با تشدید اختلافات تجاری بین چین و آمریکا، ارزش دلار در برابر بسیاری از همتایانش کاهش یافت.
به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، به دنبال افزایش تعرفه بر واردات کالاهای چینی به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار از طرف دولت ترامپ و اقدام متقابل چینیها، معاملات امروز بازار ارز شاهد افزایش تمایل خرید ارزهای امن تر در بین معامله گران و نزول دلار بود.
کری کریگ، استراتژیست بازار در بانک "جی پی مورگان" معتقد است احتمال روند ریزشی در بازارهای مختلف وجود دارد: به نظر میرسد تا زمانی که کار بازار به مرحله حاد نرسد، سیاست مداران توجه کمتری به آن داشته باشند.
در معاملات روز سه شنبه بازارهای ارزی، شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه میگیرد به ۹۷.۳۵۲ واحد عقب نشست. یورو با بهرهگیری از فرصت موجود موفق شد تا جایگاه خود را در کانال ۱.۱۲ دلار تقویت کند و با ۰.۱ درصد افزایش به ۱.۱۲۳۱ دلار برسد.
کاهش تمایل برای خرید دلار بر روی اوراق قرضه دلاری نیز مؤثر بود به گونهای که بازدهی اوراق قرضه ۱۰ ساله وزارت خزانه داری آمریکا باز هم در پایینترین سطح دو هفته اخیر خود باقی ماند و به ۲.۴۱۷۴ درصد رسید. بازدهی اوراق دو ساله نیز به ۲.۱۹۸۶ درصد رسید تا نزدیک شدن این دو بازده به یکدیگر، بار دیگر نگرانیها از رکود در بزرگترین اقتصاد جهان را تشدید کند.
برخی از معامله گران نگرانند چین با توجه به اینکه بزرگترین دارنده اوراق قرضه آمریکا محسوب میشود از این مساله به عنوان اهرمی برای فشار به آمریکا استفاده کند. گرگ مک کانا، استراتژیست مؤسسه "مک کانا مکرو" گفت: اگر چین شروع به انجام این کار کند، احتمالاً بانک مرکزی آمریکا ناچار به ورود خواهد شد.
دلار در برابر ین ژاپن نیز ۰.۲۵ درصد ارزش خود را از دست داد تا هر دلار به ازای ۱۰۹.۵۷ ین مبادله شود. طلا نیز به مانند دلار گام در مسیر کاهشی گذاشت و هر اونس طلا با ۰.۱ درصد کاهش به ازای ۱۲۹۸.۶۳ دلار مبادله شد.