با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان تهیه و پخت زولبیا و بامیه که ازشیرینیهای پر طرفدار دراین ماه هستند رونق بیشتری به خود میگیرد، همچنین امسال با وجود شیوع ویروس کرونا کارگاهها با رعایت پروتکلهای بهداشتی به پخت این شیرینی مشغول هستند./عکاس: پیمان حمیدی پور
کد خبر: ۹۷۵۸۱۷
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹ 02 May 2020
جدا هر جه خواستم بدون دقت ایرادی ببینم نشد دقت کدم میکروبی نیافتم کاش همان اول خوانده بودم که این شیرینی پزی از کارگاه هوی با رعایت پروتکل بهداشتی است یعنی همه دستکش داشتن ماسک داشتن و لباسها متحدالشکل منظم مرتب و فوقالعاده تمیز از میبینید جایی دستکش ندارند یا لباسها از شدت آلودگی قهوه ای سفیدابی هست یا تا مچ دست روغنی است و برق میزند همش فتوشاپه