میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انفجار معدن در مازندران یک کشته برجا گذاشت

ذکریا اشکپور در گزارشی به خبرنگاران افزود: ساعت ۱۳ و ۱۰ دقیقه امروز یکشنبه وقوع این حادثه به مرکز پیام اورژانس آمل اعلام شد.
کد خبر: ۹۲۲۶۹۶
| |
4958 بازدید
|
۱
سخنگوی اورژانس مازندران از وقوع حادثه انفجار معدن در چمستان خبرداد و گفت: در این حادثه یک کارگر این معدن جان باخت و کارگر دیگر مصدوم شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ذکریا اشکپور در گزارشی به خبرنگاران افزود: ساعت ۱۳ و ۱۰ دقیقه امروز یکشنبه وقوع این حادثه به مرکز پیام اورژانس آمل اعلام شد.

وی ادامه داد: پس از اعلام این حادثه، آمبولانس‌های پایگاه‌های اورژانس چمستان و بنفشه ده به محل حادثه واقع در وازتنگه چمستان اعزام شدند.

به گفته سخنگوی اورژانس مازندران در حادثه انفجار و ریزش آوار در این معدن زغالسنگ، یک آقای ۴۰ ساله جان باخت و یک آقای ۳۸ساله مصدوم شد که توسط یکی از تیم‌های اورژانس به مرکز درمانی در چمستان منتقل شد.

مازندران ۱۱۷ معدن فعال دارد که سه هزار و ۵۰۰ کارگر در این معادن کار می‌کنند.

سازمان نظام مهندسی معدن مازندران از نبود مسول فنی در ۷۰ درصد معادن استان به عنوان دغدغه همیشگی برای محیط کاری امن کارگران عنوان می‌کند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۷
چرا مسئول فنی نیست؟ این همه مهندس معدن بیکار هستند چرا بکارگرفته نمیشوند؟ چرا در هر معدنی رو که مسئول فنی نداره نمی بندند تا پیمانکار مجبور شود مسئول فنی جذب کند؟ چرا استاندارد های معادن رعایت نمیشه؟ چرا دولت روی معادن نظارت ندارد؟ تابناک به خاطر جون کارگرهای بیگناه پیگیر شو. جواب زن و بچه این کارگر فوت شده رو کی میده؟
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات