توضیحات مهم رئیس‌جمهور درباره اتفاق غیرمنتظره در نیویورک؛

به عنوان نماینده ملت ایران برای هرگونه فداکاری آماده‌ام / هدف آمریکا از انجام مذاکره، صرفا استفاده داخلی بود/ رئیس‌جمهور آمریکا در پیام خصوصی گفت: تحریم‌ها را برمی‌دارد؛ اما ایران خواستار اعلام رسمی بود/ بن‌بستی برای مذاکره وجود ندارد

رئیس جمهور به سفر قبلی خود به نیویورک اشاره کرد و گفت: سفر به نیویورک، عمدتاً سیاسی بود و در آن طرحی برای امنیت منطقه هرمز ارایه کردیم. در آن سفر در زمینه مسائل جهانی نیز گفت‌وگو داشتیم. وزرا در سطح گروه ۱+۴ مباحث و جلسه‌ای داشتند و آمادگی‌هایی هم برای نشست ۱+۵ به وجود آمده بود که چهارچوب‌های آن جلسه مورد توافق همه طرف‌ها قرار گرفته بود.
کد خبر: ۹۲۷۲۵۹
|
۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۴ 02 October 2019
|
25132 بازدید
|

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه راه برای مذاکره با آمریکا باز است، آن را منوط به رعایت حقوق و کرامت ملت ایران دانست.

به گزارش «تابناک»؛ حجت‌الاسلام حسن روحانی، رئیس جمهور صبح امروز در نشست هیأت دولت طی سخنانی با تشریح اقدامات و تلاش دولت آمریکا برای مذاکره با وی در خلال حضورش در مجمع عمومی سازمان ملل و دلایل ایران برای تن ندادن به این مذاکره یادآور شد که هدف طرف آمریکایی، صرفا استفاده داخلی از انجام این مذاکره بوده است.

وی با تشکر از رئیس جمهور فرانسه ـ که تمام تلاش خود را برای انجام مذاکره بین ایران و آمریکا به کار بست ـ بر این نکته که در انجام نشدن این مذاکره نه پاریس مقصر است و نه تهران تأکید و تصریح کرد: آن‌که کارشکنی کرد کاخ سفید بود.

چرا ایران حاضر به مذاکره با آمریکا نشد؟ / هدف آمریکا از انجام مذاکره، صرفا استفاده داخلی بود/ رئیس‌جمهور آمریکا در پیام خصوصی گفت: تحریم‌ها را برمی‌دارد؛ اما ایران خواستار اعلام رسمی بود/ بن‌بستی برای مذاکره وجود ندارد

رئیس جمهور یادآور شد: رئیس جمهور آمریکا نه در پیام خصوصی، بلکه باید در مصاحبه حضوری اعلام می‌کرد، تحریم‌ها را برمی‌دارد و در این مسأله ذکاوت ایرانی از ما می‌خواست گول پیام خصوصی او را نخوریم.

وی عنوان کرد: یک کار دیگری که می‌خواستند جا بیاندازند این بود که بگویند این ایران است که سخت‌گیری کرده و سر باز می‌زند. در آن 72 ساعت که در نیویورک بودم 22-23 برنامه و حدود 15 ملاقات با سران کشورها داشتم. در این مدت کوتاه خیلی از سران 1+5 را دیدیم و با آنها در آمریکا، آنکارا و ارمنستان دیدار کردیم در این 3 اجلاسی که در این 17-18 روز حضور داشتیم.

رئیس‌جمهور گفت: ما این توطئه را شکاندیم و گفتیم ایران از مذاکره فرار نمی‌کند و ایران پای میز مذاکره است. یک مسأله مهمی رخ داد و آن این بود که 1+5 که از دید ضد ایرانی‌ها مُرده بود، اسرائیل می‌گفت 1+5 مرده، کاخ سفید می‌گفت 1+5 مرده بعد همه جمع شده بودند که دوباره 1+5 تشکیل شود.

وی خاطرنشان کرد: همه اصرارها و تماس‌ها بر این مبنا بود که یک بار دیگر 1+5 درست شود. ما گفتیم حرفی نداریم، آنهایی که 1+5 را زدند امروز درخواست می‌کنند برای تشکیل آن، در یک شرایط مناسب اشکالی ندارد به شرط اینکه برگردند به آداب و رسوم 1+5.

روحانی گفت: 1+5 بر مبنای تعهد به یک توافق بود و باید به آن سمت حرکت کنند. اگر به آن سمت حرکت کردند اشکالی ندارد، 1+4 که در نیویورک تشکیل شد می‌توانست 1+5 هم شود. خیلی‌ها تلاش کردند مذاکراتی در سطح سران 1+5 در سازمان ملل تشکیل شود، ظاهرش این بود که ما بگوییم ما مخالفیم تا همه تقصیرها گردن ما بیفتد، من به ملت بزرگ ایران می‌گویم که آنچه برخی‌ها این روزها در تبلیغات جهانی مطرح می‌کنند با واقعیت فاصله دارد.

وی ادامه داد: البته این حرف که طرحی را فرانسه آماده کرده بود و کلیت آن طرح می‌توانست قابل قبول باشد، که کلیت آن می‌گفت ایران دنبال سلاح هسته‌ای نباشد که ما همیشه گفتیم، ایران همیشه به صلح آبراه منطقه کمک کند که ما همیشه کمک کردیم، آمریکا تحریم را کنار بگذارد و پول نفت در اختیار ایران قرار بگیرد، این اصولی بود که فرانسه با آمریکایی‌ها مطرح کرده بود، بعد آمد با ما مطرح کرد.

رئیس‌جمهور گفت: اصل این شایعات درست است. رئیس جمهور فرانسه برای بار دوم ظرف 24 ساعت با من ملاقات کرد و این طرح را به من ارائه کرد و من گفتم کلیت این طرح از نظر من قابل قبول است، اما عبارت‌های این طرح را قبول ندارم.

وی افزود: گفتند خب عبارت‌هایی که شما می‌گویید وزرای خارجه بنشینند و به یک نتیجه برسند و آن عبارت مبنای مذاکره ما باشد. حالا فرض می‌کنیم که اصلاحات ایران را مد نظر قرار بدهند اما ما به چه اطمینانی وارد این جلسه شویم؟

روحانی گفت: یک وقتی کسی می‌گوید من برجام را قبول دارم و اشتباه کردم پس می‌شود 1+5، لااقل یک نفر بگوید من راه قبلی را متوجه شدم که نادرست است. در همان 24 ساعتی که اوج تحولات سیاسی و مذاکرات دیپلماتیک بود رئیس جمهور آمریکا در دو نوبت یک بار در سخنرانی در سازمان ملل و یک بار دیگر صریحاً اعلام کرد که می‌خواهد تحریم‌ها را تشدید کند، بعد من به دوستان اروپایی گفتم ما کدام حرف را قبول کنیم؟ طرح شما یا حرف رئیس جمهور آمریکا؟ خودشان هم یک پاسخ روشن نداشتند و می‌گفتند در دنیای سیاست ترامپ یک چیزی گفته است.

وی ادامه داد: من به ملت ایران می‌گویم که نمایندگان ملت ایران و بنده به عنوان خادم ملت و نماینده ملت ایران هیچ دریغی برای اینکه حقوق ملت ایران را به کرسی بنشانیم نکردیم و اگر من حداقل اعتماد نه حداکثر، با این جماعت کاخ سفید حداکثر اطمینان ناممکن است، حداقل اگر معلوم می‌شد که این مذاکرات چیزی به نفع ملت ایران، عزت ملت ایران، حکمت ملت ایران، مصلحت ملت ایران می‌بود حتماً ما این کار را انجام می‌دادیم.

رئیس‌جمهور گفت: من به عنوان نماینده ملت ایران برای هرگونه فداکاری آماده‌ام، فداکاری که منجر به احقاق حقوق مردم و فداکاری که منجر به رفاه مردم شود، آماده‌ام.

وی خاطرنشان کرد: به نظر من آنچه که در نیویورک انجام شد ولو اینکه به ظاهر ممکن است برخی فکر کنند که در نقطه حل بود، اما با حل مسأله فاصله داشت و نمی‌شود یک امر بسیار مهم را در ظرف چند ساعت و مدت کوتاه بدون در نظر گرفتن همه جوانب و نتایج آن و سوء استفاده که می‌خواستند در آن مقطع انجام بدهند البته شاید برای آمریکایی‌ها تبدیل به یک بمب خبری می‌بود، اما برای ما هدف آنها مهم نیست، اصل برای ما منافع ملی‌مان، جمهوری اسلامی ایران و ملت‌مان است.

روحانی گفت: من می‌گویم راه تمام نشده است، مسیر بسته نشده است، باز هم اروپایی‌ها و دیگران تلاش می‌کنند؛ هر زمانی که حقوق ملت ایران مورد احترام و کرامت مورد توجه آن‌ها قرار گیرد و حاضر شوند به عزت این ملت توجه کنند راه بسته نیست و باز هم راه باز است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه اقدام ایران می‌تواند در سیاست داخلی آمریکا تأثیرگذار باشد، گفت: لابی ضد ایرانی توطئه‌ای تهیه کرده بود تا به مردم جهان بگوید، ایران آغازگر یک تنش در منطقه است.

رئیس‌جمهور با اشاره به بمباران پنج ساله یمن گفت: ایران مدافع مظلومان مقاوم و مبارز در برابر تروریسم جهانی بوده و کسی این واقعیت را نمی‌تواند انکار کند.

وی گفت: در سیزدهم مهر سال ۵۷ امام در یک شرایط ویژه غربت قرار گرفت، از یک طرف رژیم صدام اصرار داشت که امام از عراق خارج می‌شود، کشور‌های همسایه عراق حاضر نبودند به دلیل فشار رژیم آن زمان (پهلوی) پذیرای امام باشند و دروازه را به روی امام باز کنند.

رئیس جمهور افزود: امام از نجف خارج شد و تا مرز کویت رفت و شما در نظر بگیرد ساعات غربت امام را در نظر بگیرید که باید چه می‌کرد و چه راهی برای او وجود داشت نه به ایران، نه عراق، نه در نجف می‌توانست بماند و در نهایت تصمیم به سفر به یک کشور اروپایی گرفت.

روحانی گفت: ظاهر این امر روز‌های بسیار سخت و پیچیده‌ای بود. وقتی، اما وارد پاریس شد و در یک خانه‌ای در محله معروف کشان استقرار پیدا کرد، البته من هم که اروپا بودم همان روز خدمت امام رفتم

وی ادامه داد: آن زمان همسایه‌ها شکایت کردند و گفتند اینجا رفت و آمد زیاد است و امام ناچار شد پاریس را هم ترک کند و در یک روستایی به نام نوفلو شاتو در اطراف پاریس رفت و در آنجا سکونت گزید.

رئیس‌جمهور گفت: این غربت ظاهری امام و فشار رژیم آن زمان و همه قدرت‌ها و ابر قدرت‌ها درست بالعکس نتیجه داد یعنی این فشار یک فرج و گشایشی را برای انقلاب، ملت ایران و امام به وجود آورد. صدای امام رسا‌تر شد ، گوش جهانیان برای دریافت پیام انقلاب شنواتر شدو مردم ایران علیرغم همه فشارهای رژیم نشاط و توانمندی جدیدی را پیدا کردند و این فشار دشمن و روحیه بلند ملت ما را به پیروزی بزرگ تاریخی رساند.

وی خاطرنشان کرد: من احساس می‌کنم بعد از 41 سال این تاریخ در حال تکرار شدن است. همه به ما فشار آوردند؛ آمریکا بدترین فشارهای اقتصادی را بر ما وارد کرد، نگذاشت کشورهای دنیا شرکت‌های اقتصادی با ما کار کنند، در فروش نفت ما اخلال ایجاد کرد، در روند روابط بانکی، بیمه‌ای ما مشکلات به وجود آورد.

روحانی گفت: ظاهرش این بود این فشارها یک نتیجه مناسبی برای آنها خواهد داشت و امروز ما احساس می‌کنیم درست بالعکس شده است، یعنی ملت بزرگ ایران بعد از 1.5 سال فشار مداوم اقتصادی از هر روز دیگر قدرت و توان و جایگاهش در سطح جهان روشن‌تر شده است.

وی اضافه کرد: در سفر روز گذشته من به جمع سران اتحادیه اوراسیا این احساس عزت و جایگاه ایران کاملاً مشخص بود در سفر سازمان ملل و مجمع عمومی سازمان ملل باز هم برای ما روشن بود که امروز، روز عزت ملت ایران است.

رئیس‌جمهور گفت: علیرغم مظلومیت و فشار به این ملت، هرکجا ایران و نماینده ایران بود، سیاست و دیپلماسی همان‌جا می‌چرخید. همه می‌خواستند از ایران بشنوند، منطقه از زبان ایران، سیاست‌های جهانی از زبان ایران، حتی می‌خواهم بگویم به یک بیانی سیاست داخلی آمریکا هم با بیان و عمل ایران؛ که همه آنها احساس می‌کردند اقدام ایران می‌تواند در سیاست داخلی آمریکا هم تأثیرگذار باشد.

وی اظهار داشت: اولاً توطئه‌ای را لابی ضد ایران تهیه کرده بود که به مردم جهان بگوید ایران آغازگر یک تنش در منطقه حساس خلیج فارس است، شرایط غیر مناسب و یا حتی شرایط جنگی پیش رو است و آغازگر و مقصر آن ایران است، لازم بود این توطئه شکسته شود، لازم بود همه مردم جهان بشنوند که آنهایی که این مشکل را در منطقه پیش آوردند همان هایی هستند که 5 سال پیش مردم مظلوم یمن را هدف بمباران وحشیانه خود قرار دادند. ایران در طول این مدت مدافع مظلومین، و مقاوم و مبارز در برابر تروریسم جهانی بوده و کسی این واقعیت را نمی‌تواند انکار کند.

روحانی گفت: آنچه در پایان مدت کوتاهی که ما در نیویورک بودیم احساس کردیم این بود که آن جوی که دشمن ساخته بود شکسته شد و یک شرایط دیگری پیش آمد مخصوصاً که ما منادی صلح بودیم و بحث صلح هرمز را مطرح کردیم، اقدام به صلح در منطقه هرمز و این طرح را ارائه دادیم و این طرح یکی از مسائلی بود که مورد بحث از دید کشورهای مختلف بود و هیچکس نمی‌توانست با این طرح مخالفت کند ولو اینکه بعضی دلشان نمی‌خواست به صراحت اعلام کنند ما پشتیبان این طرح هستیم.

لازم به ذکر است؛ رئیس جمهور دو روز پیش پیش از سفر به ارمنستان وعده داده بود که در خصوص آمادگی برای از سرگیری مذاکرات 1+5 در جلسه چهارشنبه توضیح خواهد داد. رئیس جمهور به سفر قبلی خود به نیویورک اشاره کرد و گفت: سفر به نیویورک، عمدتاً سیاسی بود و در آن طرحی برای امنیت منطقه هرمز ارایه کردیم. در آن سفر در زمینه مسایل جهانی نیز گفت وگو داشتیم. وزرا در سطح گروه 1+4 مباحث و جلسه‌ای داشتند و آمادگی‌هایی هم برای نشست 1+5 بوجود آمده بود که چارچوب های آن جلسه مورد توافق همه طرف‌ها قرار گرفته بود.

 او اظهارداشت: چارچوب آن نشست مورد توافق 7 کشور بود و به اعتقاد من یک گام و قدم مهمی برداشته شد که البته در جلسه روز چهارشنبه هیأت دولت بیشتر توضیح خواهم داد و این گام می‌تواند به شکل‌های دیگر ادامه پیدا کند و بسیار مهم است که بتوانیم مسأله هسته‌ای را در روال قانونی و بین‌المللی خودش قرار دهیم و دیگران را به توبه تشویق کنیم و این زمینه‌اش آماده بود و می توان این را در شرایط بهتر آماده کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۸
در انتظار بررسی: ۲۶
انتشار یافته: ۱۱۵
سید مصطفی هاشمی طبا
|
Sweden
|
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
موافقم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
مخالفم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
تو همون گل های خندانی؟
محسن
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
دوست عزیز، این کار درست و اخلاقیی نیسته که با اسم دیگران، آن هم افراد مشهور، پیام بدهید. رعایت اخلاق خیلی هم چیز بدی نیست به خدا.
آرش
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
ايا ملت بزرگ ايران خواهان رابطه ازاد با جهان نيست؟ايا بدون تعامل با جهان ميتوان ÷يشرفت کرد؟از روسيه متنفرم و چين بخاط کالا ي اشغالش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
فقط حرف حرف حرف...
ملت
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
اشتباه منفی زدم.... هاشمی طبا رو خوب اومدی
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
این پیشرفتهای اقتصادی!؟
و رشد رضایتمندی !؟
مردم از ثبات اقتصاد را چگونه جناب روحانی می بینند ؟
چرا اکثریت مردم که روزانه شاهد افزایش قیمتهای تمام مواد خوراکی و اجاره و کرایه و هزینه زندگی هستند
این ادعاهای رئیس جمهور را نمی بینند ؟
واقعا چرا به شعور و فهم و درک مردم هر روز بیش از روز قبل توهین میکنید ؟
ناشناس
| Germany |
۲۱:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
شش سال گذشته که میتونستی کار کنی نکردی حالا این باقیمانده ناچیز عمردولتت که فقط دوره حال و حوله اگه بخواهی هم نمیتونی .؟!
صدرا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
ايشون تازه كشف كردند كه ايران در حوزه داخلي امريكا تاثير گذاره!!!!
نه اينكه امريكا اصلا و ابدا در داخلي حتي كوچه هاي ايران تاثير گذار نبوده البته به بركت دولت بي اعتدال بي توسعه!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
مشکلات یک ونیم سال اخیر ٬ درصد کمیش به دولت به دولت برمیگرده این را حتی مقصران این وضع میدانند اگرنه تا به حال ده بار دولت را به طریقی برکنار کرده بودند
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
چرا زمانی که آمریکا هنوز در برجام بود با در خواست ترامپ برای مذاکره موافقت نکردید ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
آمریکا برای مردم عادی دشمن و برای فرزندان و خانواده های اکثر مسئولان بهشت است

چه جالبست مسئولانی که ملتمسانه خواهان برداشتن تحریم ها هستند در حالیکه فرزندانشان و خودشان گرین کارت آمریکا را دارند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
چهل سال است به اتفاقات غیرمنتظره ای که شما میگویید عادت کرده ایم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
حتی در صورت آشتی ایران و آمریکا بنده رای نخواهم داد

تا اخراج آقازاده ها صبر میکنیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
آفرین بر تو بزرگمرد....امیدوارم تمام همفکران شما همینکار را بکنند تا با رایتان بقیه مردم را بدبخت نکنید....هر چند من که میدانم شما جو زده ها را دوباره گول میزنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
حتما دستگاه دیپلماسی شما باعث این قدرت شده؟
به عرض شما باید برسانم همه ما می دانیم که نظامی های ما باعث این قدرت شدن وگرنه با کارهای شما نصف ان هم نتوانستید جبران کنید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
آب رو بریز اونجایی که میسوزه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
اون هایی که منفی میدن از خوش خیال هایی هستن که فکر میکنن این دنیا جنگل نیست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
نگران این منفی ها نباش چون در مجازی هستند ولی در دنیای واقعی اندازه یک نخود
حتی نمی توااند در بحث ها چیزی بگویند که توجیه درست کنند
مرتضی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
ناشناسان۱۳:۳۸ و ۱۳:۵۵ جواب شمارااگردقیق بدهم تابناک درج نخواهد کرد ولی اونهایی که مثبت میدن خوش خیالهایی هستند که هنوز نفهمیدند عاملین اصلی این وضعیت چه کسانی هستند! و جواب دیگری! باید بگویم تریبون صدا و سیما را در اختیار این منفی دهندگان بدهید تا به شما نشان بدهند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
ناشناس۱۲:۰۹
در محیط اینستا زیاد از شما دیدیم ولی وقتی کم می اورید ساکت می شوید
نکند انجا هم کسی منتشر نمی کند از نظر شما؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
یک چیز دیگر شماها زیاد می گفتین کسی تلویزیون نگاه نمی کند ولی با رفتن فردوسی پور از نود معلوم شد چه خبر است؟!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
شما خیلی زیادین که به دنبال رفتن به صدا و سیما هستید؟
یک ماه دیگر و دو ماه دیگر و ۴ ماه دیگر در راهپیمایی می بینمت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
۱۴:۰۹
این که بگیم دولت بی تفنگ و از این قبیل چیزا فقط رفع مسئولیته کسی که موقع انتخابات ثبت نام می کنه باید حوزه اختیاراتشو بدونه البته مهمتر از همه اینه که دیپلماسی بدون پشتوانه نظامی هیچ نفعی نداره تاریخ هم به خوبی اینو نشون داده در مورد تریبون هم شماها تریبون کم ندارید از همین تریبون ها دارید صحبت می کنید
مرتضی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
میبینی تابناک! منظورم همینه! نظرات دیگران را پشت سر هم وبی وقفه درج میکنید ولی اگر من و امثال من پاسخ بدیم درج نمیشه!
rooz
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
خنده های اقای دکتر روحانی موید این نکته بود که ایشان بااینکه درگلاسکو بسر میبردن اما توانایی صحبت چندکلمه ساده انگلیسی را ندارن
عجبا......
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
خدا زودتر ۱۴۰۰ را برسان
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
حتماً منتظر یک گند زن دیگر مشابه احمدی نژاد هستی؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
هنوز نفهمیدی رئیس جمهور کاره ای نیست؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
به خدا روزیت را جای دیگر حواله کند که می گویی هیچ کاره است
همین اقا می تواند با ادبیات های دوپهلو کشور را دو قطبی کند و به مقصودش برسد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
نه این که دولت فعلی گند نزده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
به حرفای این فرد اعتماد ندارم
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
و من نیز هم
ناشناس
| Germany |
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
به حرف کدامشان میشه اعتمادکرد؟
احسان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
چنتا نکته! یکی اینکه آمریکا خواهان مذاکره بود و شما پیش شرط گذاشتین که برداشتن تحریم ها بود، در حالیکه برداشتن تحریم ها قاعدتا باید نتیجه مذاکره باشه! دوم اینکه ایران دقیقا چه تاثیری روی سیاست داخلی و زندگی مردم آمریکا داشته؟ سوم اینکه طرح هرمز کاملا شکست خورد و بجز عمان که گفته بهش فکر میکنه! هیچ کشوری اونو قبول نکرد و قطعا مایه افتخار ما نیست
اقای روحانی هنوز فکر میکنن ما تو دهه 60هستیم و هرچیزی بگن مردم باور میکنن؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
تمام فکرش در فروش نفت است که صنعت هسته ای را بدهد برای گرفتن ان
حالا هر دو هم حق ایران است و اقایان می روند پای مذاکره برای دادن ان و برای گرفتن ان یکی چیزهای دیگری که می خواهند بدهند هم پیش کش
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
نفت نباشد که شما و امثال شما نان ندارید بخورید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
الان نفت کجا هست در فروش و چقدر در درامد کشور وارد می شود که نگران مردن هستی؟
نان هم به خاطر خودکفایی در داخل نیازی به واردات نیست اما الان این اقایان می خواهند وزارت بازرگانی را تشکیل دهند تا ان را هم وابسته به واردات شویم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
انیشتن عجب بیکار بود رفت انرژی هسته ای رو کشف کرد،شده دردسر برای ما. انرژی خورشیدی چه اشکالی داره؟.
ناشناس
| Germany |
۲۰:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
میلیون ها اصلاح طلب صدها هزار بار اظهار کردن که احمدی نژاد 1000 میلیارددلار رو در طول دورانش به باد داد البته به این نکته نخواستند توجه کنن که برای به باد دادن 1000میلیارد دلار ابتدا باید 1000میلیارد به دست آورد سوال از اصلاح طلبا اینه چطور میشه یه آدم در حد و قواره احمدی نژاد با اون مشخصاتی که شما از اون بیان می کردید بتونه در طول 8 سال در حالی که همه دنیا بر علیه ایران اجماع داشتن و چند قطعنامه بر علیه ایران صادر شده بود 1000میلیارد دلار نفت بفروشه و درمقابل روحانی با اون همه ادعا در حالی که اجماعی بر علیه ایران نیست ناتوان از این هست که بتونه در ماه یک میلیارد دلار نفت صادر کنه
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟