رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

حمله عناصر داعش به یک پایگاه نظامی در غرب عراق

یک افسر ارتش عراق از کشته و زخمی شدن چند نظامی عراقی به دنبال حمله عناصر داعش به یک پایگاه نظامی در استان الانبار عراق خبر داد.
کد خبر: ۹۷۲۵۸۲
|
۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۹ 15 April 2020
|
12530 بازدید
                              حمله عناصر داعش به یک پایگاه نظامی در غرب عراق

 

به گزارش تابناک به نقل از فارس، یک افسر ارتش عراق، امروز (چهارشنبه)، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری «آناتولی» گزارش کرد که عناصر داعش، صبح امروز، به یک پایگاه نظامی در شرق استان «الانبار» (غرب عراق) حمله کردند که به دنبال این حمله یک سرباز کشته شده و دو تن دیگر زخمی شدند.

کوشا خودرو بین متن خبر

این منبع نظامی که خواست نامش فاش نشود در این ارتباط گفت: «سازمان تروریستی داعش در ساعات اولیه صبح امروز به پایگاه دسته اول از هنگ اول تیپ چهل لشکر دهم ارتش عراق در «جزیره الکرمه» (شمال شهر کرمه و سیزده کیلومتری شرق الفلوجه) حمله کردند».

به گزارش این منع نظامی عناصر داعش در این حمله از اسلحه سنگین و نیمه سنگین استفاده می‌کردند که به دنبال این اقدام، سه سرباز عراقی قربانی شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

این منبع نظامی همچنین گزارش کرد که نیروهای داعش از صحرای میان استان الانبار و «صلاح الدین» آمده بودند که پس از مقاومت ارتش در برابر آنها پا به فرار گذاشتند.

در همین ارتباط، یک فرمانده الحشد الشعبی موقعیت هسته تروریست‌های داعش در استان «کرکوک» (شمال عراق) خبر داده بود

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
رایتل - موبایل - صفحه خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟