زمان آغاز امتحانات نهایی دانش‌آموزان

امتحانات نهایی دی ماه از دوم دی ماه آغاز می‌شود و بیست وسوم همین ماه به پایان می‌رسد.
کد خبر: ۹۴۳۴۸۰
|
۲۱ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۵ 12 December 2019
|
15579 بازدید

امتحانات نهایی دی ماه از دوم دی ماه آغاز می‌شود و بیست وسوم همین ماه به پایان می‌رسد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، امتحانات نهایی کلیه رشته‌های تحصیلی دوره‌های متوسطه (نظری، فنی و حرفه‌ای)، پیش‌دانشگاهی و پایه دوازدهم دوره دوم متوسطه در دی‌ماه سال تحصیلی ۹۹ – ۱۳۹۸ از دوم دی ماه آغاز می شود.

دانش آموزان پایه دوازدهم دوره دوم متوسطه (روزانه، بزرگسالان، آموزش از راه دور و داوطلبان آزاد)، سال سوم متوسطه رشته‌های نظری شیوه نیمسالی- واحدی (بزرگ‌سالان، آموزش از راه دور و داوطلبان آزاد) سال سوم متوسطه رشته‌های فنی و حرفه‌ای و دوره پیش‌دانشگاهی (بزرگسالان، آموزش از راه دور و داوطلبان آزاد) باید در آزمون دروسی که نهایی هستند شرکت کنند.

برنامه امتحانات نهایی دی‌ماه ۹۹-۹۸ را از اینجا مشاهده کنید.

دفترسلامت وتندرستی وزارت آموزش و پرورش توصیه‌های تغذیه‌ای برای دانش آموزان در زمان امتحانات دارد:

نحوه تغذیه در زمان امتحانات نقش مهمی در کارایی وعملکرد مغز دارد. در زمان امتحانات معمولا دانش آموزان دچار اضطراب و استرس می شوند. دراثر اضطراب واسترس میزان ترشح هورمون آدرنالین وکورتیزول دربدن افزایش می‌یابد که به بدن کمک می‌کند انرژی بیشتری برای مقابله با شرایط استرس داشته باشد.

با رعایت نکاتی در تغذیه روزانه می‌توان از استرس واضطراب پیشگیری کرد.

- مصرف مواد غذایی کافئین دار را محدود کنید. چای وقهوه و حتی برخی شکلات‌ها دارای کافئین هستند. کافئین اگر چه در کوتاه مدت سبب بیداری و تمرکز حواس می‌شود، اما مصرف زیاد آن در بلند مدت باعث برهم خوردن تمرکز حواس و حتی کاهش یادگیری و در نتیجه افزایش استرس و اضطراب در فرد می‌شود.

- آبمیوه‌های صنعتی نیز به دلیل داشتن شکر و مواد افزودنی مناسب نیستند. آبمیوه‌های صنعتی و نوشیدنی‌های شیرین به این دلیل که انرژی زیادی را یک جا تخلیه و آزاد می‌کنند، استرس زا هستند. مصرف آبمیوه طبیعی وتازه که در منزل تهیه می‌شود مناسب است.

- مصرف روزانه دو تا سه واحد از گروه شیر و مواد لبنی (ماست، پنیر) که حاوی ویتامین‌های گروه "ب " بخصوص ویتامین ب۲، ب ۱۲ هستند و هم چنین مصرف روزانه پنج تا سه واحد از سبزی‌ها و دو تا چهار واحد از گروه میوه‌ها به نشاط دانش آموز کمک می‌کند.

- مصرف آب، شیر و لبنیات تسکین بخش هستند و می‌توانند در کاهش استرس دانش آموزان موثر باشند. دانش آموزان بهتر است در موقع امتحان و استرس، از غذاهای سبک وزود هضم و غذاهایی که انرژی‌شان به مرور آزاد می‌شود، استفاده کنند. غلات و موادی حاوی کربوهیدرات‌های پیچیده که حاوی فیبر بیشتری هستند از جمله نان‌های سبوس‌دار مثل نان سنگک و نان جو یافت می‌شود سبب کاهش استرس در افراد می‌شود.

- در ایام امتحانات نباید وعده‌های غذایی را حذف کرد، به خصوص صبحانه در کنترل استرس نقشی اساسی دارد، زیرا در هنگام صبح، میزان ترشح کورتیزول به بیشترین حد خود می رسد و صبحانه سبب کنترل استرس می‌شود.

- توصیه می‌شود درایام امتحانات از مصرف غذاهای چرب وشور بخصوص فست فودها خودداری شود، زیرا غذاهای چرب و شور دیرتر هضم می‌شوند و در شرایط استرس‌زا مانند ایام امتحانات، در کارکرد دستگاه گوارش اختلالاتی مانند ا سوءهاضمه و تهوع ایجاد می‌کنند. خوردن غذای چرب و سنگین قبل از امتحان موجب خواب آلودگی در جلسه امتحان می‌شود. .

- مصرف انواع مغزها به دلیل اینکه حاوی اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ وامگا ۶ و بسیاری از املاح معدنی مثل آهن و روی هستند به یادگیری و تمرکز حواس کمک می‌کنند. به عنوان میان وعده در ایام امتحانات توصیه می شود از انواع مغزها استفاده شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟