ایران چقدر ذخایر ارزی دارد؟

صندوق بین المللی پول در گزارش جدید خود از چشم انداز اقتصادی منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا، اعلام کرد ذخایر ارزی کشور‌های منطقه روندی کاهشی را نسبت به سال قبل داشته و در بسیاری از کشور‌ها به سطح نگران‌کننده‌ای رسیده است.
کد خبر: ۹۳۳۳۶۲
|
۰۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۶ 29 October 2019
|
10834 بازدید
|
۴
صندوق بین المللی پول اعلام کرد ایران یکی از بالاترین ذخایر ارزی را در سطح منطقه دارد.

به گزارش ایسنا، صندوق بین المللی پول در گزارش جدید خود از چشم انداز اقتصادی منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا، اعلام کرد ذخایر ارزی کشور‌های منطقه روندی کاهشی را نسبت به سال قبل داشته و در بسیاری از کشور‌ها به سطح نگران‌کننده‌ای رسیده است.

در این گزارش که شامل وضعیت ذخایر ارزی ۳۰ کشور منطقه خاورمیانه، قفقاز، آفریقای شمالی و آسیای مرکزی است، ایران پس از عربستان و امارت، بیشترین ذخایر ارزی را در بین تمام کشور‌های منطقه دارد.

لازم به ذکر است که در این گزارش، آمار‌های مربوط به فلسطین، سوریه، ترکمنستان و سومالی مد نظر قرار نگرفته است. این آمار‌ها بر اساس برآورد‌های خود صندوق بین المللی پول و آمار‌های اعلام شده توسط بانک‌های مرکزی این کشور‌ها تهیه شده است.

بیشترین ذخایر ارزی

عربستان با در اختیار داشتن ۴۸۹.۸ میلیارد دلار ذخایر ارزی در سال ۲۰۱۹، بزرگ‌ترین ذخیره ارزی در منطقه را دارد و امارات با ذخایر ارزی معادل ۱۱۳.۴ میلیارد دلار و ایران با ذخایر ارزی معادل ۸۵.۵ میلیارد دلار در رده‌های بعدی قرار دارند. لیبی و عراق دیگر کشور‌هایی هستند که بیشترین میزان ذخایر ارزی را در بین کشور‌های منطقه دارند.

کمترین ذخایر ارزی

جیبوتی کمترین میزان ذخایر ارزی خارجی دارد. ذخایر ارزی جیبوتی در سال ۲۰۱۹ به تنها ۴۰۰ میلیون دلار رسیده است. پس از این کشور نیز سودان با ذخایر ارزی ۶۰۰ میلیون دلاری در رده دوم قرار دارد. ذخایر ارزی یمن یک میلیارد دلار و موریتانی ۱.۱ میلیارد دلار برآورد شده است.

ذخایر ارزی دیگر کشور‌ها

در بین کشور‌های منطقه همچنین ذخایر ارزی کویت ۳۹ میلیارد دلار، قطر ۴۷.۵ میلیارد دلار، افغانستان ۸.۴ میلیارد دلار، مصر ۴۳.۹ میلیارد دلار، آذربایجان ۵.۹ میلیارد دلار، ارمنستان ۲.۳ میلیارد دلار و گرجستان ۳.۸ میلیارد دلار تخمین زده شده است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۴
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
این چه مقایسه ای است کویت با این مساحت کوچک و جمعت کم و ایران با این مساحت و هشتاد میلیون جمعیت قابل قیاس نیست
محمد شریفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
هر طور شده با عربستان رفیق بشید تا پولش رو بیاره نو ایران سرمایه گذاری کنه
ناشناس
|
Germany
|
۱۷:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
ذخایر ارزی در آینده مثل یک حباب نابود می شوند. بسیاری از کشورهای مهم در حال حاضر برای رو به رو شدن با سقوط اقتصاد جهان آماده می شوند و به شدت به خرید طلا مبادرت می ورزند. اقتصاد دنیا روی بدهی بنا شده و این حباب حد اکثر تا 4 سال دیگر از بین خواهد رفت. آن وقت هر کس که طلا یا حتی نقره داشته باشد میتواند با پشتوانه این فلزات قیمتی پول ملی خود را احیا کند. در حال حاضر ما در حال گزراندن آرامش قبل از طوفان هستیم.
h
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
ایران انقدر ذخیره داره که باوجود این همه دزدی و بخور بخور و سیر کردن کشورهای دیگه جز مردم خودمون که هیچ وقت تموم نمیشه.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟