به گزارش «تابناک»، کوه پارک مشهد، یک پارک کوهستانی واقع شده در ارتفاعات جنوبی مشهد است که جنگلی مصنوعی و دست ساز در آن در دست احداث میباشد.
کوه پارک مشهد، دارای درختچهها و درختهای فراوان و همچنین چندین آبشار مصنوعی کوچک و بزرگ در گوشه و کنار این پارک در حال ساخت است.
طول این فضا ۵.۱ کیلومتر است که افراد میتوانند برای گذران اوقات فراغت خود، کوهپیمایی و دوچرخه سواری استفاده کنند.
سینما ماشین، رستوران سیار، مزرعه حیوانات و کارفود از جمله برنامههایی است که در اینجا پیشبینی شده است و در حال حاضر ۵ کارفود افتتاح شده و آماده ارائه خدمت به شهروندان است. کارفود، ونهای سیاری هستند که به عنوان یک آشپرخانه کوچک فروش انواع فستفود را بر عهده دارند.
برخی اینجا را به عنوان پارک آبشار میشناسند و این به دلیل ساخت چندین آبشار در این منطقه است. منبع آب این آبشارها، چشمههای اطراف است و گاهی تانکرهای آب برای پرکردن مخزن آب در حال گردش به اینجا میآیند.
مسئولان شهری مشهد بر این باورند که باتوجه به کم بودن مناطق تفریحی و گردشگری مشهد که محدود به مناطق ییلاقی طرقبه و شاندیز شده است، پروژه کوه پارک با رویکرد ارائه خدمات به مردم مورد بهرهبرداری قرار گرفت؛ علاوه بر این، جهت تامین خدمات مورد نیاز و رفاه بیشتر شهروندان امکاناتی، چون کارفود و… پیش بینی شده است.
لازم به ذکر است، پروژه کوه پارک یک پروژه عام المنفعه و استفاده از آن برای عموم مردم آزاد و رایگان میباشد.
مجموعه تفریحی-گردشگری کوه پارک مشهد واقع در ارتفاعات جنوبی مشهد و انتهای خیابان دلاوران قرار گرفته است. طول مسیر این مجموعه، تقریبا از انتهای دلاوران آغاز و تا انتهای لادن ادامه پیدا میکند.
برای رسیدن به کوه پارک میتوانید در پایانه انقلاب خط اتوبوس تندرو چهار را سوار بشوید و بعد از گذر از چندین ایستگاه در میدان سلمان پیاده شوید و خیابان دلاوران را تا انتها ادامه دهید. بعد از رسیدن به انتهای دلاوران به خیابان نخل میرسید و با دنبال کردن علائم راهنمایی، کوه پارک را پیدا خواهید کرد.
پیش بینی می شود باتوجه به گردش پذیر بودن مشهد، کوه پارک میتواند به عنوان یک منطقه گردشگری خوب خود را مطرح کند و علاوه بر این، باتوجه به پروژههایی که قرار است اینجا اجرا شود زمینه اشتغالزایی جوانان را فراهم کند.
پس از تصمیم گیری برای تأسیس این منطقه تفریحی - گردشگری نگرانیهایی از سوی محیط زیست، مبنی بر دستکاری شدن طبیعت این منطقه به وجود آمد.
در همین رابطه پیشتر مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خراسان رضوی ماه پیش به رسانه ها گفت: ارکان حاکمیت در استان تصمیم به انجام این پروژه را گرفتهاند و اقدامات لازم با حفظ کاربری انجام شده است. شهرداری نمیتواند دراین قسمت توسعه ساختوساز انجام دهد، زیرا قانون از قبل تعیین شده است. ما امیدواریم مجموعه شهرداری برای کمربند جنوبی تصمیمات درست را لحاظ کند.
وی ضمن اشاره به اینکه سازمان محیط زیست در مورد مسأله کمربند جنونی خلأ قانونی دارد و نمیتواند جلوی سیستم ساخت و ساز را در آن قسمت بگیرد افزود: خسارتهایی که به محیط زیست این قسمت وارد شده باید مطالعه شود و در این زمینه هیچ مطالعهای برای ما فرستاده نشده است. وزارت راه و شهرسازی باید در قبال تغییر کاربری پاسخگو باشد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.