چین خواستار تعطیلی کنسولگری آمریکا در «چنگدو» شد

در واکنش به اقدام واشنگتن در تعطیل کردن کنسولگری چین در شهر هوستون، پکن خواستار تعطیلی کنسولگری آمریکا در «چنگدو» واقع در جنوب چین شد.
کد خبر: ۹۹۲۴۰۵
|
۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵ 24 July 2020
|
6852 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از راشاتودی، وزارت خارجه چین صبح امروز جمعه خواستار تعطیلی کنسولگری آمریکا در «چنگدو» واقع در جنوب چین شد.

در بیانیه دولت چین که روز جمعه ۳ مرداد منتشر شده، این اقدام به عنوان پاسخ مشروع، دیپلماتیک و ضروری به اقدام آمریکا در تعطیل کردن کنسولگری چین در هیوستون توصیف شده است.

آمریکا روز چهارشنبه به مقام‌های چینی اعلام کرد که به دلیل «حفاظت از مالکیت اطلاعات معنوی آمریکا و اطلاعات خصوصی آمریکایی ها»، باید کنسولگری چین در هوستون تعطیل شود.

مارکو روبیو، سناتور جمهوریخواه و رییس موقت کمیته امنیتی مجلس سنا در توئیتی کنسولگری چین در هوستون را «کانون عملیات جاسوسی و سایبری گسترده و نفوذ حزب کمونیست چین در آمریکا» توصیف کرد.

روز گذشته سخنگوی وزارت خارجه چین این اقدام را «تهمتی مخرب» توصیف کرد که «پل‌های تماس دوستانه» بین مردم دو کشور را ویران می‌کند و گفت دولت چین «ناگزیر به واکنش» است.

کنسولگری‌های دیگر آمریکا در چین در شهرهای ووهان، شانگهای، گوانگ ژو و شنیانگ قرار دارند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟