میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پادشاه سعودی: عربستان توانایی مقابله با پیامدهای حمله به آرامکو را دارد

پادشاه سعودی امروز (سه شنبه) در سخنانی تاکید کرد که حملات اخیر فقط تاسیسات حیاتی عربستان را هدف قرار نداده، بلکه امدادرسانی‌های جهانی نفت را هدف گرفته است.
کد خبر: ۹۲۴۴۴۹
| |
3217 بازدید
|
۱

پادشاه سعودی امروز (سه شنبه) در سخنانی تاکید کرد که حملات اخیر فقط تاسیسات حیاتی عربستان را هدف قرار نداده، بلکه امدادرسانی‌های جهانی نفت را هدف گرفته است.

به گزارش ایسنا، به نقل از اسکای نیوز، کابینه عربستان امروز به ریاست سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان تشکیل جلسه داد.

کابینه عربستان اعلام کرد: عربستان از اراضی و تاسیسات حیاتی خود دفاع خواهد کرد و ریاض قادر است به این اقدامات از سوی هر طرفی که انجام شده است، پاسخ دهد.

کابینه سعودی تاکید کرد: حمله به بزرگترین و مهم‌ترین تاسیسات پالایش نفت خام در جهان دنباله تعدی‌های تکراری است که علیه تاسیسات حیاتی صورت گرفته و دریانوردی بین المللی را تهدید کرده است.

پادشاه سعودی در این جلسه تاکید کرد که حملات اخیر فقط تاسیسات حیاتی عربستان را هدف قرار نداده، بلکه امدادرسانی‌های جهانی نفت را هدف گرفته است.

وی تاکید کرد که عربستان توانایی مقابله با پیامدهای حملات به دو پالایشگاه وابسته به آرامکو را دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ش
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۱:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
خدایایی می ترسه
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات