شانس انتخاب دوباره ترامپ تنها ۲۰ درصد است

شبکه آمریکایی در گزارشی تحلیلی و با توجه به میزان رضایت از رئیس‌جمهور آمریکا در ماه کنونی و مقایسه آن با ۱۳ رئیس‌جمهور پیشین این کشور که برای دور دوم وارد رقابت‌های انتخاباتی شدند، شانس انتخاب دوباره وی را بسیار پایین دانست.
کد خبر: ۹۸۴۷۱۲
|
۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۱ 15 June 2020
|
16651 بازدید
|
۹

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، نظرسنجی ملی «گالوپ» که به تازگی انجام شد، نشان داد ۳۹ درصد مردم آمریکا از عملکرد «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس‌جمهور کشورشان رضایت دارند، این در حالی است که ۵۷ درصد از عملکرد وی ابراز نارضایتی کرده‌اند.

نتیجه این نظرسنجی، با میانگین نتایج نظرسنجی‌ها که نشان می‌دهد درصد رضایت از وی در بین بزرگسالان و همینطور رای‌دهندگان به طور خاص کمتر از ۴۰ درصد است، مطابقت دارد. اما هنوز ۵ ماه تا زمان انتخابات ریاست‌جمهوری باقیست که زمان زیادی برای تغییر نتیجه رقابت‌های انتخاباتی محسوب می‌شود. در واقع نتیجه رقابت تنگاتنگ در نظرسنجی‌ها گاهی به شکلی قابل توجه در روز انتخابات تغییر کرده است.

اما تاکنون میزان رضایت از هیچ رئیس‌جمهور آمریکا در ماه ژوئن (ماه کنونی) نسبت به روز انتخابات چندان دچار تغییر نشده است. با توجه به نتایج کنونی، به نظر می‌رسد میزان رضایت از رئیس‌جمهور آمریکا در انتخابات کمتر از ۵۰ درصد باشد و میزان رضایت خالص از وی (رضایت-نارضایتی) در زمان انتخابات منفی شود. این مسئله می‌تواند برای ترامپ دردسر بزرگی ایجاد کند، زیرا میزان رضایت با شانس انتخاباتی رابطه مستقیمی دارد.

تاکنون ۱۳ رئیس‌جمهور آمریکا برای دور دوم ریاست‌جمهوری رقابت کرده و در نتیجه از سال ۱۹۴۰ نام آن‌ها در نظرسنجی‌های قبل از انتخابات بوده است. میانگین نتایج نظرسنجی گالوپ درباره رضایت از عملکرد آن‌ها با میزان رضایت پیش‌بینی شده آن‌ها در روز انتخابات مقایسه شده است.

نتایج نشان داده به طور متوسط تنها ۳ درصد میزان رضایت تا روز انتخابات نسبت به نتایج نظرسنجی در ماه ژوئن افزایش داشته است. این بدان معناست که رضایت از ترامپ نهایتاً می‌تواند به حدود ۴۵ درصد برسد. میزان رضایت از ترامپ در انتخابت سال ۲۰۱۸ که وی کنترل مجلس نمایندگان را از دست داد و این مجلس به دست دموکرات‌ها افتاد، همین میزان بود.

میزان رضایت خالص هم همین روند را سیر می‌کند. میانگین افزایش این رتبه برای روسای‌جمهور پیشین ۶ درصد افزایش را تا روز انتخابات نشان داد. با توجه به این که این میزان برای ترامپ در حال حاضر منفی است، افزایش حدود ۶ درصدی، او را در روز انتخابات در رتبه ۷ تا ۱۰ قرار می‌دهد که باز هم نشان دهنده نتایجی است که در انتخابات میان‌دوره‌ای سال ۲۰۱۸ اتفاق افتاد.

به گزارش شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان»، از بین ۱۳ رئیس‌جمهوری که مورد بررسی قرار گرفتند، تنها در دو مورد میزان رضایت خالص از آن‌ها در ۵ ماه مانده تا انتخابات دچار تغییر زیادی شد و توانستند بیش از ۱۰ درصد آن را تغییر بدهند. ترامپ هم به چنین نتیجه‌ای نیاز دارد تا این شاخص را مثبت کند.

سرنوشت ترامپ در مقابل رقیب دموکراتش «جو بایدن»، معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا کاملاً به رتبه رضایت از وی بستگی ندارد، اما بسیار به آن وابسته است. بنابر آخرین نظرسنجی «سی‌ان‌ان/اس‌اس‌آراس»، بیش از ۹۰ درصد تاییدکنندگان ترامپ گفتند که به وی رای خواهند داد. بنابر همین نظرسنجی، بیش از ۹۰ درصد مخالفان وی هم گفتند که به بایدن رای خواهند داد.

ترامپ تنها ۲۰ درصد شانس پیروزی در انتخابات پیش‌رو را دارد

«نِیت سیلور»، آماردان و سردبیر بلاگ «فایو ترتی‌ایت» تخمین می‌زند رئیس‌جمهوری که میزان رضایت از وی در ماه ژوئن ۴۰ درصد است، تنها ۲۰ درصد شانس پیروزی در انتخابات پیش‌رو را دارد. تخمینی که با مدل‌های پیچیده‌تری که شاخص‌های زیادی را در نظر می‌گیرند، مطابقت دارد.

پیش از این «ان‌بی‌سی» گزارش داد در شرایطی که پنج ماه به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا باقی مانده، وضعیت رئیس‌جمهور آمریکا در نظرسنجی‌ها به وضعیت خطر رسیده است.

طبق این گزارش، میانگین عملکرد ترامپ در نظرسنجی «Real Clear Politics» به ۴۲ درصد رسیده که پایین‌ترین رقم از سال گذشته است. ترامپ به طور متوسط ۸ درصد از جو بایدن، نامزد حزب دموکرات عقب است.

ترامپ در سال ۲۰۱۶ نیز در نظرسنجی‌ها وضعیت چندان مناسبی نداشت، اما نتیجه نهایی انتخابات از پیروزی او حکایت داشت.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۴
انتشار یافته: ۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
100%
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
هر چی این رسانه ها میگن دقیقا برعکس میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
بیخودی وقت را تلف نکنید ترامپ بازهم رئیس جمهور منخب آمریکا است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
گیریم که اینطور باشد؟
سیاست خارجی امریکارا یک فردتعیین نمیکند
ایا اقدام جدیدکنگره امریکا دراعمال شدیدترین تحریمهای تاریخ برعلیه ایران راندیدید؟
فتاح
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
دولت فدرال امریکا وظیفه اش امنیت ملی وسیاست خارجی است وطبق قانون اساسی حق دخالت درامور داخلی ایالتها راندارد. یعنی اینکه کی درامریکا رییس جمهور میشود بیش از مردم خود امریکا درحال کشورهای دیگر موثر است بخصوص باقدرت بی بدیل نظامی سیاسی اقتصادی که تاثیرگذارترین کشورجهان درمعادلات جهانی است.
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
انتخابات امریکا شبیه انتخابات خبرگان ایران می ماند. امریکایی ها مجلس انتخاب کنندگان یا همان الکترال کالج را انتخاب می کنند و اعضای آن مجلس رپیس جمهور را انتخاب می کنند. مجلس انتخاب کنندگان 530 عضو دارد که بین ایالت ها تقسیم شده است. کاندیدایی که 270 رای مجلس انتخاب کنند گان را بتواند کسب کند ریس جمهور می شود. حالا ممکن است که این 270 نفر با تعداد رای کمتر ی از ما بقی اعضای این مجلس (268) نفر انتخاب شده باشند. این اتفاقی که بود که در سال 2000 و در سال 2016 اتفاق افتاد. به همین خاطر مهم این است که کدامیک یکی از کاندیداها می تواند 270 رای این مجلس را جمع کند. تقریبا 40 تا 45 درصد جامعه امریکا تحت هر شرایطی به وی رای خواهند داد. این 40 تا 45 درصد می تواند 270 رای را برای ترامپ جمع کند. تنها در صورتیکه مخالفین ترامپ همگی در انتخابات شرکت کنند و کسی قهر نکند و یا منشعب نشود امکان شکست ترامپ وجود دارد. در غیر اینصورت ترامپ برنده خواهد بود.
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
دوشنبه ۲۶ خرداد ساعت ۱۱:۲۵
دلار (اسکناس) ۱۸۲۰۰
دلار (حواله) ۱۸۶۰۰
سکه ۷۷۰۰۰۰۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
ترامپ قافیه را باخته و نتوانسته در مقابل تظاهرت کنندگان آمریکایی بر علیه تبعیض علیه سیاه پوستان ، حرفی برای گفتن داشته باشه و نتوانسته یک دیالوگی بین خودش ومردم معترض ایجاد کنه.اون انقدر مغروره که حاضر نشد مثل بایدن جلوی سیاهپوستان و مردم آمریکا زانو بزنه.نژادپرستی رو از پدرنژادپرستش به ارث برده و جلوی شیوع کرونا رو می توانست بگیره اما نه تنها با چین و اروپا همکاری نکرد بلکه گذاشت کرونا در امریکا صدهزار و اندی کشته بدهد.خصوصیات اخلاقی همان یک درصدی پولداری که عاشق خودش است نه مردمش.آمارهای دولتش غلط است و امریکا با رکود اقتصادی بعد از کرونا مواجه خواهد شد و در درگیری با ایران اجازه داد که ایران پایگاه الاسد را بزند و امریکاییها را بکشد و تا آخر عمر ناقص کند.اما جز هارت و پورت مردم امریکا چیزی ازش ندیدند.امیدوارم مردم امریکا اجازه ندهند این فرد نالایق برای بار دوم رییس جمهور شود که هم دنیا از دست می رود و هم امریکا.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
پس ظریف گفت بیش از 50 درصد
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟