واکنش‌وزارت‌خارجه‌به‌تصویب‌قطعنامه‌حقوق‌بشری‌علیه‌ایران

کد خبر: ۹۳۷۳۰۳
|
۲۳ آبان ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۲ 14 November 2019
|
4988 بازدید
سخنگوی وزارت خارجه قطعنامه حقوق بشری علیه ایران را فاقد مشروعیت و اعتبار خواند و گفت: جانیان عصر حاضر و بانیان این قطعنامه که از هیچ جنایتی علیه بشریت فروگذار نکرده اند را با حقوق بشر چه کار؟

به گزارش تابناک به نقل از فارس، سید عباس موسوی در واکنش به تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه ایران در کمیته سوم مجمع عمومی گفت: رعایت حقوق بشر برای جمهوری اسلامی ایران از الزامات شرعی و قانونی و موضوعی در راستای منافع و امنیت ملی است که همواره بدان اهتمام ورزیده است.

وی افزود: جانیان عصر حاضر را که از بانیان و حامیان این قطعنامه هستند و از هیچگونه جنایتی علیه بشریت - از کودک کشی گرفته تا مثله کردن منتقدان و تا اِعمال تروریسم اقتصادی علیه ملت‌های آزاده و مستقل - فروگذار نکرده اند با «حقوق بشر» چه کار؟!

* دولت‌های دارای سابقه تاریخی در نقض سیستماتیک حقوق بشری در جایگاه توصیه به دولت و مردم ایران نیستند

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در کمیته سوم مجمع عمومی، این قطعنامه را منعکس کننده دورویی و نفاق بانیان آن دانسته و بر همین اساس، آن را فاقد مشروعیت و اعتبار خواند.

موسوی افزود: دولت‌هایی که تاریخی طولانی در نقض سیستماتیک حقوق بشر داشته و مردم سراسر جهان تجربیات تلخ و گزنده‌ای از دخالت‌های آنان در خاطر دارند و حتی امروزه هم قربانی جنگ‌های بی پایان و دیکتاتوری و اشغالگری متحدین آن‌ها هستند در جایگاهی قرار ندارند که به دولت و مردم ایران توصیه‌های حقوق بشری داشته باشند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی با یکسویه و غیر واقع بینانه خواندن این قطعنامه اظهار داشت: در حالی این قطعنامه علیه کشورمان طرح می‌شود که یکی از بانیان اصلی آن یعنی ایالات متحده آمریکا از طریق اعمال تروریسم اقتصادی علیه مردم ایران، درحال نقض اساسی‌ترین حقوق بیش از ۸۳ میلیون شهروند ایرانی بویژه زنان و کودکان و سالمندان و بیماران است.

موسوی حمایت رژیم اشغالگر و کودک کش صهیونیستی و رژیم‌های مرتجع منطقه از این قطعنامه را در حالیکه دستشان آغشته به خون مردم بی دفاع فلسطین و یمن و منتقدان داخلی است، به تنهایی دلیل کافی در اثبات نامشروع بودن آن خواند و تصریح کرد: بر همین اساس، جمهوری اسلامی ایران استفاده ابزاری و سیاسی از حقوق بشر توسط کشور‌های غربی علیه کشور‌های مستقل را محکوم کرده و از اینکه سازوکار‌های سازمان ملل متحد مورد چنین سوء استفاده‌هایی قرار می‌گیرند، ابراز تاسف می‌کند.

* رعایت حقوق بشر برای جمهوری اسلامی ایران از الزامات شرعی و قانونی و موضوعی در راستای منافع و امنیت ملی است

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین تاکید کرد: از دیدگاه جمهوری اسلامی ایران محل مناسب برای ارزیابی وضعیت حقوق بشر در کشورها، سازوکار یو. پی. آر در شورای حقوق بشر است که بدون تبعیض همه کشور‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهد و مشارکت سازنده و فعال کشورمان در این سازوکار تنها یک هفته پیش از تصویب این قطعنامه سیاسی، نشانگر جدیت ایران در ارتقای حقوق بشر و عمل به تعهدات بین المللی خود از طریق همکاری‌های سازنده و سازوکار‌های مبتنی بر گفتگو است.

موسوی با تاکید بر اینکه رعایت حقوق بشر برای جمهوری اسلامی ایران از الزامات شرعی و قانونی و موضوعی در راستای منافع و امنیت ملی است که همواره بدان اهتمام ورزیده، افزود: جمهوری اسلامی ایران بعنوان یک نظام مردم سالار دینی، در چارچوب تعهدات ملی و پایبندی به قانون اساسی و قوانین مدنی و تعهدات بین المللی خود در راستای توسعه و ارتقای حقوق بشر و حقوق شهروندی در سطح ملّی، منطقه‌ای و بین المللی گام برداشته و در عمل نیز خود را متعهد به رعایت آن می‌داند.

به گزارش فارس، کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد، پیش نویس قطعنامه پیشنهادی و ادعایی کانادا علیه ایران را با ۸۴ رای مثبت تصویب کرد. ۳۰ کشور مخالفت خود را با این قطعنامه اعلام و ۶۶ کشور هم رای ممتنع دادند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟