کویت تولید نفت را کاهش می‌دهد

شرکت ملی نفت کویت روز یکشنبه از آغاز کاهش تولید نفت این کشور با شروع ماه می (۱۲ اردیبهشت) خبر داد.
کد خبر: ۹۷۴۷۵۲
|
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۶ 27 April 2020
|
8225 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری رسمی کویت (کونا)، شرکت ملی نفت این کشور اعلام کرد که این تصمیم در راستای توافق اخیر اوپک پلاس برای ثبات در بازار نفت انجام می‌شود.

کویت همچنین بر حمایت کامل خود برای به ثمر نشستن توافق اوپک پلاس و در راستای منافع مشترک تمام کشورها و با هدف تعادل در بازارهای جهانی نفت تأکید کرد.

اقدام کویت پس از آن صورت می‌گیرد که در آخرین نشست اوپک پلاس که ۲۲ فروردین ماه برگزار شد، تصمیم گرفته شد، کشورهای نفتی برای جلوگیری از کاهش بی‌سابقه قیمت جهانی نفت و بهبود اوضاع اقتصادی به میزان ۱۰ میلیون بشکه معادل ۲۳ درصد از تولیدات خود را کاهش دهند؛ البته بر اساس این توافق، ایران، ونزوئلا و لیبی از این توافق مستثنی شدند.

در مجموع، تولید اوپک که در زمان حاضر ۲۶ میلیون و ۶۸۳ هزار بشکه در روز است، با کاهش بیش از ۶ میلیون بشکه‌ای به ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه در روز می‌رسد.

کشورهای غیر اوپکی حاضر در توافق نیز که ۱۷ میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه در روز تولید میکردند، حالا با این توافق حدود چهار میلیون بشکه از نفت خود را از بازار خارج میکنند و تولیدشان به ۱۳ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه خواهد رسید.

توافق قبلی کشورهای عضو اوپک و غیراوپک (موسوم به اوپک پلاس) برای کاهش عرضه نفت در اول آوریل (۱۳ فروردین) پایان یافت و عربستان و روسیه نتوانستند در مورد یک چارچوب جدید به توافق برسند.

پس از آن عربستان عصر روز ۱۴ فروردین خواستار نشست فوری اوپک پلاس شده بود.

دولت ریاض اعلام کرد که این نشست در راستای تلاش برای حمایت از اقتصاد جهانی و در پاسخ به درخواست رییس جمهوری آمریکا صورت گرفته است.

درخواست عربستان برای نشست فوری اوپک پلاس پس از آن روی داد که پیش از آن"دونالد ترامپ" رییس جمهوری آمریکا در خصوص شرایط جاری بازار نفت با "محمد بن سلمان" ولیعهد سعودی تلفنی گفت وگو کرده بود.

اوپک پلاس در حدود دو سال و نیم گذشته مکررا توافق خود برای کاهش یک و نیم میلیون بشکه‌ای خود را تمدید کرده بود.

به دنبال شیوع ویروس کرونا بازارهای نفت با کاهش شدید قیمت روبرو شدند زیرا کرونا تقاضای سوخت در سراسر جهان را بشدت کاهش داد و تقریباً حمل و نقل تجاری هوایی را در سرتاسر جهان فلج کرد. همچنین با اعمال قرنطینه و محدودیت‌های ضروری برای مقابله با کرونا، خانه‌نشین شدن مردم و تعطیلی مشاغل، مصرف بنزین و گازوئیل در سراسر دنیا کاهش یافت.

قیمت نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا دوشنبه گذشته برای تحویل در ماه می (۱۲ اردیبهشت) به منفی ۳۷ دلار و ۶۳ سنت در هربشکه سقوط کرده بود.

برخی از کارشناسان مسائل نفتی اعلام کردند که سقوط قیمت نفت موقتی و تنها مربوط به ماه می (اردیبهشت/ خرداد) است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟