کرونا فرمانده ارشد رژیم صهیونیستی را قرنطینه کرد

رسانه‌های رژیم صهیونیستی سه‌شنبه شب گزارش دادند که رییس بخش عملیات ارتش این رژیم بر اثر ابتلا به بیماری کرونا قرنطینه شده است.
کد خبر: ۹۶۳۵۷۲
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۵ 04 March 2020
|
7497 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی، ژنرال "هارون حلیفا" رییس شعبه عملیات ارتش رژیم صهیونیستی پس از بازگشت از سفر به ایتالیا قرنطینه شده است.

براساس این گزارش، وی در بیمارستان "شیبا بتل هشومیر" در شهر تل‌آویو که مخصوص نگه‌داری افراد مبتلا به کروناست، قرنطینه شده است.

در همین حال وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی سه‌شنبه شب اعلام کرد که سه نفر دیگر در فلسطین اشغالی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

با احتساب این افراد، شمار مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ به ۱۵ نفر رسید.

قرنطینه شدن این فرمانده ارشد صهیونیستی پس از بازگشت از ایتالیا پس از آن صورت می‌گیرد که این کشور به کانون صادرات بیماران کرونایی در اروپا تبدیل شده است.

براساس تازه‌ترین گزارش مقام‌های بهداشتی این کشور شمار مبتلایان در ۲۴ ساعت گذشته به کرونا رشد زیادی داشته و به ۲ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده است.

همچنین شمار جان‌باختگان ایتالیا نیز در این مدت به ۷۹ نفر افزایش یافت.

این درحالی است که روز دوشنبه شمار مبتلایان در این کشور ۲ هزار و ۳۶ نفر و شمار جان‌باختگان ۵۲ نفر اعلام شده بود.

براساس گزارش رسانه‌های ایتالیایی، ویروس کرونای جدید موسوم به "کووید-۱۹" تاکنون ۱۹ استان ایتالیا را آلوده کرده است.

آخرین گزارش‌ها حاکی است که تاکنون ۹۲ هزار و ۸۵۶ نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شده و ۳ هزار و ۱۶۸ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت