فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر
آیا در کار براتی دخالت می کنند؟

اقدام مهم فدراسیون‌ایران دراصلاح اساسنامه طبق‌نظر فیفا

ریاست این کمیته تعیین کننده فدراسیون فوتبال ایران را احمدرضا براتی چهره برجسته حقوقی فوتبال ایران در کنفدراسیون فوتبال آسیا برعهده دارد. براتی در حال حاضر نایب رییس نهاد تعیین صلاحیت ای اف سی نیز محسوب می شود.
کد خبر: ۹۶۵۸۵۵
|
۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۹ 14 March 2020
|
8634 بازدید
|
۲

سخنگوی فدراسیون فوتبال گفت: کمیته حقوقی و تدوین مقررات فدراسیون فوتبال مسوولیت اصلاح اساسنامه فدراسیون را برعهده دارد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، امیرمهدی علوی، سخنگوی فدراسیون فوتبال عنوان کرد:کمیته حقوقی و تدوین مقررات فدراسیون فوتبال مسوولیت اصلاح اساسنامه فدراسیون را برعهده دارد. 

کوشا خودرو بین متن خبر

وی افزود: بسیاری از امور مربوط به اصلاح اساسنامه در کمیته حقوقی و تدوین مقررات انجام شده است. بر این اساس،موارد باقیمانده جهت نهایی شدن فرآیند اصلاح اساسنامه در اسرع وقت توسط این کمیته انجام خواهد شد.

اقدام مهم فدراسیون‌ایران دراصلاح اساسنامه طبق‌نظر فیفا

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

گفتنی است ریاست این کمیته تعیین کننده فدراسیون فوتبال ایران را احمدرضا براتی چهره برجسته حقوقی فوتبال ایران در کنفدراسیون فوتبال آسیا برعهده دارد که اگر در کار وی دخالت نشود، اساسنامه سازنده ای تدوین و حاکم خواهد شد. براتی در حال حاضر نایب رییس نهاد تعیین صلاحیت ای اف سی نیز محسوب می شود. با انتخاب براتی می توان تا حدود بسیار زیادی نسبت به پذیرش اصلاحات اساسنامه از سوی فیفا امید داشت.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
کوشا خودرو پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
خوب کفاشیان چی شد . مقام بالاتر رفت
h
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
اول باید کل فدراسیون از حقوقی و غیره گرفته تا مدیران ارشدش تعلیق و به اموال خودشون و زدیکانشون رسیدگی بشه تا این پولهایی که رفته معلوم بشه.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟