آتش سوزی ۴۰ واگن قطار باری در استان مرکزی

کد خبر: ۹۱۹۹۰۷
|
۰۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۳:۲۰ 24 August 2019
|
5297 بازدید
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رباط‌کریم از اطفاء حریق ۴۰ واگن باری در محدوده استان مرکزی و در نزدیکی رود شور خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، ماشاءالله فهامی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رباط‌کریم از اطفاء حریق ۴۰ واگن باری در محدوده استان مرکزی و در نزدیکی رود شور خبر داد.

وی با تصریح اینکه محدوده آتش‌سوزی خارج از استان تهران بود تصریح کرد: آتش‌نشانی رباط کریم به عنوان نیروی کمکی از ساعت ۸ صبح به منطقه اعزام شد و این آتش سوزی تا ساعت ۱۶ ادامه داشت.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رباط‌کریم گفت: بررسی‌های بیشتر برای اعلام علت این حریق ادامه دارد.

فهامی قطار‌های دچار حریق شده را غیر مستهلک و باری عنوان کرد و افزود: این قطار‌ها در محل دپوی قطار‌ها جهت تعمیرات در مرکز نگهداری رودشور راه‌آهن متوقف بودند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟