فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

حمله نتانیاهو به دیوان کیفری بین‌المللی

نخست وزیر رژیم صهیونیستی به دنبال تصمیم اخیر دادستان دیوان کیفری بین‌المللی برای تحقیقات کامل درباره جنایت‌های جنگی این رژیم در اراضی فلسطین، به این نهاد بین‌المللی حمله کرد.
کد خبر: ۹۴۵۹۲۶
|
۰۱ دی ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۱ 22 December 2019
|
4129 بازدید

نخست وزیر رژیم صهیونیستی به دنبال تصمیم اخیر دادستان دیوان کیفری بین‌المللی برای تحقیقات کامل درباره جنایت‌های جنگی این رژیم در اراضی فلسطین، به این نهاد بین‌المللی حمله کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، اخیرا فاتو بنسودا، دادستان دیوان کیفری بین‌المللی اعلام کرد، قصد دارد تحقیقات کاملی درباره جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی در نوار غزه و کرانه باختری انجام دهد.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز(یکشنبه) خطاب به وزرای کابینه‌اش در نشستی مدعی شد، دیوان کیفری بین‌المللی "تبدیل به سلاحی در جنگ سیاسی علیه اسرائیل شده است".

نخست وزیر اسرائیل در ادامه این ادعاهایش گفت: "آیا آنها دارند ایران، ترکیه یا سوریه را متهم می‌کنند؟ خیر. آنها دارند علیه اسرائیل که تنها دموکراسی در خاورمیانه است طرح اتهام می‌کنند. این یک ریاکاری وحشتناک است."

او گفت، تصمیم فاتو بنسودا برای گشایش تحقیقات علیه جنایات جنگی رژیم صهیونیستی "متناقض با حقایق تاریخی" و "ضد حق یهودیان برای سکونت در سرزمین یهود" است.

او افزود: "تبدیل کردن حقیقت سکونت یهودی‌ها در اراضی خود به یک جنایت جنگی، گفته‌ای به طرزی غیرقابل تصور پوچ است."

به ادعای نتانیاهو، دیوان کیفری بین‌المللی نباید شکایتهای فلسطینی‌ها را می پذیرفت چون این دادگاه تنها اختیار رسیدگی به پرونده‌هایی را دارد که دست کم یکی از طرفهای آن "منشور رُم" را امضا کرده باشد.

همچنین دنی دانون، سفیر اسرائیل در سازمان ملل نیز مدعی شد تصمیم اخیر دیوان کیفری بین‌المللی اقدامی در راستای "تروریسم دیپلماتیک" است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟