بازداشت ۳ نفر در لرستان بخاطر برگزاری مراسم

مسوول کمیته اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا در الیگودرز گفت: سه نفر در این شهرستان که در پی ایجاد تجمع و برپایی مراسم شادی و مراسم سالگرد متوفی بودند، دستگیر شدند.
کد خبر: ۹۷۲۹۳۶
|
۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۹ 17 April 2020
|
8861 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا حبیب جمشیدی روز جمعه در جمع خبرنگاران افزود: در پی برگزاری مراسم سالگرد در بخش ززوماهرو در روز‌های شیوع کرونا مداح مراسم که غیر بومی بود بدلیل بی‌توجهی به مقررات بهداشتی و به خطر افتادن سلامت مردم بازداشت شد.

وی همچنین گفت: در روستا‌های بخش ززوماهرو عده‌ای بدنبال مهیا نمودن جشن عروسی بودند که امروز در پی عدم تمکین به قانون پدر عروس و پدر داماد بازداشت شدند.

وی گفت:بر اساس مصوبه کمیته امنیتی بخش ززوماهرو تمامی بهورزان، دهیاران، فرماندهان پایگاه‌ها و شورا‌های اسلامی روستا‌ها موظفند در خصوص پیشگیری از برگزاری هرگونه مراسم اقدامات قانونی را معمول داشته و نسبت به اطلاع موضوع به رده‌های بالاتر اقدام نمایند.

الیگودرز در شرق لرستان قرار دارد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟