تلاش ۱۵۰ هزار پلیس برای اجرای فاصله گذاری اجتماعی

فرمانده ناجا از تلاش شبانه روزی ۱۵۰ هزار نفر از پرسنل پلیس در طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در جاده ها، مبادی ورودی و خروجی شهر‌ها و کنترل اصناف خبر داد.
کد خبر: ۹۷۱۸۲۰
|
۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۲:۱۱ 12 April 2020
|
5495 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی در برنامه نگاه یک به تشریح عملکرد ناجا در نوروز، طرح فاصله گذاری اجتماعی و مقابله با کرونا و اولویت‌های پلیس در سال جاری پرداخت.

فرمانده نیروی انتظامی با تبریک میلاد حضرت مهدی (عج) به اقدامات ناجا پرداخت و اظهار داشت: سال گذشته سال پر حادثه‌ای بود؛ البته مناسبت‌ها یی همچون رحلت امام، اربعین، روز قدس و... جزو برنامه‌های روتین نیروی انتظامی بوده و امنیت ان‌ها را تامین می‌کنیم.

فرمانده نیروی انتظامی به اتفاقات سال گذشته اشاره و اظهار داشت:در ابتدای سال با سیل مواجه بودیم که چندین استان آسیب رساند؛ چون همکاران بنده در آمادگی صددرصدی بودند توانستند اطلاع رسانی، خدمت رسانی و امدادرسانی داشته و نقش خود را به خوبی ایفا کند چرا که هر ساله قرارگاه نوروزی از ۲۵ اسفند تا نیمه فروردین ماه برقرار است.

وی به مراسم تشییع شهید سرلشکر قاسم سلیمانی اشاره و اعلام کرد: از جمله اتفاقات دیگر در سال گذشته شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی بود که شهادت ایشان خسارت بزرگی برای ما بود و ده‌ها میلیون نفر برای تشییع باشکوه ایشان شرکت کردند و عظمت و افتخاری برای کشور بود و نشان داد که مردم با ارزش‌های انقلاب همراه هستند و شهدا را ارج می‌نهند.

وی افزود: تامین امنیت در شهر‌هایی که مراسم تشییع شهید سلیمانی برگزار شد به عهده ناجا بود همچنین در بیشتر شهر‌ها نیز مراسم عزاداری به صورت خودجوش برگزار شد و همکاران ما با کمال افتخار تامین امنیت و نظم آن‌ها را به عهده داشتند.

فرمانده نیروی انتظامی به حادثه آبان ماه و تحرکاتی که به دلیل افزایش قیمت بنزین به وقوع پیوست پرداخت و گفت:ناجا به خوبی از این قضیه را مدیریت کرد و با کمک بقیه دستگاه‌ها صف مردم از صف اشرار جدا شد.

وی به حادثه سقوط هواپیما و اتفاقات بعدی آن، ایام الله دهه فجر و همچنین انتخابات اشاره کرد و گفت:در قضیه انتخابات که در کمال امنیت برگزار شد ۲۵۰ هزار نفر مسئولیت تامین امنیت را به عهده داشتند البته بسیج هم در این زمینه همراهی کرد، اما مسوولیت به عهده ناجا بود.

فرمانده نیروی انتظامی به مراسم اربعین پرداخت و گفت: ۷۰۰ هزار کارت موقت برای عبور زوار تهیه و در اختیار ان‌ها قرار دادیم.

وی افزود سال گذشته سالی پر کار با حوادث نگران کننده و هم افتخارات بزرگ بوده است.

فرمانده نیروی انتظامی به مرز خطر بودن ماموران ناجا در مواجهه با ویروس کرونا اشاره و تصریح کرد بعد از کادر پزشکی ناجا در خط مقدم پیشگیری و اقدامات در این زمینه است

سردار اشتری به اجرای طرح هوشمندسازی در ناجا پرداخت و گفت: در بحث هوشمندسازی پلیس و استفاده از هوش مصنوعی کار را شروع کردیم البته از صفر شروع نکردیم و از قبل هم در ناجا اقداماتی انجام شده؛ برای هوشمندسازی باید کارکنان هم بتوانند این خدمات را ارائه بدهند و هم به فکر زیرساخت‌ها باشیم؛ در حوزه‌های مختلف کار خود شده؛ هم اکنون حدود ۴۰ درصد کار هوشمندسازی را پیش برده‌ایم و امیدواریم تا یک سال آینده بتوانیم این طرح را کامل کنیم.
وی افزود: به عنوان مثال برای تعویض پلاک در این ایام کرونایی کار‌ها را الکترونیکی کردیم و افراد تنها یک روز برای کار‌های نهایی به مرکز مراجعه می‌کردند.

سردار اشتری به دست‌افزار‌هایی که در اختیار پلیس راهور قرار گرفته پرداخت و گفت: با دست افزار‌ها پلیس آنلاین کروکی می‌کشد و برای بیمه و دیگر جا‌ها ارسال می‌کند و طرفیت تصادف را همان لحظه مرخص می‌کند البته این طرح فعلاً در پایتخت اجرایی شده و ان شاء الله تا پایان سال در استان‌های دیگر هم اجرایی می‌شود.

فرمانده ناجا تصریح کرد: موضوع دیگری که به هوشمندسازی ناجا ارتباط دارد بحث سرقت است که اپلیکیشنی طراحی می‌شود که فرد با کدملی می‌تواند در لحظه سرقت را به پلیس اعلام کند، همچنین بحث ترخیص خودرو و موارد دیگر هم در دستور کار ماست.


وی گفت: در سال گذشته ۷۰ میلیون خدمت به مردم ارائه شد، ۶ میلیون گواهینامه صادر و یک و نیم میلیون اثرانگشت در ناجا ثبت شده است، اگر این خدمات به صورت هوشمند ارائه شود در وقت مردم صرفه جویی می‌شود.

فرمانده نیروی انتظامی در ادامه به راه اندازی پلیس امنیت اقتصادی اشاره و تصریح کرد: از اول سال ۹۸ رسماً پلیس امنیت اقتصادی راه اندازی شد؛ این پلیس در پیشگیری از جرایم حوزه اقتصادی کمک کرده و می‌تواند اقتصاد کشور را رونق ببخشد.

وی افزود: به نظر می‌رسد پلیس امنیت اقتصادی بتواند در اجرا و عملی شدن شعار سال موثر عمل کند؛ پیشگیری از جرم، ارائه راهکار‌های بهتر و تامین امنیت کسانی که در حوزه اقتصادی کار می‌کنند از جمله مواردی است که به واسطه پلیس امنیت اقتصادی می‌تواند تامین شود.

سردار اشتری افزود: در بحث تولید، وجود امنیت مهم است؛ همچنین حضور این پلیس می‌تواند در جلوگیری از قاچاق، سیاست‌گذاری و هدایت ناجا برای جلوگیری از قاچاق کالا و ارز موثر باشد.

فرمانده نیروی انتظامی به حضور پلیس در ۱۲ گمرک اشاره و تصریح کرد:برای نظارت بهتر و کامل‌تر باید تجهیزات کامل و دسترسی به سامانه‌ها و بانک‌های اطلاعاتی وجود داشته باشد.

وی گفت: بنا داریم تا پایان سال در اکثر گمرکات حضور داشته و بر ورود و خروج کالا نظارت داشته باشیم؛ هم اکنون حدود ۵۰ درصد سامانه‌ها در اختیار پلیس است، ولی تجهیزات کنترلی نداریم.

فرمانده نیروی انتظامی تصریح کرد: هم اکنون بیش از ۴۰ درصد اطلاعات لازم و بانک‌های اطلاعاتی در دسترس پلیس نیست؛ همچنین تجهیزات و اقلامی که بتوانیم کنترل کنیم را نداریم. اگر کنترل در داخل گمرکات به خوبی انجام شود نیازی به کنترل در بیرون و انبار‌ها نیست؛ اگرچه بخشی از مبادی دیگر وارد می‌شود.

فرمانده نیروی انتظامی به مبحث اعتبارات و بودجه مورد نیاز نیروی انتظامی پرداخت و گفت: اگر اعتبارات و بودجه افزایش پیدا کند و تجهیزات به روز باشد برای خود پلیس نیست برای خدمت به مردم است و باید گفت: پلیس جمهوری اسلامی نیازمندیش به مراتب از سازمان‌های دیگر بیشتر است چرا که هر چه بیشتر تقویت شود نیاز مردم را تامین می‌کند و بار‌ها گفته ایم که باید بهترین امکانات، تجهیزات و لباس برای پلیس باشد.

سردار اشتری به مبحث جرایم پرداخت و گفت: جرایم در تمام دنیا رو به افزایش است و به تبع آن در کشور ما نیز جرایم وجود داشته و افزایش پیدا می‌کند؛ همچنین در بحث خودرو و سفر نیز ما شاهد افزایش هر ساله سفر و خودرو بودیم که در ایام اخیر به خاطر کرونا متوقف شد.

فرمانده نیروی انتظامی به کاهش ۶۰ درصدی سفر از ۲۵ اسفند تا ۱۸ فروردین پرداخت و گفت: بیش از ۶۵ درصد کاهش جان باختگان جاده‌ای را شاهد بودیم یعنی ۶۰۰ نفر کمتر کشته شدند.

وی به تجهیزات و امکانات پلیس دنیا اشاره کرد و گفت: پلیس دنیا با تجهیزات و امکانات کار می‌کند، اما پلیس ایران با عشق و روحیه جهادی کار کرده و خلا تجهیزات را با روحیه پر می‌کند.

سردار اشتری به برقراری ۳۵ میلیون تماس با پلیس ۱۱۰ اشاره و اعلام کرد: ۶۸ درصد تماس‌ها مأموریتی شد و حدود ۳۰ درصد نیز توضیح دادند و دو تا سه درصد اشتباه بود.

وی گفت: مردم به پلیس اعتماد دارند و این سرمایه ماست و نمی‌گذاریم که کمبود‌ها در خدمت به مردم خللی ایجاد کند البته ما دست برنمی داریم و پیگیریم تا خلاء‌ها را پر کنیم.

فرمانده ناجا در ادامه به مساله کرونا پرداخت و گفت: متاسفانه تعدادی از همکاران ما جان خود را از دست دادند؛ ناجا مثل پرستاران در معرض آسیب بوده و ماموران ما در خیابان‌ها و مراکز حضور فعال دارند؛ البته در بیمارستان‌ها افراد خود را آماده می‌کنند، اما در پلیس این گونه نیست و متاسفانه تعدادی از همکاران به رحمت خدا رفتند.

وی گفت: از همان روز اول که موضوع ویروس کرونا مطرح شد ناجا برای ارائه خدمت وارد شد و بعد از آن که مقام معظم رهبری به نیرو‌های مسلح دستور دادند ناجا هم در کنار سایر نیرو‌های مسلح در قرارگاه امام رضا بود.

سردار اشتری گفت: ۹ بیمارستان و ۵۰ مرکز بهداری و کلینیک ما آماده پذیرایی بیماران بوده و هست؛ بیمار فرقی ندارد چه کسی است؟ از خانواده ناجا است یا فردی عادی؛ اگرچه به کارکنان و خانواده‌هایشان تعهد داریم، اما گفتیم بیمارستان‌ها برای عموم است.

سردار اشتری اعلام کرد:۳۲ هزار و ۵۰۰ نفر مبتلا یا مشکوک به مراکز درمانی ناجا مراجعه کرده و غربالگری شدند. حدود دو هزار و ۸۰۰ نفر بستری شدند که زمان بستری شان از نصف روز تا روز‌های طولانی بود.

وی افزود: حدود ۵۰۰ نفر ایام بیشتری را در بیمارستان سپری کردند و هم اکنون ۱۶۰ نفر بستری هستند؛ مابقی بهبود پیدا کرده و تعدادی هم فوت کردند.

این مقام ارشد انتظامی به ورود ناجا برای ضدعفونی معابرپرداخت و گفت::دستگاه‌های آب‌پاش یگان ویژه برای ضدعفونی معابر به میدان آمدند و مردم با دیدن تجهیزات یگان ویژه احساس علاقه به یگان ویژه پیدا کردند؛ در این راستا بیش از ۷۰۰ نقطه در شهر‌های مختلف ضدعفونی شد و همچنین با اشراف اطلاعاتی و سامانه‌های مردمی توانستیم در ارتباط با احتکار دستکش، ماسک و مواد ضد عفونی وارد عمل شده و ۳۰ هزار انبار و داروخانه را بازدید کنیم که در این میان، ۳۰۰۰ واحد پلمپ شد و کشفیات نیز با هماهنگی وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی تقسیم شد.

وی به تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی در این ایام اشاره و تصریح کرد: در این راستا پلیس فتا با بیش از ۱۳۶۵ مورد برخوردکرد؛ ۳۶۵ نفر دستگیر و مابقی احضار و به تعدادی نیز تلفنی تذکر داده شد؛ با این اقدامات ۹۰ درصد تاثیر داشت؛ باید گفت: متاسفانه یک سری از خارج یا داخل کشور مردم را نگران می‌کردند.

وی به مسئولیت عملیاتی کردن فاصله گذاری اجتماعی توسط پلیس پرداخت و گفت: عملیاتی کردن طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در جاده‌ها، مبادی ورودی و خروجی و همچنین کنترل اصناف مسئولیت عظیمی است؛ هم اکنون ۱۵۰ هزار نفر مامور پلیس در حال تلاش شبانه روزی هستند.

وی به عملکرد پلیس در ۱۳ فروردین اشاره و بیان داشت: وقتی مقتدرانه اعلام شد که تفرجگاه‌ها و پارک‌ها بسته است و کسی حق ندارد وارد شود مردم هم نیامده و همکاری کردند؛ البته مأموران ما از ساعت ۴:۴۵ بامداد سیزدهم فروردین حضور داشتند و اگر هم افرادی می‌آمدند و حضور پلیس را می‌دیدند اصرار نکرده و خود برمی گشتند.

سردار اشتری در مورد تخلف اصناف گفت: ابتدا از طریق اصناف به آن‌ها تذکر داده می‌شود اگر توجه نکنند با هماهنگی دستگاه قضایی صنف مذکور پلمب می‌شود.

وی در خصوص آمار تردد‌ها اعلام کرد: امسال نسبت به سال گذشته تردد کمتری را شاهد بودیم ولیکن تا روز سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم فروردین پیک خوبی را برای عدم حضور داشتیم، اما بعد از آن ۲۰ _۳۰ و تا ۶۰ درصد افزایش تردد نسبت به روز‌های ماقبل خود در فروردین ماه را شاهد بودیم.

فرمانده نیروی انتظامی به مبحث سلامت کارکنان ناجا پرداخت و گفت: مسؤولیت تضمین سلامت مأموری که در چهارراه حضور دارد یا در کلانتری کار می‌کند با ماست؛ تمام مکان‌ها را ضدعفونی کرده و اقدامات اولیه را انجام داده‌ایم؛ اقلامی مثل ماسک، دستکش و مواد ضد عفونی را نیز برای مأموران‌مان تهیه کرده‌ایم تا سلامت آن‌ها تأمین شود.

سردار اشتری در مورد آزادسازی معتادان گفت: برخی از این معتادان دوره سه‌ماهه درمانی را طی کرده و باید طبق قانون آزادشان می‌کردیم البته به دنبال این هستیم این مدت را افزایش داده و فرد معتاد را تازمانی که این بیماری از بدنش کامل خارج شود نگهداری کنیم.

وی گفت: پلیس آمادگی دارد هر زمانی که اعلام شود تمامی معتادان را جمع آوری کند.

سردار اشتری در انتها از همکاری تک‌تک مردم، هدایت‌های مقام معظم رهبری و تلاش شبانه‌روزی و جهادی مأموران ناجا تقدیر و تشکر کرد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
به نظر شما چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز خواهد شد؟