل در خوزستان تلفات جانی نداشتیم، به این دلیل بوده که مدیریت سیل و تصمیمات بر اساس اصول علمی و طبق دستورالعمل وزارت نیرو و با اخذ نظر استادان دانشگاه انجام شده است و همه ارکان تصمیم‌گیری در استان به صورت شبانه‌روزی درگیر موضوع بوده‌اند.

استاندار خوزستان گفت: سیلاب خوزستان مساله‌ای نبود که یک سازمان یا یک وزارتخانه از پس مدیریت آن برآید و گاهی برخی تصمیمات به گونه‌ای بود که یک رییس سازمان به تنهایی نمی‌توانست تبعاتش را بر عهده گیرد و لازم بود همه ارگان ها باهم همکاری داشته باشند. در مجموع، با محدودیت‌های زیادی مواجه بودیم و آورد آب نیز بسیار زیاد بود و به همین دلیل، سیاست نخست این بود که حداقل تلفات را داشته باشیم. دوم، حفظ پایداری سدها بود و اولویت سوم، مدیریت ریسک بود تا حداقل خسارت‌های اقتصادی را داشته باشیم.

وی ادامه داد: تیمی از استادان دانشگاه همراه بنده بودند و به صورت مستمر از منطقه بازدید می‌کردند و نتیجه بررسی‌ها را در اختیار می‌گذاشتند. همچنین از تجربیات مردم محلی نیز استفاده شد و تلاش بر این بود که تعادلی میان نظرات کارشناسان و مردم محلی ایجاد شود تا بهترین تصمیم را بگیریم. یک شرکت مشاور نیز در این زمینه کمک کرد و تصمیمات حاصل خرد جمعی بود. مدیریت سیل، تجربه خوب، ولی سخت و سنگین بود و امیدواریم در روزهای آینده مشکلات شادگان، آبادان و خرمشهر نیز حل شود و شرایط عادی بر استان حاکم شود.

دکتر محمود نیلی‌احمدآبادی، رییس هیات ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها نیز در این دیدار اظهار کرد: با توجه به اینکه دانشگاه شهید چمران اهواز در منطقه وقوع سیلاب قرار دارد و استادان و متخصصان حوزه علوم آب نیز در این دانشگاه فعال هستند، این سفر به اهواز انجام شد و در این سفر نیز در نشستی با اعضای هیات علمی این دانشگاه، موضوع نحوه تدوین گزارش برای ارائه به رییس جمهور مورد بحث قرار گرفت. این گزارش در چهار بخش روایت حادثه، آسیب‌شناسی، درس‌هایی که باید از آن گرفت و در نهایت، راهبردها، تنظیم خواهد شد.

ابتکار جالب برای تخلیه گل و لای در مناطق سیل‌زده پلدختر
۱۳۹۸/۰۲/۰۶ - ۰۸:۱۵

به دنبال وقوع سیل مهیب در پلدختر و روستاهای اطراف آن، گروه‌های جهادی اعم از سپاه، بسیج و طلاب به مناطق سیل‌زده گسیل شده و به امدادرسانی به سیل‌زدگان شتافتند. نیروهای جهادی از تمام مناطق کشور و با تمام گویشها به پلدختر رفته و به قول اهالی پلدختر، "ایرانی کوچک" در پلدختر شکل گرفت و مرهم درد مردم سیل‌زده شد.

نیروهای داوطلب و مردمی علاوه بر پاکسازی منازل و معابر، تخلیه وسایل به جامانده از سیل، برپایی موکبها، توزیع غذا و کمکهای مردمی میان سیل‌زدگان، برای پاکسازی منازل و زیرزمین‌ها از گل و لای دست به ابتکارات جالبی نیز زدند که دیدن فیلم آن خالی از لطف نیست:

تعداد بازدید : 172
ایران چهارمین کشور سیل‌خیز دنیا
۱۳۹۸/۰۲/۰۶ - ۰۸:۰۸

مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوان‌داری سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری گفت: ایران چهارمین کشور سیل‌خیز دنیاست و حدود ۲۶ درصد از پهنه کشور در معرض سیل های شدید و طغیانی قرار دارد.

به گزارش ایسنا، ابوالقاسم حسین‌پور در یک برنامه رادیویی با بیان اینکه آبخیزداری در ایران که کشوری با اقلیم خشک و نیمه خشک است و بارش‌های آن عموماً رگباری است یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است، اظهار کرد: سیل‌های اخیر نشان داد که فعالیت‌های آبخیزداری تا چه اندازه می‌تواند برای کشور ثمر بخش باشد. بارش‌های بیش از ۱۰۰ میلیمتر طی روز در کشور منجر به سیل‌های شدید می‌شود.

مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوان‌داری سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری ادامه داد: بارش‌های اخیر که منجر به سیل در گلستان و شیراز شد به‌ترتیب حدود ۳۱۷ میلیمتر و ۷۶ میلیمتر در بازه زمانی ۱۵ دقیقه بود که طبیعتاً این میزان بارش سیلاب به دنبال دارد.

حسین‌پور با اشاره به اینکه حفظ طبیعت عامل مهمی در پیشگیری از سیلاب است، تصریح کرد: مدیریت ریسک سیل موضوع مهمی است و سال گذشته در همین راستا سازمان جنگل‌ها جلسه‌ای مشترک با سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) برگزار کرد تا از راهکارهای مطلوب و تجارب جهانی در جهت کاهش خطرپذیری سیل در کشور استفاده شود.

آخرین وضعیت شرایط جوی کشور
۱۳۹۸/۰۲/۰۶ - ۰۸:۰۰

امیر سرکرده، کارشناس هواشناسی درباره آخرین وضعیت شرایط جوی کشور به میزان گفت: پیش بینی می‌شود که از امروز به تدریج در نیمه غربی کشور روند تدریجی افزایش دما را داشته باشیم. این در حالی است که در نیمه شرقی کشور همچنان کاهش دما را داریم و تا روز جمعه این کاهش دما ادامه دارد و از جمعه به بعد برای نیمه شرقی کشور نیز روند تدریجی افزایش دما را پیش رو خواهیم داشت.

کارشناس سازمان هواشناسی افزود: پدیده غالب برای نواحی جنوبی و مرکزی وزش باد است و آب‌های جنوبی خلیج فارس، دریای عمان و تنگه هرمز امروز مواج است.  تا اواسط امروز مرکز و شرق خلیج فارس و تنگه هرمز مواج خواهد بود و ارتفاع امواج بین ۲ تا ۳ متر برآورد می‌شود.

اسکان 4600 سیل زده در 26 اردوگاه در خوزستان
۱۳۹۸/۰۲/۰۶ - ۰۷:۰۰

با توجه به عادی شدن شرایط اغلب مناطق سیل‌زده و بازگشت مردم به شهرها و روستاهای خود در خوزستان، تعداد اردوگاه‌ها در این استان از 91 به 26 عدد کاهش یافته است.

این را مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خوزستان به فارس گفته و افزوده: از 4 فروردین 152 هزار و 140 نفر در اردوگاه‌های اسکان اضطراری اسکان داده شدند و جمعیت حاضر در اردوگاه‌ها هم‌اکنون 4 هزار و 627 نفر است که همچنان در حال کاهش است. هم‌اکنون سه اردوگاه در اهواز، دو اردوگاه در باوی، سه اردوگاه در حمیدیه، چهار اردوگاه در شوش، دو اردوگاه در رامهرمز، یک اردوگاه در هویزه، یک اردوگاه در کارون، شش اردوگاه در شادگان و چهار اردوگاه در دشت آزادگان مستقر هستند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۰:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۶
زلزله زدگان دو سال پیش هنوز آواره هستند،
ناشناس
|
Australia
|
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۶
آخرش رسیدیم به کانکس !!
تو اون هوای گرم کی میتونه زندگی کنه تو کانکس؟

نمونه ای از دستاوردهای مدیریت اصفهانی و یزدی :

انتقال آب با صرف میلیاردها میلیارد تومن به کویر برای ساخت پتروشیمی ، صنایع آهن صنایع خودرو برنج کاری باغات و ...
که هیچ کجای جهان نمونه اون وجود ندارد

ایجاد پدیده ریزگردها بعلت خشک شدن تالاب های خوزستان بعد از انتقال آب و رفتن گرد و غبار و ریزگرد تو حلق و ریه مردم

شورزار شدن جلگه خوزستان بعلت پیشروی آب دریا که نتیجه کم آب شدن روهای خوزستان هست



اون همه گرد و حاک و ریزگرد که وارد حلق و ریه مردم شد که علت اون انتقال آب به کویر برای آبادی یک کویر !!! و برنج کاری در کویر و ساخت صنایع آهن و پتروشیمی و ....

نابودی اکو سیستم منحصربفرد تالاب های خوزستان برای ایجاد برنج کاری در کویر !!!!

و ....

فقط برای پر آب شدن کویر اصفهان باید جلگه خوزستان نابود بشه !!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۶
کانکس هایی که پس از بازسازی کرمانشاه بجا مانده را به مناطق سیل زده ببرند. آن کانکس ها کجاست و تحت مدیریت کدام ارگان و نهاد میباشد؟ کانکس که کالای یکبار مصرف نیست. مالکیت آن هم. که متعلق به آسیب دیدگان نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۶
یه عده فرصت طلب داریم.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟