فوری اقدام کنید؛ خطر نابودی ۵۰ میلیون شغل

شورای جهانی سفر و گردشگری با اعلام این هشدار که اقتصاد جهانی با تهدید حیاتی روبه‌رو است، در نامه‌ای سرگشاده از رهبران جهان، دولت‌ها و حکومت‌ها خواست برای نجات ۵۰ میلیون شغل که در خطر نابودی قرار گفته است، اقدام عاجل و فوری انجام دهند.
کد خبر: ۹۷۰۷۳۹
|
۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۲ 07 April 2020
|
14954 بازدید
|
۵

به گزارش  تابناک به نقل از ایسنا، در نامه سرگشاده «گلوریا گوارا» ـ رییس شورای جهانی سفر و گردشگری (WTTC) ـ آمده است: «هیچکس نمی‌تواند انکار کند ما هم اکنون در یک وضعیت ناشناخته قرار داریم، همه‌گیری ویروس کرونا به این معنی است که دنیا با یک تهدید در جبهه‌های متعددی که توقع آن در شرایط صلح نمی‌رفت، روبه‌رو شده است. بخش سفر و گردشگری هم به صورت خاصی با این تهدید روبه‌رو است. پیش‌بینی می‌کنیم حدود ۵۰ میلیون شغل در سراسر دنیا در خطر و ریسک قرار گرفته است. بی‌پرده بگوییم بخش سفر و گردشگری در مبارزه‌ای برای بقای خود درگیر است.

گردشگری استحکام اقتصادهای سراسر دنیا است، برآورده‌کننده نقدینگی لازم و سرمایه‌گذاری خارجی، تولیدکننده کار و فعال کننده بخش های مختلف اقتصادی است. آمارهای شورای جهانی سفر و گردشگری نشان‌دهنده این است که گردشگری ۱۰.۴ درصد رشد ناخالص ملی در جهان را دربرگرفته و ۳۲۰ میلیون نفر شغل ایجاد می‌کند و مسؤول ایجاد یک از هر پنج شغل جدید است و برای هشت سال متوالی، در رشد اقتصادی جهانی گوی سبقت را از سایرین ربوده است.

بدون سفر و گردشگری، اقتصادهای جهانی با تهدید حیاتی روبه‌رو هستند.

برای مقابله با چنین تهدیدی، شورای جهانی سفر و گردشگری که نمایندگی سفر و گردشگری بخش خصوصی جهان را به عهده دارد، از تمام دولت ها و حکومت ها تقاضا دارد به ادامه بقای این بخش عاجلانه کمک کنند.

ما با بحرانی شغلی مواجهیم، نه آینده، بلکه همین حالا. هرگونه تعللی به قیمت از دست رفتن میلیون‌ها شغل منجر خواهد شد و ضرر جهانی غیرقابل تصوری به همراه خواهد داشت.

الان هنگام عمل است. ما سه تدبیر حیاتی را پیشنهاد می‌کنیم که در کنار جبران خسران سرمایه می‌تواند حیات میلیون‌ها انسان که وابسته به صنعت سفر و گردشگری هستند را نجات دهد تا بتوانند امرار معاش کنند و رفاه نسبی در هفته ها و ماه های پر فراز و نشیب پیش رو داشته باشند:

۱ . برای حفظ درآمد مالی در شرایط سخت اقتصادی میلیون ها شاغل در این صنعت، باید کمک مالی شود.

۲ . دولت ها باید وام های فوری و نامحدود بدون بهره را برای شرکت های سفر و گردشگری اختصاص دهند تا میلیون ها شرکت بازرگانی کوچک و متوسط را از متلاشی شدن و نابودی نجات داد.

۳ . تمام مالیات های دولتی، بدهی ها و معوقات مالی باید از روی بخش گردشگری بلافاصله و حداقل تا دوازده ماه آینده برداشته شود.

شرکت های گردشگری، تلاش خود برای حفظ نیروی انسانی به کار بگیرند. با کمک یکدیگر و این تدابیر می توان این بخش را که در ورطه نابودی قرار گرفته است نجات دهیم.

ما از کل جهان تقاضا داریم تا اقدام عاجل و فوری انجام دهد تا این بحران جهانی سلامت به یک فاجعه اقتصادی سراسری تبدیل نشود. اقدام نکردن در شرایط کنونی یک انتخاب و عمل نیست. ما عاجزانه از هر دولت و حکومتی تقاضا داریم تا هم اکنون اقدامات جدی و قاطعانه به عمل آورد تا بخش سفر و گردشگری که امرار معاش ۳۲۰ میلیون انسان به آن وابسته است، حفظ و نگهبانی کند.»

سازمان جهانی گردشگری نیز چندی پیش با انتشار گزارشی پیش‌بینی کرد این صنعت بر اثر بحران شیوع ویروس کرونا می‌تواند با کاهش ۲۰ تا ۳۰ درصدی سفر در سال ۲۰۲۰ و بازگشت آمار سفر به هفت سال پیش، مواجه شود. این سازمان زیان ویروس کرونا را به صنعت گردشگری فعلا ۲۹۰ تا ۴۴۰ میلیارد دلار برآورد کرده است.

«زوراب پولولیکاشویلی» ـ رییس سازمان جهانی گردشگری ـ نیز گفته است: گردشگری یکی از بخش‌های اقتصادی است که بیشترین آسیب را از این ویروس دیده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۹
چرا شلوغش می کنین دو ماه صبر کنین بعد مطمئن باشین صنعت گردشگری تلافی این دو ماه رو در میاره ...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۹
خواب از بین بره مگه چطور میشه ، مردم دنیا دارن با مرگ دست وپنجه نرم میکنن ، شما نگران صنعت گردشگری هستید .. وامهای نامحدود !! برای شرکتهای گردشگری ؟؟ لااقل بگید وامهای نامحدود برای بهداشت ، درمان ، تجهیزات پزشکی تا مردم خوب شوند بتونن برن گردش
م
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۹
اگرصنعت گردشگری به همین منوال تاثیرازکرونا ره همچنان درگیرش باشد..دراینده ای نه چندان دور..خیلی از کشورها...که ازین صنعت..مرتفع و سیرشده بودند و بدمستی میکردند..سرجایشان خواهند نشست...ما با داشتن نفت و گاز..و معادن بسیار و متنوع...بازم مردم فقیرو گرسنه هستند..چطورهست که کشورهایی که اینها را ندارند ولی شهروندانشون زندگی لاکچری دارند؟ یا انها خیلی کاردان هستندیا ما چیزی ازاقتصادنمیدانیم..اینهم ازعجایبه روزگارهست..که ما باداشتن اینهمه ثروت..همیشه بدبختیم..قبل ازکرونا هم بدبخت بودیم...به امید زندگی بهتربرای هموطنان و حل شدن این مشکلات..ما لایق بهترین ها هستیم..به امید خدا.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۹
تا آن زمانی که سودهای میلیاردی می کردید صداتون در نمیاومد. حالا میتوانید یه چند ماههم پولها و سودها را از داخل بالش بیرون کشیده و خرج نمایید. قرار نیستکه بیت المال را در هنگام ضرر به شماها بخشش کنند. موقع سوددهی کجا بودین پس؟ در عشق و حال در ویلاهای لاکچری.
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۹
گردشگری اینقدر مهمه، اما متاسفانه مسوولان ما پشتشون به پول نفته و توریسم اهمیتی براشون نداره
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟