به گزارش «تابناک»؛ مهمترین اخبار حوادث و توصیه پلیسی امروز (چهارشنبه بیست و ششم شهریور ماه سال ۹۹) را میتوانید در این بسته خبری مشاهده کنید.
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»
بخشش جوانی که به خاطر طوطی دوستش را کشت
پسر جوان که به خاطر یک طوطی، دوستش را کشته بود در حالی که در یک قدمی چوبه دار قرار داشت، از سوی خانواده مقتول و به حرمت ماه محرم بخشیده شد.
بیشتر بخوانید
نقشههای زن سارق برای خروج از کشور نقش برآب شد
رییس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری زن نظافتچی خبر داد که پس از سرقت ۹ میلیارد ریالی از منزل صاحبکار خود، قصد خروج از کشور را داشت.
بیشتر بخوانید
برادران برمودایی اعدامشدند
دو برادر که از سرکردگان باند مخوف معروف به «برمودا» بودند سحرگاه دیروز در زندان مرکزی مشهد به دار مجازات آویخته شدند.
بیشتر بخوانید
جنایت کنار دریاچه چیتگر
همزمان با قتل زن جوان در پارکینگ دریاچه چیتگر تحقیقات جنایی برای شناسایی عامل این جنایت آغاز شد.
بیشتر بخوانید
دستگیری دزد شیک پوش در مشیریه
رییس کلانتری ۱۶۹ مشیریه از دستگیری سارق شیک پوش خیابانهای منطقه مشیریه خبر داد و گفت: متهم به ۵۰ فقره سرقت لوازم داخلی خودرو معترف شد.
بیشتر بخوانید
کشف ۱۰۰ هزار ماسک غیر بهداشتی
رییس کلانتری ۲۰۹ پایانه غرب از کشف ۱۰۰ هزار ماسکهای غیر بهداشتی در پایانه غرب تهران خبر داد.
بیشتر بخوانید
توصیه پلیسی:
سرقت اطلاعات دانشآموزان با انتشار اپلیکیشنهای جعلی شاد
یکی از ترفندهای مجرمان سایبری برای نفوذ به حریم خصوصی کاربران و سرقت اطلاعات آنان، انتشار بدافزارها یا اپلیکیشنهای مخرب در فضای مجازی در قالب برنامههای کاربردی میباشد. اخیرا مجرمان سایبری با ساخت و بارگذاری برنامههای جعلی شاد و با تبلیغات گسترده در کانالها و گروههای شبکههای اجتماعی دانشآموزان را به نصب نرمافزار جعلی شاد تشویق نموده و در پی سرقت اطلاعات شخصی دانشآموزان میباشند. مدیران، معلمان و دانشآموزان، جهت نصب و به روزرسانی اپلیکیشن شاد حتماً به سایت وزارت آموزشو پرورش به آدرس اینترنتی https://www.medu.ir یا آدرسهای اینترنتی که از طریق مدرسه یا معلم مربوطه اطلاع رسانی میشود، مراجعه کنند و به پیامهایی که عموما با مضامین نصب و تبلیغ نرمافزارها، به ویژه در کانالهای تلگرامی منتشر میشوند و مجوز دسترسی غیرمجاز میخواهند را نصب نکنند.
بهترین راه حل برای اینکه گرفتار اپلیکیشنهای مخرب و آلوده نشوید این است که اپلیکیشنهای تلفن همراه خود را از منابع معتبر دریافت کرده و همچنین در فواصل زمانی مختلف آنها را بهروزرسانی کنید و هرگز برروی لینکها و فایلهای مشکوک منتشره در کانالها و گروههای شبکههای اجتماعی کلیک نکنید. خانوادهها میتوانند جهت کسب اطلاعات و ارتقاء آگاهیهای خود در این زمینه و یا در صورت برخورد با مواردی که درخصوص آن تخصص و دانش لازم را ندارند به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir مراجعه کنند.