برخورد با خروج مسافرتی دارو از کشور

طی ۱۰ سال اخیر، رقم خالص سهم داروی سرپایی در پرداختی از جیب مردم، از ۱۷ درصد به ۳۸ درصد افزایش یافته است که این خبر خوبی نیست و ما باید با افزایش پوشش بیمه، کنترل قیمت و تاکید بر استفاده از داروهای ژنریک که مصوب مجلس هم هست، ‌افزایش درصد سهم دارو از پرداختی از جیب را کنترل کنیم.
کد خبر: ۹۳۱۰۹۳
|
۲۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۰ 19 October 2019
|
6181 بازدید
|
۶

معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه خط قرمز ما در حوزه دارو عدم افزایش پرداخت از جیب مردم است، درباره قاچاق معکوس داروهای ایرانی به کشورهای همسایه، گفت: البته نسبت به حجم بازار دارویی ایران، ‌میزان قاچاق معکوس دارو رقم درشتی نیست.

به گزارش «تابناک»، دکتر ایرج حریرچی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره میزان پرداخت از جیب مردم در حوزه دارو، گفت: یکی از دستاوردهایی که در سال‌های اخیر داشته‌ایم، کاهش پرداختی از جیب مردم به میزان کلی بوده است؛ به‌طوری که هم درصد و هم رقم خالص کل پرداختی از جیب مردم، ‌ کاهش یافته است.

افزایش ۲۰ درصدی پرداختی مردم برای دارو طی ۱۰ سال

وی با بیان اینکه البته در اجزای پرداختی از جیب مردم، تغییراتی رخ داده است، افزود: از جمله اینکه طی ۱۰ سال اخیر، رقم خالص سهم داروی سرپایی در پرداختی از جیب مردم، از ۱۷ درصد به ۳۸ درصد افزایش یافته است که این خبر خوبی نیست و ما باید با افزایش پوشش بیمه، کنترل قیمت و تاکید بر استفاده از داروهای ژنریک که مصوب مجلس هم هست، ‌افزایش درصد سهم دارو از پرداختی از جیب را کنترل کنیم.

حریرچی با اشاره به موضوع افزایش قیمت داروهای تولید داخلی، اظهار کرد: باید توجه کرد که میزان افزایش قیمت دارو در کل داروها جزیی‌ بوده و برای آن‌ سقف تعیین کرده‌ایم، اما برای برخی از داروهای خاص که تغییرات خاصی در نهاده‌های اولیه‌شان رخ داده و یا در برخی موارد که لازم بوده ما داروی خارجی جدیدی را تولید کنیم، قیمت‌های بالاتر می‌دهیم تا تولید داخلی ضرر نکند، اما پرداخت از جیب مردم افزایشی نخواهد داشت.

خط قرمز وزارت بهداشت درباره قیمت دارو

معاون کل وزارت بهداشت تاکید کرد: برنامه‌ریزی‌ و خط قرمز وزارت بهداشت در حوزه دارو افزایش پرداختی از جیب مردم است و به‌طور جدی اقدامات لازم برای کنترل پرداختی از جیب مردم در حوزه دارو و خصوصا برای کاهش آن اقداماتی در حال انجام است.

وضعیت خروج مسافرتی داروها

حریرچی در ادامه درباره افزایش قاچاق معکوس داروهای ارزان ایرانی که ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت می‌کنند، به خارج از کشور و به‌ویژه به کشورهای همسایه، گفت: نمی‌توان گفت که قاچاق معکوس دارو از کشور صفر است، اما رقم آن خیلی زیاد نیست. هر چند که ما از یک مورد قاچاق داروی‌مان هم باید جلوگیری کنیم. در عین حال علت افزایش قاچاق معکوس دارو در کشور طی چند ماه اخیر، این است که به دلیل دستور دکتر نمکی در حال حاضر همکاران گمرک و نیروی انتظامی با حساسیت بیشتری مبادی مرزی را کنترل می‌کنند و بر همین اساس کشف این نوع قاچاق بیشتر شده است.

وی تاکید کرد: بنابراین در حال حاضر نیروی انتظامی در مرزها با حساسیت بیشتری درباره بحث خروج دارو از کشور اقدام و برخورد می‌کند و از خروج داروها به صورت مسافرتی جلوگیری می‌کنند. در عین حال نسبت به حجم بازار دارویی ایران، ‌ میزان قاچاق معکوس دارو رقم درشتی نیست.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۶
H
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۷
پزشکان معالج ایرانی از بیماران اتباع خارجی خود ابتدا هزینه کل درمان را به دلار وصول نموده و سپس دستور بستری وی را در بیمارستان خصوصی صادر می کنند. پس از درمان و موقع ترخیص بیمار، هزینه ریالی را پزشک معالج طبق تعرفه های ایرانی پرداخت می کند.
یعنی قاچاق دارو و درمان به جیب پزشکان و مافیا است
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۷
یعنی منظورشماآنستکه برای بیماران خارجی بایددستگاه کارت خوانی درست کردکه دستمزدپزشک رایه دلاریایورو یادیناربپردازندوبرای پزشکان تعرفه دلاری یاارزخارجی وضع کردکه آنوقت چه بشود؟ شماچقدربخیل هستید وبشماچه مربوط است که بیمارهزینه درمانش رابه چه پولی میدهدخودتان میگوئیدتعرفه ریالی آن ثبت ومالیاتش پرداخته میشود مضحک است ازبخل بعضی ازماها مثلا اگربیماری ازپزشکی رضایت زیادداشت و بیمارعلاوه بردستمزخواست یک مرغ محلی هدیه دهدحرصمان درمیآید ، خداوندهمه ماراشفادهد.
مصطفی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۷
هزینه ها را به دلار دریافت می کند ولی معادلی ریالی نه بلکه معادل هزینه ای که برای بیماران داخلی است پرداخت می کند.....
ناشناس
|
United States of America
|
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۷
مطمئنید که کیفیت داروی وطنی آنقدرخوب استکه بیماران خارج ازکشوربه داروهای خارجی ترجیح میدهند؟ چون درکشورمانهم بعلت کیفیت پائین بسیاری ازداروها بیماران برای درمان بیماریهای جدّی ترجیح میدهندداروی خارجی راگرانتربخرند البته شاید منظورداروی خارجی باشدکه باارز ۴۲۰۰ تومانی واردشده که البته کمتربدست میآید درهرحال انشاالله که کیفیت دارو به آن مرتبه ایکه معاون وزارت گفتندبرسد ولی کیفیت درمان طبی وجراحی پزشکان ما الحق والانصاف باپیشرفته ترین کشورهای دنیارقابت میکند حتی اگربهترنباشدچون بسیاری ازبیماران خارجی جهت درمان به اینجامیآیندولی بعیدمیدانم آنهاباخودشان داروببرند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۷
قیمت داروهای معمولی ایرانی هم نجومی شده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۷
الان کاربه جایی رسیده باید داروی ایرانی رو هم از ناصر خسرو خرید. نمونه : داروی بوسپيرون که کلا نایاب هست در داروخانه ها اما در ناصر خسرو هرچقدر بخواهید هست تولید داخل هم هستند. واقعا افسوس
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟