در گفت‌وگوی یک اصلاح‌طلب با «تابناک» مطرح شد

افشای پاسخ روحانی به خاتمی درباره وزارت کشور و وزارتخانه‌های مهم! / مردم به امثال پزشکیان و عارف رأی نمی‌دهند/ موسوی خوئینی‌ها می‌گفت نمی‌گذارند کار کنم!

در بخشی از پاسخ جلیلی به نامه دبیر کل مجمع روحانیون مبارز ـ که خطاب به رهبری نوشته ـ آمده است: تفاوت نامه آقای موسوی خوئینی با نامه مرحوم بازرگان منزوی و بی‌مسئولیت آنجاست که در روز‌هایی این نامه را منتشر کرده که رفقا و مریدانش لااقل در دو قوه سکاندار بودند. مجلس تکرار پس از چهار سال تازه چند روزی است بارش را زمین گذاشت و دولت تکرار در هفتمین سال استقرار همچنان سر کار است...
کد خبر: ۹۸۹۰۷۳
|
۲۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۲ 10 July 2020
|
141953 بازدید
|
افشای پاسخ روحانی به خاتمی درباره وزارت کشور و وزارتخانه‌های مهم!/ مردم به امثال پزشکیان و عارف رأی نمی‌دهند/ موسوی خوئینی‌ها می‌گفت نمی‌گذارند کار کنم!

رئیس کمیسیون قضایی مجلس ششم درباره فعالیت‌ها و اقدامات انتخاباتی اصلاح طلبان و همچنین گزینه‌های مطرح این طیف برای سال ۱۴۰۰ گفت: اینکه بخواهیم مثلا پزشکیان را به عنوان اصلاح‌طلب به مردم قالب کنیم، خوب مردم رأی نمی‌دهند، چون پزشکیان اصلاح‌طلب نیست. مردم دیگر به امثال پزشکیان و عارف‌ها رأی نمی‌دهند.

به گزارش «تابناک»؛ هفتم تیرماه نامه‌ای از سوی «سیدمحمد موسوی خوئینی‌ها» دبیرکل مجمع روحانیون مبارز خطاب به مقام معظم رهبری در خصوص وضعیت کنونی جامعه از سوی رسانه‌ها منتشر شد که بدون هیچ گونه مسئولیت پذیری از سوی طیف و حزب متبوعش در سال‌هایی که مسئولیت بر عهده داشته اند، همه مشکلات کشور را متوجه نظام ساخته بود!

موسوی خوئینی‌ها در نامه‌اش به رهبری چه نوشته بود؟

وی در این نامه نوشته بود، تورم روزافزون همراه با کاهش درآمد قشرهای گسترده نه تنها زندگی امروز مردم را گرفتار دشواری‌های طاقت‌فرسا کرده که ناهنجاری در درون بسیاری از خانواده‌ها را افزایش داده و آن‌ها را نگران آینده نامعلوم خود و فرزندان‌شان ساخته است.

در نامه این عضو ارشد مجمع روحانیون مبارز تصریح شده بود: بر زبان بسیاری از مردم در کوی و برزن و در برخی محافل و مجالس سخنانی می‌رود که از عمق بی‌اعتقادی و بی‌اعتمادی نسبت به مدیریت کلان و مدیران کشور حکایت می‌کند؛ در ذهن این مردم باور‌هایی که پشتوانه استحکام و نیز مقبولیت و مشروعیت نظام اسلامی بود، به گونه‌ای روزافزون آسیب دیده و می‌بیند.

واکنش‌ها به نامه موسوی خوئینی‌ها

نخستین واکنش درباره نامه سرگشاده موسوی خوئینی‌ها به مقام معظم رهبری را «حسین شریعتمداری» نشان داد و نوشت: ادعای دلسوزی شما برای فرزندان مردم این مرز و بوم قبل از آنکه تعجب‌آور باشد، خنده‌دار است. تعجب‌آور است، چون بعید است شما از فرزندان هم حزبی خود که با پول حاصل از دسترنج ملت در آمریکا و اروپا پرسه می‌زنند بی‌خبر باشید و خنده‌دار است که این رخداد پلشت و سوءاستفاده از بیت‌المال را به روی خود نمی‌آورد.

«وحید جلیلی»، مسئول دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب نیز در واکنش به نامه موسوی خوئینی‌ها پاسخ خواندنی داد و نوشت: اولاً تأکید کنیم ما که بخیل نیستیم. دم آقای خوئینی‌ها هم گرم، ان‌شا‌ءالله سی سال بعد هم در پاییز ۱۴۲۹ بزرگوار دیگری احساس وظیفه کند و ملت ایران را در لبه پرتگاه وحشتناک، ویرانی و نابودی نشان بدهد. مگر نامه ۳۰ سال پیش مرحوم مهندس بازرگان با آن الفاظ غلاظ و شداد و اعلام بن‌بست و پیش‌بینی نابودی قریب الوقوع ایران و ایرانی ضرری به کسی رساند.

در بخشی از این نامه آمده بود: تفاوت نامه آقای موسوی خوئینی با نامه مرحوم بازرگان منزوی و بی‌مسئولیت آنجا است که در روز‌هایی این نامه را منتشر کرده که رفقا و مریدانش لااقل در دو قوه سکاندار بودند. مجلس تکرار پس از چهار سال تازه چند روزی است بارش را زمین گذاشت و دولت تکرار در هفتمین سال استقرار همچنان سر کار است.

در پاسخ جلیلی آمده بود: «اسحاق جهانگیری» اصلاح‌طلب مشهور و مرید قدیمی خوئینی‌ها و صاحب جمله طلایی و تاریخی یادتان هست، همچنان مدیر ارشد قوه مجریه است و آخوندی مسئول ارشد ستاد میرحسین موسوی که قرار بود از ۸۸ تدابیرش در حوزه مسکن را اجرایی کند؛ در ۹۲ رسید به جایی که میرحسین می‌خواست برساندش و رساند، وضع مسکن را به جایی که می‌خواست برساند.

حجت‌الاسلام ناصر قوامی عضو سابق مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار «تابناک»، اما تمام قد از موسوی خوئینی‌ها دفاع می‌کند و می‌گوید، موسوی خوئینی‌ها که در این مملکت کاره‌ای نبوده است.

موسوی خوئینی‌ها چه مسئولیت‌هایی داشته است؟

بر پایه این گزارش، موسوی خوئینی‌ها عضو مجلس شورای اسلامی در سال ۵۸، عضو مجلس خبرگان رهبری در سال ۶۱، مسئول تأیید صلاحیت کاندیدا در دوره انتخابات اول ریاست جمهوری، مشاور رهبر انقلاب در زمان زمامداری حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای، دبیرکل مجمع روحانیون مبارز و دادستان کل کشور بوده است.

قوامی می‌گوید که موسوی خوئینی‌ها را از سال ۱۳۳۶ در مدرسه‌ای در قزوین می‌شناسد و با اینکه موسوی خوئینی‌ها ۱۷ تا ۱۸ سال بیشتر نداشت، مورد توجه علما و اساتید آن مدرسه بود و شخصیتی مطمئن، منطقی و عاقل داشت و دارد.

بهتر بود مقصر مشکلات فعلی کشور به صراحت مشخص می‌شد!

وی تأکید دارد: در شخصیت آیت‌الله خوئینی‌ها هیچ شک و شبهه‌ای نیست، اما در نامه اخیر ایشان باید بگویم که مسائل به طور کلی بیان شده است. بهتر بود آیت‌الله موسوی خوئینی‌ها تأکید می‌کردند و به صراحت می‌گفتند که مسبب این مشکلات و گرفتاری در کشور کیست؟

قوامی گفت: آقای موسوی خوئینی‌ها در برهه‌ای کوتاه دادستان کل کشور بوده و آن زمان هم مردم مشکلات و گرفتاری را درک نمی‌کردند. زمان جنگ بود و به شهادت مردم، وضع بهتر از الان بود. زمان جنگ، تورم و گرانی نبود و کار و شغل هم موجود بود. در دولت آقای خاتمی هم این مشکلات نبود. در دولت آقای خاتمی ارز تک نرخی شد. یک قوطی حلبی در ابتدای دولت ۱۵۰ تومان بود و در پایان دولت نیز ۱۵۰ تومان قیمت داشت. بعد از خاتمی بود که تورم‌ها، گرانی‌ها اتفاق افتاد. البته نمی‌خواهم بگویم در زمان خوئینی‌ها و خاتمی گرفتاری نبود، بله بوده، اما مثل الان نبوده است.

خوئینی‌ها از اول می‌گفت نمی‌گذارند کار کنیم

وی افزود: زمانی هم که موسوی خوئینی‌ها در مرکز تحقیقات استراتژیک بود که کاره‌ای نبود یک بار در مجلس ششم خدمت از سوی کمیسیون قضایی مجلس خدمت آقای خوئینی‌ها در مرکز تحقیقات استراتژیک رسیدیم و وی سخنی نمی‌گفت، از او پرسیدم چرا حرف نمی‌زنید، گفت؛ فایده‌ای ندارد این‌ها نمی‌گذارند و هرچه دلشان می‌خواهد تصویب می‌کنند دیگر.

قوامی گفت: اینکه می‌گویید ایشان مسئولیت‌هایی داشته باید اشاره کنم که موسوی خوئینی‌ها حتی در مجمع تشخیص هم نتوانست کاری کند و استعفا کرد، چون نمی‌گذاشتند کار کند!

ترسیدیم با پیروزی قالیباف و جلیلی بر روحانی کشور درگیر جنگ شود

وی در پاسخ به این پرسش که مردم شرایط اقتصادی فعلی کشور را محصول دولتی می‌دانند که اصلاح‌طلبان از آن حمایت کردند، گفت: اصلاح‌طلبان از سر دلسوزی از حسن روحانی حمایت کردند، چون مملکت و مردم را دوست داشتند، وگرنه روحانی هیچ گاه اصلاح‌طلب نبوده است، بلکه ما می‌گفتیم روحانی رأی بیاورد از جلیلی و قالیباف بهتر است، چون ممکن بود با رأی آوردن جلیلی و قالیباف کشور درگیر جنگ شود.

قوامی گفت: نه روحانی اصلاح‌طلب بوده نه وزرایش اصلاح طلب بوده اند. روز اول که روحانی به قدرت رسیده بود و می‌خواست رحمانی فضلی به مجلس برای رأی اعتماد پیشنهاد کند، آقای خاتمی به روحانی گفته بود رحمانی فضلی را به عنوان وزیر کشور به مجلس معرفی نکن و روحانی گفته بود، من وزارتخانه‌های مهم را به دست اصلاح‌طلبان نمی‌اندازم و می‌بینید تا الان هم از آقای رحمانی فضلی حمایت کرده است.

روحانی به خاتمی گفته بود وزارتخانه‌های مهم را به اصلاح‌طلبان نمی‌دهد

وی تأکید کرد: وزارت کشور وزارتخانه مهمی است. شما می‌بینید این وزارتخانه مهم اکنون در دست اصلاح‌طلبان نیست. اتفاقاتی در زمان رحمانی فضلی افتاده که اگر در کشور دیگری افتاده بود، یا وزیر استعفا می‌کرد یا عزل می‌شد، ولی روحانی همچنان از او حمایت کرده و او را در این منصب نگه داشته است.

قوامی با بیان اینکه نباید سرمایه اجتماعی اصلاح‌طلبان را پای یک غیراصلاح‌طلب خرج می‌کردیم، گفت: اگر همین فردا یکی مثل صادق زیباکلام یا سیدمحمد خاتمی برای انتخابات ریاست جمهوری تأیید شده و نامزد شوند، می‌بینید که باز سرمایه اجتماعی اصلاح‌طلبان به جریان می‌افتد و رأی می‌دهند.

خاتمی و زیباکلام به میدان بیایند مردم رأی می‌دهند؛ عارف و پزشکیان اصلاح‌طلب نیستند

وی گفت: اینکه بخواهیم فلان شخص را تحت عنوان اصلاح‌طلب به میدان بیاوریم و از مردم بخواهیم رأی بدهند نتیجه مشخص است. مردم مشارکت نمی‌کنند. ما باید امتحان پس داده‌های اصلاحات را وارد میدان کنیم و رقابت هم باید عادلانه باشد.

قوامی می‌گوید: اینکه بخواهیم پزشکیان را به عنوان اصلاح‌طلب به مردم قالب کنیم، خوب مردم رأی نمی‌دهند، چون پزشکیان اصلاح‌طلب نیست. مردم دیگر به امثال پزشکیان و عارف‌ها رأی نمی‌دهند. پزشکیان دو تا سه دوره در مجلس بوده، چه معجزه‌ای کرده که بخواهیم برای سال ۱۴۰۰ وی را مطرح کنیم.

وی افزود: اگر افراد شاخص اصلاح‌طلب برای ۱۴۰۰ نامزد شود، قطعاً پایگاه اجتماعی اصلاح‌طلب رأی خواهند داد و این پایگاه را باید البته عادلانه ارزیابی کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴۶
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱۱۹
ناشناس
|
France
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
تو کشور ما همه عاشق قدرت مطلق هستند اما مسئولیت نمیپذرین
منکه مسئول اقتصاد نیستم
منکه مسئول فرهنگ نیستم
من یکی که اصلا کاره ای نیستم
ساختار و مسئولیت ها رو شفاف نمیکنن
و بصورت عجیبی همه از این ساختار ناراضی هستند اما احدی دست بهش نمیزنه
ولی مردم دیگه دوزاریشون افتاده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
آفرین
ناشناس
| Germany |
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
بنده هیچکاره ام
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
هر چه می کشیم
از همین مطلق !؟ بودن است
ناشناس
| Germany |
۲۰:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
دولت در ایران همانند خدمت کار یک خانه اعیان نشین است که همه کار باید بکند وآخر سر هم با تی پای می ندازندش بیرون ویک خدمتکار دیگه استخدام می کنند.بدیهی است رفتن این خدمتکار و آمدن اون یکی خدمتکار فرقی برای احشام و مرغ وخروس این خانه اعیان نشین ندارد.
نود درصد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
سلام ،آیا هنوز در خوابید یا خود را به خواب زده اید ...مردم نود درصدی اصلا روز انتخابات البته اگر تا آن روز کشوری مانده باشد ، از منزل خارج نمی شوند حالا هر کی میخواد رییس بشه..
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
مهم نیست براشون
یه عده هستند که همیشه در همه جا در صحنه باشند
با ساندیس گرم وسرد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
خوب دوباره هم افرادی ۱۰ درصدی پیروز میدان می شوند.
عبدالهی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
آقایان خیلی وقته در خواب تشریف دارند..هیچیک از اصولگرایان و یا اصلاح طلبان رای نخواهند آورد. زور بیخود نزنید.باید فرد صادق و پاکی به عرصه بیاید وگرنه رای.. بی رای.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۱
فقط رفراندوم
مشاور۹۹
|
United States of America
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
باید مسولین و مدیران ارشد در تنگنای مالی قرار گیرند تا ملت و کشور در رفاه باشند. باید حقوق و مزایای دولتی را برای مدیران بشدت کاهش داد تا هر کسی علاقه به مدیر شدن و نماینده شدن و رییس جمهور شدن نداشته باشد.

حمایت از طرح کاهش حقوق و مزایای مدیران و مسولین لرشد.
یا علی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
الان که حقوق نجومی می گیرند این طور هستند
وای به حال زمانی که احساس فقر کنند
ناشناس
| Germany |
۱۷:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
اونقدر رانت دارند که اگه حقوق هم نگیرند ککشان هم نمی گزد
ناشناس
| Germany |
۱۷:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
با کاهش شدید حقوق و رانت مسئولین، عاشقان خدمت مشخص میشوند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
دمت گرم . این آقایانی که در زمان تبلیغات انتخاباتی دست به هر فریبی میزنن که انتخاب بشن ، آیا قصد خدمت دارن ؟؟؟
علی جعفرپناه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
پسر عارف با اون ادعای ژن خوب بودنش دید مردم به مسئولین و خانواده های مدعی و آقازاده هارو بازتر کرد. ازش ممنونیم که تصورات درونی اش رو علنی کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
دعوای خانوادگیتون رو بین ما نیارید شما مشکل اقتصادی ندارید ما داریم با همون هفت جدو نویدمون درگیره
ایران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
شما مجلس و جمع کنید که الان لابی میکنن برا پستهای شهری واستانی
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
مجلس یا دورهمی قالیباف ودوستان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
واقعاً گزینه تان زیبا کلام می باشد ؟؟؟ این همه شهید و جانباز ،آنوقت زیبا کلام ؟ این همه مقاومت و سختی ،آنوقت زیبا کلام ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
یک ادم عوام که درک درستی از سیاست هم ندارد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
می خوای گزینه شما باشی
چون شهید دادیم؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
از شما باشه که یا شریعتمداری رو میخواهید یا احمد خاتمی رو .

که اگر اینها رئیس جمهور بشن ، فقط خدا میداند چه برسر این کشور خواهد آمد .

هرچند که امثال روحانی و محمد خاتمی نیز دست کمی از نامبردگان ندارند .
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
اینکه افرادی مسئولیت ناکامی دولت در ثبات اقتصادی را به گردن حامیان روحانی می اندازند درست است آنها هم مقصر هستند.ولی باید به این مسئله هم توجه کنند که ترامپ یک فرد خاص است شاید از ابتدا که تیلرسون وزیر خارجه بود می شد با او کنار امد (چون او بارها خواهان مذاکره شد) که مانع خروج او از برجام شد ولی خوب عده ای گفتند ما اجازه نمیدهیم برجام ۲امضاء شود و از همان ابتدا کانال دیپلماسی بسته شد ..
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
دو حالت هست
حسن روحانی یا اختیارات دارد یا ندارد
اگر دارد چرا حل نمی کند اگر ندارد چرا استعفا نمی دهد؟
در هر دو حالت مسئولیت با خود روحانی الست
شما نمی توانید در یک مسند باشید بعد بگویید اختیاری هم ندارم و استعفا هم ندهید
کسی که باقی مانده است مسئول است
ناشناس
| France |
۲۳:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
حالت سوم رو اگه تلوزیون و رسانه ازاد داشتیم قشنگ برات توضیح میدادم حالتی که همه ملت رو سرکار گذاشتین و دو قورت و نیمتونم باقیه
ناشناس
|
Bulgaria
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
عارف یک نفوذی اصولگرایان است در میان اصلاح طلبان... اظهر من الشمس
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
عجب
کی بود کی بود!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
شوخی خوبی بود
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
من فکر میکنم :
این مهم نیست که چه حرفی رو چه کسی میزنه
مهم اینه که آیا اون اشکال یا ایراد درسته یانه؟؟
اگر هرکس با هر مقصودی و حتی شانسی حرف حسابی زد باید به اون ایرادات درست، مسئولان حتما توجه کنند وراه حل ارائه دهند
فرا فکنی و اتهام بازی ، فقط صورت مساله رو پاک میکنه و دردی از مملکت مارو دوا نمیکنه
من شخصا به اقای خوئینیها ارادت و اشنائی خاصی ندارم
ولی میبینم که درست دستشون رو گذاشتن روی اشکالات اساسی که اتفاقا همشون ،هم مهم هستن و هم باید به فوریت مورد توجه قرار بگیرن و یک راه حل مناسبی هم ، برای حل و فصلشون پیدا بشه
دلسوزان محترممملکت مثل روزنامه کیهان و غیره ،بجای این که مطالب اقای خوئینی ها رو نقد کنند ،،،به نقد خود آقای خوئینی ها پرداخته اند که ممکنه ، با صداقت هم به این نقد پرداخته باشند
ولی موضوع مهم :
لزوم پرداختن ترجیحی به درمان دردهای بیان شده موجود در کشوره که احتمالا با صداقت ، توسط آقای خوئینیها بیان شده نه پرداختن صرف ، به این که خود اقای خوئینیها بده یا خوب
و بهتره که فارغ از این که چه کسی و با چه منظوری این دردها رو بیان میکنه
در حال حاضر ترجیحا به فکر درمان دردها باشیم و در اولویت بعد بپردازیم به مسائل جانبی چگونگی پیدایش دردها و رفتن دنبال مقصر و یا مقصران
یا علی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
کاش تابناک متن شما را بصورت یک متن جدا در سایتشون منتشر کنن چون نظر خیلی ها مثل بنده هست و واقعا بیاد جواب داده بشه
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟