شهر ادلب پس از ۵ سال به کنترل دولت سوریه درآمد

کد خبر: ۹۱۸۸۴۴
|
۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۹ 19 August 2019
|
7728 بازدید

ارتش سوریه پس از پنج سال جنگ بی امان، بالاخره به شهر مهم خان‌شیخون در جنوب استان ادلب وارد شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر مدیر مرکز موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه»، ارتش سوریه به شهر مهم خان‌شیخون در جنوب استان ادلب وارد شد.

ورود نیروهای ارتش و دولت سوریه به خان شیخون پس از ۵ سال فعالیت گروه‌های تروریستی در این شهر انجام می‌شود.

در همین ارتباط گفته شده که ارتش سوریه، سنگرها و خطوط استقرار تروریست‌های «جبهة النصره» در محور «کفریدون» و «الصباغیه» در ریف خان شیخون را زیر حملات آتشین قرار داده است.

عملیات جدید و قدرتمند ارتش سوریه در ادلب پس از آن انجام می‌شود که برخی گروه‌های معارض از جمله جبهه النصره با اعلام نقض آتش بس، تحرکات خود را در این مناطق تشدید کردند، که بالافاصله با واکنش دولت دمشق و آغاز عملیات ارتش روبرو شد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟