حمله موشکی بوکوحرام درنیجریه ۲۰ کشته بر جا گذاشت

منابع خبری دوشنبه شب گزارش دادند؛ در حمله موشکی عناصر گروه تروریستی بوکوحرام به شمال شرق نیجریه ۲۰ غیرنظامی کشته و ۱۴ نفر دیگر زخمی شدند.
کد خبر: ۹۷۹۴۱۷
|
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۷:۳۴ 19 May 2020
|
5690 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری فرانسه، تروریست‌های بوکوحرام با موشک‌های کاتیوشا روستای «گاجیگانا» در استان برنو را هدف قرار دادند.

بر اساس این گزارش، مردم این روستا درحالی که آماده افطار بودن هدف حمله موشکی بوکوحرام قرار گرفتند.

نیجریه سال‌هاست که با گروه تروریستی بوکوحرام و حملات گاه و بیگاه این گروه به نیروهای دولتی و غیرنظامیان این کشور دست و پنجه نرم می‌کند.

گروه بوکوحرام از سال ۲۰۰۹ فعالیت‌های تروریستی خود را از منطقه‌ای در شمال شرقی نیجریه آغاز کرد و بتدریج دامنه فعالیت خود را به دیگر کشورهای آفریقایی از جمله به نیجر، چاد و کامرون گسترش داد.

به گزارش مرکز امور بشردوستانه سازمان ملل متحد، بر اثر عملیات تروریستی گروه بوکوحرام تا کنون بیش از ۳۰ هزار تن از مردم نیجریه کشته و حدود سه میلیون نفر آواره شده‌اند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟