فرانسه لایحه جنجالی منع فیلمبرداری از پلیس را لغو کرد

بنابر اعلام حزب حاکم فرانسه، دولت این کشور لایحه بحث‌برانگیز درباره ممنوعیت فیلمبرداری از نیرو‌های پلیس را که باعث اعتراضات در بیش از ۷۰ شهر این کشور از جمله پاریس شده بود، لغو کرد.
کد خبر: ۱۰۱۸۴۱۰
|
۱۰ آذر ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۹ 30 November 2020
|
9233 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، سخنگوی حزب حاکم فرانسه امروز دوشنبه اعلام کرد دولت این کشور لایحه‌ای جنجالی را که خواستار ممنوعیت فیلمبرداری از افسران پلیس در حین انجام وظیفه بود، لغو کرده است.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، «کریستوفر کاستانر» رئیس حزب حاکم در پارلمان فرانسه، در یک کنفرانس خبری اعلام کرد: «این لایحه به طور کامل بازنویسی و یک نسخه جدید ارائه خواهد شد.»

هزاران نفر روز شنبه در اعتراض به این لایحه امنیتی در بیش از ۷۰ شهر فرانسه به خیابان‌ها آمدند که در بسیاری از موارد اعتراضات به خشونت کشیده شد و خیابان‌های شهر‌های فرانسه بخصوص پایتخت را به صحنه نزاع خیابانی تبدیل کرد.

گروه‌های مدنی و اصحاب رسانه‌ها نگران بودند که این قانون جدید مانع آزادی مطبوعات شود و باعث شود وحشیگری پلیس برملا نشده و مجازات نشود.

این اعتراضات به ویژه بعد از آن تشدید شد که ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که در آن پلیس پاریس یک شهروند سیاه پوست را مورد ضرب و شتم قرار می‌داد.

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه روز جمعه در واکنش به تصاویر منتشر شده از وحشیگری پلیس، گفت این تصاویر باعث شرمندگی فرانسه است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟