تغذیه پاییزی را بشناسیم

در فصل پاییز برای جلوگیری از خشک‌تر و سردترشدن بدن، باید از مصرف برخی از غذاها پرهیز شود.
کد خبر: ۱۰۰۴۲۷۲
|
۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۲ 22 September 2020
|
6046 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، ناصر رضایی پور متخصص طب ایرانی، گفت: در فصل پاییز برای جلوگیری از خشک‌تر و سردتر شدن بدن، در خوراک هفتگی خود باید از مصرف خوراکی‌های سودازا و خشکاننده بدن پرهیز شود.

وی افزود: گوشت گاو و گوساله، سوسیس، کالباس، فست‌فودها، سرخ‌کردنی‌ها، غذاهای مانده و گوشت نمک‌سود، ادویه تند و تیز، رب و انواع سس‌، کنسرو و کمپوت، قارچ، بادمجان، عدس، پنیر شور، ترشی‌ها، لبنیات ترش، کشک، کلم و گل کلم، چای پررنگ، یخ، شوری‌ها، چیپس، پفک و… نباید استفاده شود.

رضایی پور تاکید کرد: زیاده‌روی در مصرف میوه‌های سرد و تابستانی مانند خیار، کاهو، هندوانه و…، قهوه، نسکافه، کاکائو، سیر، پیاز و…، و همچنین نوشیدن آب بسیار سرد نیز توصیه نمی‌شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟